Kimse Tarihi Buluşmayı izlemiyor galiba.
Yoo ben izledim. Ekrem imamoglu'na sorulan soru binali yildirima sorulmamisti, tepki gelince ismail kucukkaya soruyu sorduKimse Tarihi Buluşmayı izlemiyor galiba.
koskoca basbakanlık yapmısla bir kefeye koyamazsınYildirimda dedigin gibi siradan bir vatandas.
Peki halen köskte niye yasiyor, bana söylermisin? Siradan bir vatandasin orda isi ne?
yıllardır kalkındırdı türkiyeyievet satılmış ülke olcaz komple ekonomisi çökük
koskoca basbakanlık yapmısla bir kefeye koyamazsın
arada çok fark var devlet adamına sıradan diyemezsin
sıradan olan imamoğlu
koskoca basbakanlık yapmısla bir kefeye koyamazsın
sıradan olan imamoğlu
tabi ya hiç umrumda olur mu ki ben bu ülkede yaşamıyorum niye olsun saçma sapan konuşmayın lütfenyıllardır kalkındırdı türkiyeyi
sen bence ne yazdıgının farkında degilsin
ekonomi hicte umrunda değil senin
Artik siradanlik olsun istiyorum. Devlet buyugu diye birseyin kalmadigi, sinif farkinin kalmadigi, statu farkinin kalmadigi , bir baskan ile bir temizlik gorevlisinin , bir makina operatorunun haklarinin ve sesinin esit oldugu bir siradanlik benim cok hosuma gider. Luks alman arabalari yerine uygun japon arabalari daha cok hosuma gider. Bence imamoglu siradan degil. Ama siradan, vicdanli , caliskan ve calmayacak biri olsun isterdimkoskoca basbakanlık yapmısla bir kefeye koyamazsın
sıradan olan imamoğlu
Yalan haber iki taraf içinde mümkünhttps://www.facebook.com/
Bu zamana kadar Ekrem İmamoğlu için yapılan tüm yalan haberlerin aslının ne olduğu bu linkte.. Ama biliyorum ki okumayacaklar.. Olsun.. Ben paylaşayım yine de... Nasılsa her şey çok güzel olacak...❤
Sürmene Çamburnu’nda yanan araziye villalar yapıldığı iddiası
Hatice Kübra Ünsay14/06/201912:55
AnalizÇevre6 yorum
İDDİA: Sürmene Çamburnu’nda 7 Ocak 2017 tarihinde çıkan yangın sonucu tahrip olan araziye villalar yapıldı.
YANLIŞ
Sosyal medyada paylaşılan bir görselde Trabzon Sürmene Çamburnu mevkiinde yanan ormana villalar yapıldığı iddia edildi. İddia bir Twitter hesabı üzerinden 7 binin üzerinde kullanıcı tarafından retweet edilirken 17 binin üzerinde beğeni aldı.
Ancak Çamburnu’nda 7 Ocak 2017 tarihinde çıkan yangın sonrası tahrip olan araziye villalar yapıldığı iddiası doğru değil. Fotoğraf Çamburnu Tabiat Parkı’nda bulunan Hancıoğlu Çamburnu Orman Evleri ve Oteli işletmesinin 2016 yılında başlayan inşaatı sırasında çekilmiş. İddia görselindeki yangın görüntüsü ise 2014 yılından ve Rize’de çekilmiş.
Görseldeki yapılaşma Hancıoğlu Çamburnu Orman Evleri’ni gösteriyor
İddia görselindeki inşaat halinde olan evler, Çamburnu Tabiat Parkı’ndaki bir konaklama alanı olan Hancıoğlu Çamburnu Orman Evleri’ni gösteriyor. İlgili işletmenin internet sitesindeki anasayfa görsellerinde evlerin son hali görülebilir. İddia görseli ve işletmenin internet sitesinden alınan fotoğraf karşılaştırıldığında ise fotoğrafların aynı alanı gösteriyor olduğu söylenebilir. Evlere ait aynı fotoğrafa ve diğer fotoğraflara çeşitli otel rezervasyon sitelerinden de ulaşılabiliyor.
Çamburnu’nda yangın sebebiyle tahrip olan bölgede herhangi bir yapılaşma yok
Yangının etkili olduğu bölge Google Earth uygulamasından iki farklı tarihe ait uydu görüntülerinde tespit edilebiliyor. 7 Ocak 2017 tarihinde Trabzon Sürmene Çamburnu’nda yangın çıkan alanın erişilebilen en yakın tarihli uydu görüntüsü 10 Haziran 2018’den. Bu görüntü incelendiğinde burada herhangi bir yapılaşma olmadığı görülüyor.
Çamburnu’nun 3 Ocak 2018 tarihli uydu görüntüsü
Çamburnu’nun 10 Haziran 2018 tarihli uydu görüntüsü
Teyit’in konu ile ilgili daha önce Çamburnu Tabiat Parkı’na ilişkin yayımladığı bir analizinde de ifade ettiği gibi Sürmene Çamburnu Tabiat Parkı’ndaki yapılanmanın projesi 2015 yılından. İnşaatına ise yangının gerçekleştiği 7 Ocak 2017 tarihinden önce 2016 yılında başlandı. Analizde de belirtildiği üzere Çamburnu Tabiat Parkı’nda 15 adet orman köşkü inşa edildi.
Yangında tahrip olan alan yeniden ağaçlandırılıyor
Uydu görüntüsünde taraçalandırılmış olduğu görülen alanın yeşillendirme çalışmaları ile ilgili Teyit yetkililerle görüştü. Teyit’in Sürmene Orman İşletme Müdürlüğü’nden ulaştığı yetkili, Hancıoğlu Orman Evleri işletmesinin bulunduğu Sürmene Çamburnu Tabiat Parkı’nın yangından önce milli park ilan edildiğini belirtti. Yetkili ayrıca yangın sebebiyle tahrip olan bölgeye 27 bin fidan dikimi yapıldığını ekledi.
İddia görselindeki diğer görüntü Rize’de 25 Mart 2014’te çıkan yangından
Bazı internet sitelerinde yer alan haberlerde de görülebileceği üzere yangın görseli Rize’nin Ardeşen ilçesindeki Işıklı Köyü mevkiinde 25 Mart 2014 tarihinde çıkan yangından.
Her habere temkinli yaklaşmakda fayda varCumhurbaşkanlığı Sarayı’nın içinde ve dışında Türk bayrağı bulunmadığı iddiası
Özge Yıldız16/06/201914:02
AnalizPolitika2 yorum
İDDİA: Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın içinde ve dışında Türk bayrağı yok.
YANLIŞ
Sosyal medyada paylaşılan ve teyit.org’a ihbar olarak gönderilen haberde, Ankara Beştepe’de bulunan Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın içinde ve dışında Türk bayrağı bulunmadığı iddia edildi. “TÜRK TİM” isimli bir Facebook sayfası tarafından da 18 Mayıs 2019 tarihinde paylaşılan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne ait iki fotoğrafın yer aldığı gönderi 3 bin 400 kişi tarafından paylaşıldı.
Ancak Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Türk bayrağı bulunmadığı iddiası doğru değil. Sarayın içinden ve dışından çekilen görüntülerde, ana bina girişinin sağı ve solunda üçer tane olmak üzere toplam 6 adet direkli Türk bayrağı olduğu görülebiliyor. Binanın içinde de çeşitli bölgelerdeki Türk bayraklarını görmek mümkün.
Sarayın farklı noktalarında Türk bayrağına rastlanıyor
Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın 2017 yılında havadan çekilmiş görüntülerine YouTube’dan ulaşmak mümkün.
Videodaki görüntülerde ana bina girişinde bulunan 6 adet direkli Türk bayrakları görülebiliyor.
Cumhurbaşkanlığının resmi internet sitesindeki fotoğraf galerisinde de ana binanın girişindeki bayrakların gözüktüğü fotoğrafları bulmak mümkün.
Cumhurbaşkanlığı Sarayı sanal turla gezilebiliyor
Cumhurbaşkanlığının resmi internet sitesinden ulaşılabilen sanal tur projesiyle de külliyenin bahçesi ve binaların içi gezilebiliyor. Sanal turla ana bina içindeki konferans salonu, yemek salonu, kabul salonu, basın salonu bölümlerindeki Türk bayrakları görülebiliyor.
Basın odasından bir kare
Külliyenin içinde bulunan Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde de Türk bayraklarını görmek mümkün. Cumhurbaşkanlığının resmi internet sitesinden merkezin fotoğrafına ulaşılabiliyor.
30 Mayıs 2019 tarihinde Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Yargı Reformu Stratejisi Programı’nın videosuna bakıldığında da merkezin içindeki bayrakları görmek mümkün.
Sonuç olarak, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın içinde ve dışında Türk bayrağı bulunmadığı iddiası doğru değil. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin ana bina girişinde 6 adet direkli Türk bayrağı bulunmakta. Külliyenin içindeki çeşitli bölümlerde de Türk bayraklarını görmek mümkün.
Emin olun Ekrem İmamoğlu'na yapilan kadar haksizlik, yalan haber yapilmamistir. Bu paylastiginiz haberleri de duymadim. En azindan buraya yazarlardi, yazmadiklarina gore daha iyi farkindalar haber guvenirliginden. Uyarmaniza gerek yok yani..Yalan haber iki taraf içinde mümkün
Her habere temkinli yaklaşmakda fayda var
Hayır uyarmak değil kastım.Durumun farkındayım.Ve kınıyorum olanlarıEmin olun Ekrem İmamoğlu'na yapilan kadar haksizlik, yalan haber yapilmamistir. Bu paylastiginiz haberleri de duymadim. En azindan buraya yazarlardi, yazmadiklarina gore daha iyi farkindalar haber guvenirliginden. Uyarmaniza gerek yok yani..