- 20 Mart 2008
- 140.483
- 210.324
- 60
cevremde akpli tanidiklar da var ama onlarla konusabiliyorum:) destekleseler bile yinede farkli fikirlere hak veriyorlar ama bide boyle dedigim dedikler var gozunun onundekini bile gormuyorlar sordugun soruya alakasiz cevap veriyorlar
Aptal bu ya...Biz de okumadan , araştırmadan, karşılaştırmadan oy vermedik. Ekrem Müdafa, şey pardon İmamoğluna oy vermek demek, HDP ye oy vermek demek. Alenen destek. Bu bile kafi, diğerlerini geçtim, size anlatmak, oyları saymaktan ve sizden korumaktan daha zor
Aptal bu ya...
Buna ve bunun gibilere laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur. O yüzden ne olduklarını yüzlerine vurup muhatap olmayın.
Not: Geçen sefer hakaret etmeden banlanmıştım şimdi hakkını vereyim.
Chpkk diyenler nerde çok merak ettim
Onlar montaj cınımChpkk diyenler nerde çok merak ettim
Bunlar halepce katliamında ölenler için saygı duruşudurBenim eşime kurşun sıkan şerefsizler için saygı duruşu haa..
Okkalı küfür lazımda terbiyem el vermez,şehitlerimizin kemiklerini sızlattınız orada.
Hükümet yandaşları görün işte,kimmiş pkk ile ele kolkola olan.
Körsünüz hepiniz herşey ortada,hala çıkıp chp pkk ilişkisi diyorsunuz yazıklar olsun hepinize.
Bunlar halepce katliamında ölenler için saygı duruşudur
Helepçede binlerce insan kadın çocuk yaşlı demeden öldürüldüler
Bu saddamin zülmüydü
Bunun türkiye ile bir alakası yok sadece çavuş oğlu orda bulunmuştur
Bunlar halepce katliamında ölenler için saygı duruşudur
Helepçede binlerce insan kadın çocuk yaşlı demeden öldürüldüler
Bu saddamin zülmüydü
Bunun türkiye ile bir alakası yok sadece çavuş oğlu orda bulunmuştur
Videoyu görene kadar haberim bile yoktu bundan .
Diğer sözlerim içinde chp'ye laf atanlar için olsun.
Halepçe falan değil çünkü abla.. bunların Ankarada ağırladıkları Barzani 9 Haziranda dev puntolarla açıklama yapmış "kürdistan şehitlerinin" kim olduğuna dair. o paçavrayı burada paylaşıp tıklama arttırmayacağım en basitinden google a Zaim Sıddık yazınca kimin için saygı duruşunda durulmuş anlaşılıyor.. onu geç Halepçe katliamının anması 16 Martta, ama bu anma başka anma.. neyse kandırılmışlardır, biz Ekrem kime ne demiş ona bakalım :)
Günlerdir tv seyretmiyorum haberlerde ne var bilmiyorum bile.
Hemen bakayım o zata.
Baktım şimdi,cellat deniyor
aslında bende bakmayacaktım ama VEdeGEo işin içine adil olmayı katınca araştırdım, neler çıktı neler.. adam 3 gün önce hala bağımsızlık diye bağırıyormuş mesela.. vay vay bu İstanbul neymiş meğerse.. valla abla günahlarının alınmayacağı bir kesim bu kesim, hiç şaibeye yer bırakmıyorlar maşallah
Turkiye ile alakasi yok mu ? Nereyle alakasi var mesela? Cavusoglu kim zimbabve bakani miBunun türkiye ile bir alakası yok sadece çavuş oğlu orda bulunmuştur