Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

Beka sorunu diyordu, kemal kılıçtaroglunu şehit cenazesinde linç ettiler hdp ile iş birliği yapıyor (!) diye zillet ittifakı dedi biz teröristlerle iş birligi yapmayiz diye. Şaka gibi ya ülkenin cumhurbaşkanı kalkmış çocuk katili terörist başının mektubunu demeç verir gibi halka açıklıyor he tayyip he tukurdügun kabı yalaya yalaya doymadın çok şükür bugünde senin adına utandık. Bide ciddi ciddi bu adamı ciddiye alanlar savunanlar var gerçi partizanları bile şaşkın ulan şimdi nasıl tü kaka dediğim şeyi savunacağım diye
Tanım: Muz cumhuriyetinin cumhurbaskaninin koltuğu uğruna her girdiği kabın şeklini alması.

Vay anasını.. Öcalanın derin devletin adami oldugu tezine hep katılmışımdır. 90lardaki 33 er olayını, 7 haziran sonrasi urfada iki polisin evinde sehit edilmesi ile cok benzer bulmusumdur mesela..

Ama sabah gazetesinde bir kose yazarinin öcalana aciklama yapmalisin çağrısı, aksamina nasil oluyorsa öcalanın aciklama yapması, bunu anadolu ajansının gecmesi, tayyip erdoganin bundan medet umarak kürtlere sandiga gitmeyin diye yalvarmasi...

Kizlar bence bunlar fazla kirli ve garip olaylar. Su andan sonra binalinin devlet eliyle mutlaka kazanacagina inaniyorum, malesef. Ustelik imamoglunun yarattigi heyecan bu sekilde sonlaninca muhalefetin yeniden umutlanmasi cook uzun yillar alacak.

Siz acaba gizli akpli falan olabilir misiniz :) Sürekli bir felaket tellallığı halindesiniz.. :) Şaka bir yana bakın bu akpnin nasıl çürüdüüğünün bir göstergesidir..Nasıl kendilerini yerin dibine soktuklarını her gğn görüyoruz... Selahattin Demirtaştan açıklama geldiğini okudum.. Mektupta böyle bir şey yazmadığını,algı oluşturmaya çalıştıklaırnı ve imamoplundan desteklerini çekmeyeceklerşni söyleid.. Kürt seçmen aptal değil.. Kürt seçmen pinpon topu da değil..Onlar biliyor ne yapacaklarını... Devlet eliyle böyle bir şey yapamazlar.. Kaybettiklerini biliyorlar ve son çırpınışlar.. Sevimli gözükmeye çalışmak bu.. Ama çok emanet bir sevimlilik.. Bittii akp.. Yolun sonu görünüyor... Genel seçimde mort..!

buralar canlanmış

çok konu var tabi ama tek birşey soracağım soruma cevap alırsam sorulara cevap veririm tabi

Etik buluyor musunuz otel buluşmasını ....Dakikası önemli değil sadece etik mi değil mi?

Sonra Ekrem İmamoğlu'nun 2 saniyelik uyarıya 15 saniyem gitti diyerek komik duruma düşmesini

yada öğrencilere verilecek bursu chp engelledi deyince o nasıl bir su içmek

he bide adam tam bir laf ebesi he

sataşmadan duramayanlar neye yüzümüz olmayacak chp'nin bir yüzünü ödünç alırız hepimiz kardeşiz

ki teröre ,teröriste,çözüm süreci vs. hiç kimse tolerans göstermez artık diye umuyorum

Son düzenleme:

Ilk cumleyi saka olarak kabul ediyorum. Ocalanin tarafsiz kalin aciklamasindan bir tane bile hdp li etkilenmez mi diyorsun yani?

Otel buluşmasi oy vermemek icin bir sebep degil.
Sen Ocalanin cagrisi hakkinda ne dusunuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…