Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

İsmail küçükkayadan açıkçası bir işler çevirmesini bekliyordum, bu korkum boşa çıktı.
Binali bey genel olarak cevapsız bıraktı soruları. Yok deyip geçtiği konuşma dilime takıldı. Fethullah gülen şiirlerini okuyan bendim zaten. Mouse kullanma videosuna gülüyorum iki saattir. Bu arada Binali beye sağdan yardımcı olan kimdi? Sağa bakmadan verdiği cevaplar çok azdı. 1994 2019 karşılaştırması çok komikti.
Ekrem İmamoğlu Suriyeliler konusunda net olsaydı memnun olurdum. İki aday da asla net olmadı bu konuda. Belli ki bir şeyler değişmeyecek. Ha zaten bunu değiştirmek ibbnin görevi de değil. Ekrem imamoğlunun her şeyi rakamlarla çat çat açıklaması akıllıcaydı ama bir yerden sonra sıktı.
Yayının kimseyi sandığa götüreceğini, fikrini değiştireceğini falan düşünmüyorum.

Yildirimda dedigin gibi siradan bir vatandas.

Peki halen köskte niye yasiyor, bana söylermisin? Siradan bir vatandasin orda isi ne?
koskoca basbakanlık yapmısla bir kefeye koyamazsın
arada çok fark var devlet adamına sıradan diyemezsin
sıradan olan imamoğlu

sıradan olan imamoğlu

Koskoca basbakanmi? Ne olmuş başbakanlik yaptiysa? Görevini yapan bir vatandaş oluyor. Ki artin değil ve o köske hakki yok.

Imamoğlu belediye başkanliği yapti ve seçilmiş ibb başkanidir. Yinede Yildirimin, Erdoğanin yaptiğini yapmaz. Bu videoyu izle. Hele 55inci dakikadan sonra. Israf nedir çook güzel anlatiyor.

sıradan olan imamoğlu

Koskoca mı? seçilmiş değil atanmıştır Binali Yıldırım. Ayrıca Erdoğan Cumhurbaşkanı olduktan sonra göreve atanan Yıldırım hiçbir kararı kendisi vermemiş aslında kendisi yönetmemiştir tüm yönetim kararlar yine Erdoğan'ın tekelindeydi Binali sadece bir paravan olarak kaldı.

Büyükşehire seçilince de o yönetecek mi sanıyorsunuz o para yiyiciler yemeye, Binali izlemeye mahkum olacak kimseye hesap sorma kimseye bu para nereye gidiyor deme yönetme hakkı olmayacak herkes yine Erdoğan'ı muhatap alacak başkanlık sisteminin amacı oydu zaten her yeri ben yöneteyim mantığı.

Büyükşehiri kaptırmama telaşı da bu yüzden çünkü başkanlık belediyeyi kapsamıyor eğer ki kendilerinden olmayan biri gelirse Erdoğanın yönetimine girmeyeceği için yaptıkları tüm israflar, çalışmadan maaşa bağlanan bankamatikçiler, vakıflara akıtılan paralar ayyuka çıkacağı için bu velvele işte bu yüzden tekrar seçime gidiyoruz.. Binalinin açıklamalarında bile kendine ait tek sözü yok hep Erdoğan dili. Anlayana...

sıradan olan imamoğlu
Artik siradanlik olsun istiyorum. Devlet buyugu diye birseyin kalmadigi, sinif farkinin kalmadigi, statu farkinin kalmadigi , bir baskan ile bir temizlik gorevlisinin , bir makina operatorunun haklarinin ve sesinin esit oldugu bir siradanlik benim cok hosuma gider. Luks alman arabalari yerine uygun japon arabalari daha cok hosuma gider. Bence imamoglu siradan degil. Ama siradan, vicdanli , caliskan ve calmayacak biri olsun isterdim :KK66:
Aslinda basit , siradan ,yasalara uyan normal vatandaslar olsak bugun secim yenilenir miydi ?

Bu arada kiziniz cok tatli maasallah, gelecekleri parlak olsun

Neyse ki su secim olup bitecek cok az kaldi peki kirli siyaset bitecek mi? Emin degilim Imamoglu Kucukkaya ile otel odasında bulusmus. Ee? Bundan öyle çirkin imalar çıkıyor ki.. Onu da gectim cumhurbaskani kendini bir tv.nin magazin muduru sanıp bir gece önceden bu görüntüler yarin gelecek diyor. Sanirsin ki bu bir acik oturum değil de orda bulusup kpss sorularini almislar. Haa pardon o fetö ile beraber yurudugunuz zamandi demi.
Yahu surda ımamoğlu roportaj oncesi sorulari aldi diye haa ben o zaman binaliye doneyim diyen bir kisi varsa ciksin soylesin ben de gelecegim ayni yola.

Bu zamana kadar Ekrem İmamoğlu için yapılan tüm yalan haberlerin aslının ne olduğu bu linkte.. Ama biliyorum ki okumayacaklar.. Olsun.. Ben paylaşayım yine de... Nasılsa her şey çok güzel olacak... 👍🙂

Yalan haber iki taraf içinde mümkün
Sürmene Çamburnu’nda yanan araziye villalar yapıldığı iddiası
Hatice Kübra Ünsay14/06/201912:55
AnalizÇevre6 yorum

İDDİA: Sürmene Çamburnu’nda 7 Ocak 2017 tarihinde çıkan yangın sonucu tahrip olan araziye villalar yapıldı.
YANLIŞ
Sosyal medyada paylaşılan bir görselde Trabzon Sürmene Çamburnu mevkiinde yanan ormana villalar yapıldığı iddia edildi. İddia bir Twitter hesabı üzerinden 7 binin üzerinde kullanıcı tarafından retweet edilirken 17 binin üzerinde beğeni aldı.

surmene-yangin-iddia-gorsel.png

Ancak Çamburnu’nda 7 Ocak 2017 tarihinde çıkan yangın sonrası tahrip olan araziye villalar yapıldığı iddiası doğru değil. Fotoğraf Çamburnu Tabiat Parkı’nda bulunan Hancıoğlu Çamburnu Orman Evleri ve Oteli işletmesinin 2016 yılında başlayan inşaatı sırasında çekilmiş. İddia görselindeki yangın görüntüsü ise 2014 yılından ve Rize’de çekilmiş.
Görseldeki yapılaşma Hancıoğlu Çamburnu Orman Evleri’ni gösteriyor

İddia görselindeki inşaat halinde olan evler, Çamburnu Tabiat Parkı’ndaki bir konaklama alanı olan Hancıoğlu Çamburnu Orman Evleri’ni gösteriyor. İlgili işletmenin internet sitesindeki anasayfa görsellerinde evlerin son hali görülebilir. İddia görseli ve işletmenin internet sitesinden alınan fotoğraf karşılaştırıldığında ise fotoğrafların aynı alanı gösteriyor olduğu söylenebilir. Evlere ait aynı fotoğrafa ve diğer fotoğraflara çeşitli otel rezervasyon sitelerinden de ulaşılabiliyor.

surmene-orman-evleri-karsilastirma.jpg

Çamburnu’nda yangın sebebiyle tahrip olan bölgede herhangi bir yapılaşma yok
Yangının etkili olduğu bölge Google Earth uygulamasından iki farklı tarihe ait uydu görüntülerinde tespit edilebiliyor. 7 Ocak 2017 tarihinde Trabzon Sürmene Çamburnu’nda yangın çıkan alanın erişilebilen en yakın tarihli uydu görüntüsü 10 Haziran 2018’den. Bu görüntü incelendiğinde burada herhangi bir yapılaşma olmadığı görülüyor.
camburnu-uydu-goruntusu-1.png

Çamburnu’nun 3 Ocak 2018 tarihli uydu görüntüsü
camburnu-uydu-goruntusu-2.png

Çamburnu’nun 10 Haziran 2018 tarihli uydu görüntüsü

Teyit’in konu ile ilgili daha önce Çamburnu Tabiat Parkı’na ilişkin yayımladığı bir analizinde de ifade ettiği gibi Sürmene Çamburnu Tabiat Parkı’ndaki yapılanmanın projesi 2015 yılından. İnşaatına ise yangının gerçekleştiği 7 Ocak 2017 tarihinden önce 2016 yılında başlandı. Analizde de belirtildiği üzere Çamburnu Tabiat Parkı’nda 15 adet orman köşkü inşa edildi.
Yangında tahrip olan alan yeniden ağaçlandırılıyor
Uydu görüntüsünde taraçalandırılmış olduğu görülen alanın yeşillendirme çalışmaları ile ilgili Teyit yetkililerle görüştü. Teyit’in Sürmene Orman İşletme Müdürlüğü’nden ulaştığı yetkili, Hancıoğlu Orman Evleri işletmesinin bulunduğu Sürmene Çamburnu Tabiat Parkı’nın yangından önce milli park ilan edildiğini belirtti. Yetkili ayrıca yangın sebebiyle tahrip olan bölgeye 27 bin fidan dikimi yapıldığını ekledi.
İddia görselindeki diğer görüntü Rize’de 25 Mart 2014’te çıkan yangından
Bazı internet sitelerinde yer alan haberlerde de görülebileceği üzere yangın görseli Rize’nin Ardeşen ilçesindeki Işıklı Köyü mevkiinde 25 Mart 2014 tarihinde çıkan yangından.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın içinde ve dışında Türk bayrağı bulunmadığı iddiası
Özge Yıldız16/06/201914:02
AnalizPolitika2 yorum

İDDİA: Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın içinde ve dışında Türk bayrağı yok.
YANLIŞ
Sosyal medyada paylaşılan ve teyit.org’a ihbar olarak gönderilen haberde, Ankara Beştepe’de bulunan Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın içinde ve dışında Türk bayrağı bulunmadığı iddia edildi. “TÜRK TİM” isimli bir Facebook sayfası tarafından da 18 Mayıs 2019 tarihinde paylaşılan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne ait iki fotoğrafın yer aldığı gönderi 3 bin 400 kişi tarafından paylaşıldı.

cb-kulliye-bayrak-paylasim-1.png

Ancak Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Türk bayrağı bulunmadığı iddiası doğru değil. Sarayın içinden ve dışından çekilen görüntülerde, ana bina girişinin sağı ve solunda üçer tane olmak üzere toplam 6 adet direkli Türk bayrağı olduğu görülebiliyor. Binanın içinde de çeşitli bölgelerdeki Türk bayraklarını görmek mümkün.

Sarayın farklı noktalarında Türk bayrağına rastlanıyor
Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın 2017 yılında havadan çekilmiş görüntülerine YouTube’dan ulaşmak mümkün.

cumhurbaskanligi-bayrak-ss-1.png

turk-bayrak-saray-ss.png

Videodaki görüntülerde ana bina girişinde bulunan 6 adet direkli Türk bayrakları görülebiliyor.

Cumhurbaşkanlığının resmi internet sitesindeki fotoğraf galerisinde de ana binanın girişindeki bayrakların gözüktüğü fotoğrafları bulmak mümkün.

2017-04-27-kulliyedebahar-04.jpg

2017-04-27-kulliyedebahar-03.jpg

Cumhurbaşkanlığı Sarayı sanal turla gezilebiliyor

Cumhurbaşkanlığının resmi internet sitesinden ulaşılabilen sanal tur projesiyle de külliyenin bahçesi ve binaların içi gezilebiliyor. Sanal turla ana bina içindeki konferans salonu, yemek salonu, kabul salonu, basın salonu bölümlerindeki Türk bayrakları görülebiliyor.

cb-kulliye-basin-odasi-turk-bayragi.png

Basın odasından bir kare

Külliyenin içinde bulunan Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde de Türk bayraklarını görmek mümkün. Cumhurbaşkanlığının resmi internet sitesinden merkezin fotoğrafına ulaşılabiliyor.

2017-05-12-kongre-ve-kultur-merkez-1.jpg

30 Mayıs 2019 tarihinde Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Yargı Reformu Stratejisi Programı’nın videosuna bakıldığında da merkezin içindeki bayrakları görmek mümkün.

yargi-reformu-kultur-kongre-bayrak-1.png

Sonuç olarak, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın içinde ve dışında Türk bayrağı bulunmadığı iddiası doğru değil. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin ana bina girişinde 6 adet direkli Türk bayrağı bulunmakta. Külliyenin içindeki çeşitli bölümlerde de Türk bayraklarını görmek mümkün.
Her habere temkinli yaklaşmakda fayda var

Ben zaten koskoca Türkiye Cumhurbaşkanlığı sarayının içinde Türk bayrağı olmadığı haberine asla inanmam duymadım da... Mümkün olmaz çünkü öyle bir şey.. Mantık diye bir şey var... Ama Ekrem İmamoğlunun kişiliğine, ailesine, inancına, kökenine kadar atılan bir sürü iftiralara inanan ve ona hiç haketmediği yaftaları yapıştıran biiiiir sürü insan var.. Bunlara inananların kuş kadar da beyni yok..! Sizin paylaştığınız bayrak meselesinin doğru olduğuna inananlar da buna dahildir... Ekrem İmamoğluna atılan iftiraların doğruluğuna inananlar da...

2-3 dakika demişlerdi: İmamoğlu ve Küçükkaya 46 dakika görüştü
Cumhur İttifakı İstanbul Adayı Yıldırım ve CHP-HDP-İyi Parti ortak adayı İmamoğlu arasındaki ortak yayını milyonlar nefesini tutarak izledi. Yayından daha çok gündem olan ise program öncesi İmamoğlu ve moderatör Küçükkaya arasında bir otelde gizlice gerçekleştirilen görüntüler oldu. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Ekrem İmamoğlu, Küçükkaya ve CHP adayının danışmanları birbirlerini yalanlayan açıklamalarda bulunsa da kayıtlar tüm gerçeği ortaya koyuyor. Oteldeki görüşme ne İmamoğlu'nun dediği gibi 2-3 dakika, ne danışmanın sarf ettiği 15 dakika ne de Küçükkaya'nın söylediği şekilde 20 dakika idi. İmamoğlu ve Küçükkaya aynı otelde 46 dakika boyunca birlikteydi.

Haber Merkezi 19 Haziran 2019, 11:40 Son Güncelleme: 19 Haziran 2019, 12:12 Yeni Şafak Diğer
Moderatör Küçükkaya ve CHP İstanbul adayı Taksim'deki bir otelde gizlice görüştü.

skandal yalan dolan entrika

toplam 100 dakika otel odasında neler oldu

Yalan haber iki taraf içinde mümkün

Her habere temkinli yaklaşmakda fayda var
Emin olun Ekrem İmamoğlu'na yapilan kadar haksizlik, yalan haber yapilmamistir. Bu paylastiginiz haberleri de duymadim. En azindan buraya yazarlardi, yazmadiklarina gore daha iyi farkindalar haber guvenirliginden. Uyarmaniza gerek yok yani..

Emin olun Ekrem İmamoğlu'na yapilan kadar haksizlik, yalan haber yapilmamistir. Bu paylastiginiz haberleri de duymadim. En azindan buraya yazarlardi, yazmadiklarina gore daha iyi farkindalar haber guvenirliginden. Uyarmaniza gerek yok yani..
Hayır uyarmak değil kastım.Durumun farkındayım.Ve kınıyorum olanları

Kizlar Ekrem Imamoglunun kazanacagina cok inaniyorum artik. O yuzden tayyip erdogan resmen çırpınıyor. Ahmet Kayanın mezarini getiririm demeler mi? Saadetten özür dilemeler mi? Otel goruntulerini servis edip sanki evli bir adami sevgilisiyle basan magazinci gibi aciklamalar yapmalar mı? Her seyi geçtim valiye hakaret etti secilse de görev yapamaz demis en sonunda..
Pes pes diyorum. Edep yahu edep !!

sizce etikmi?
size göre doğru adam bumu?
siz kime oy verdiginizi bilerekmi bilmiyerekmi oy veriyorsunuz ?

Yaaa arkadşalar ekrem beyin soruları aldığına inananların akıllarına şaşarım... Bu adam gittiği her programda ve her mitinginde ayyyyynı şeyleri söylüyor... Düşünsenize adam programda farklı bir şey soruldu mu ? Ordu valiliği sorusu, fetö sorusu bunların hepsini imamoğluna sordu...Binali yi zor durumda bırakacak ne sorusu vardı? Hasta ruhlusunuz... Leş gibi vicdanlarınız var... Erdoğanın çıktığı her programın naısl kurgulamdıpını, binali beyin fosforlu yeşil kalemle cevabı çizilmiş, işaretlenmiş soruları hepsini gördük... İmamoğlunun tabiki bir tane programını, bir tane mitingini izlemeyen at gözlüklüler elbette böyle gev gev konuşacaklar... Ama konuşun az kaldı.. #Herşeygüzelolacak... Allah şahit imamoğluna.. Siz olmasanız da olur... Ben kime oy vereceğimi biliyorum ama kesseler kime oy vermeyeceğimi de çok iyi biliyorum.. Kul hakkı yiyene, iftiracılara oy vermem.... Kimse de vermeyecek zaten.. Göreceksiniz...

X