Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

Bende çekmem,buna gelene kadar ne hakaretler gördü bu ülke.

Ayrica demişse de demis Iyi etmis Az bile demis Vali de isini gücünü birakip imamoglunun gececegi kapiyla uğraşmasaymış Keske daha buyuk hakaret etseymis de bunca yaygaraya değseymis

Ayrica demişse de demis Iyi etmis Az bile demis Vali de isini gücünü birakip imamoglunun gececegi kapiyla uğraşmasaymış Keske daha buyuk hakaret etseymis de bunca yaygaraya değseymis
imamoglunun ayrıcalıgı neymiş kim oluyor
oda bir vatandaş
insanlarla içiçe olacağına
simdisen üstünlük yapıyor
çokda sacmaladınız artık iyi demiş az bile demiş derken
cirkeflesmek ancak size yakışır

Yazık yazık yemin ederim yazık 20 seneye yakın ülke adam akıllı bir yere gelmedi inşşatlarla araplara satarak ekonomi yürüttüller her yer özelleştirildi satıldı ülke karışık mülteci kampı gibi onlar bizden iyi yaşıyo bunların günahı hep sizlere

niye erdoğan bize terörist fetöcü derken niye sesiniz çıkmıyo

Yildirimda dedigin gibi siradan bir vatandas.

Peki halen köskte niye yasiyor, bana söylermisin? Siradan bir vatandasin orda isi ne?

Buna güleyim mi, aglayim mi bilemedim. Adam tek basina sorulara cevap bile veremiyor.
Sonrada Imamoglu, Yildirimin ortak yayindaki sorulari istedigini belirttiginde, Yildirim ona saldirmisti.

Eh normal yayinda bile sorulari aliyorsan, elbette ki ortak yayin içinde sorulari talep etmisindir.

Bu arada ses kaydının montaj olduğu ortaya çıktı.. Ama burda paylaşıp saçna sapan konuşmalarına izin vermeyeceğim... Sanki çok okuyorlar da..! Anlamıyor zaten okusan da.. Ağzında ampul olan aplamız bence buralarda geziniyor... Vallahi de billahi de montaj... Hiç bir hükümet bir tan belediye başkanı adayının üzerine bu kadar aşağılık bir şekilde gitmemişti... Bu kadar küçültmemişti kendini... Yazık.. Ben çok rahatım.. Hakaret etmedi.. Biz bunu biliyorduk zaten.. Ebru Güneş vip den geçrbilyorsa Ekrem İmamoğluda geçebilir... #Herşeygüzelolacak

Kullandığın kelimeden ötürü sikayet etmistim ban yemişsin. Iyi olmus. Hakaret etmeden kendinizi ifade etmeyi ogrenirsiniz böylece..

Seçime bir hafta kala bir yandan Devlet Bahçeli bir yandan Pervin Buldan neden sahalara indi? Bu genel baskanlarin kendi parti adaylari bile yok sonucta. Kemal Kilicdaroglu ve Tayyip Erdogan meydani adaylara birakmisken bu iki ismin amaci ne acaba?

akşam ne olacak acaba, kesinlikle bişeyler olacak ama fark edemicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…