Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

cevremde akpli tanidiklar da var ama onlarla konusabiliyorum:) destekleseler bile yinede farkli fikirlere hak veriyorlar ama bide boyle dedigim dedikler var gozunun onundekini bile gormuyorlar sordugun soruya alakasiz cevap veriyorlar

Ben buna şöyle diyorum hep,bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorlar.

Aptal bu ya...
Buna ve bunun gibilere laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur. O yüzden ne olduklarını yüzlerine vurup muhatap olmayın.

Not: Geçen sefer hakaret etmeden banlanmıştım şimdi hakkını vereyim.

Aptal bu ya...
Buna ve bunun gibilere laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur. O yüzden ne olduklarını yüzlerine vurup muhatap olmayın.

Not: Geçen sefer hakaret etmeden banlanmıştım şimdi hakkını vereyim.

şu yazdıklarımdan birini Ekrem yapsaydı adamlar remix ini çeker bütün sokaklara dev ekran koyar oynatırlardı kendileri yazdıklarını silince olay kapanıyor sanıyorlar. kürdistan şehitleriymiş vay vay vay..

Benim eşime kurşun sıkan şerefsizler için saygı duruşu haa..
Okkalı küfür lazımda terbiyem el vermez,şehitlerimizin kemiklerini sızlattınız orada.
Hükümet yandaşları görün işte,kimmiş pkk ile ele kolkola olan.
Körsünüz hepiniz herşey ortada,hala çıkıp chp pkk ilişkisi diyorsunuz yazıklar olsun hepinize.

Bunlar halepce katliamında ölenler için saygı duruşudur
Helepçede binlerce insan kadın çocuk yaşlı demeden öldürüldüler
Bu saddamin zülmüydü
Bunun türkiye ile bir alakası yok sadece çavuş oğlu orda bulunmuştur

Videoyu görene kadar haberim bile yoktu bundan .
Diğer sözlerim içinde chp'ye laf atanlar için olsun.

Rica ediyorum sevmezsek bile adil olalım
Gerek yok zaten extra bir karalamaya zaten hatalarda doğrularda ortada
Adil olan uzun vadede kazanır düze çıkar

:)

Videoyu görene kadar haberim bile yoktu bundan .
Diğer sözlerim içinde chp'ye laf atanlar için olsun.

Halepçe falan değil çünkü abla.. bunların Ankarada ağırladıkları Barzani 9 Haziranda dev puntolarla açıklama yapmış "kürdistan şehitlerinin" kim olduğuna dair. o paçavrayı burada paylaşıp tıklama arttırmayacağım en basitinden google a Zaim Sıddık yazınca kimin için saygı duruşunda durulmuş anlaşılıyor.. onu geç Halepçe katliamının anması 16 Martta, ama bu anma başka anma.. neyse kandırılmışlardır, biz Ekrem kime ne demiş ona bakalım :)

Günlerdir tv seyretmiyorum haberlerde ne var bilmiyorum bile.
Hemen bakayım o zata.

Baktım şimdi,cellat deniyor

Günlerdir tv seyretmiyorum haberlerde ne var bilmiyorum bile.
Hemen bakayım o zata.

Baktım şimdi,cellat deniyor

aslında bende bakmayacaktım ama VEdeGEo işin içine adil olmayı katınca araştırdım, neler çıktı neler.. adam 3 gün önce hala bağımsızlık diye bağırıyormuş mesela.. vay vay bu İstanbul neymiş meğerse.. valla abla günahlarının alınmayacağı bir kesim bu kesim, hiç şaibeye yer bırakmıyorlar maşallah

Daha bilmediğimiz neler vardırda sümen altında kalıyordur onlar.
Altın yumurtlayan tavuk burası adamlar neden kaybetsin ki.

Hala ekrem pkk ile işbirliği yapıyor diyenler acaba bir çıkıp şu mevlüt çavuşoğlu için neden bir kelime yazma zahmetinde bulunmazlar.? Anca laf salatası... "Yonon ökröm, Mokorios ökröm, fötöcö ökröm, bla bla bla...." Nerdesiniz...! Nerdeeeee! Yemedi dimi... Diyecek sözünüz yok çünkü...Neci olduğu belli olmayan topluluk.. Fetöcüydünüz kazığı soktu değiştirdiniz, önce çözüm süreci dediniz davullu zurnalı içeri girdiler hülooooğğğğğğ... Şehitler verdik..Totonuza takmadınız.. Reisss hülooooğğğğğğ.... Çözüm süreci ellerinde patladı hüloğğğğğğ, seçimler geldi hdpli kürtler kardeşşş hüloğğğğğğ, seçim bitti hdpli kardeş değil hüloğğğğğğğ, seçim geldi yine chp hdp ile kolkola yuuuuuuhhh, binali yıldırım kürdistan dedi hüloğğğğğğ, mevlüt çavuşoğlu kürdistanda yemin törenine katıldı hüloğğğğğğ... Sahi siz necisiniz? Yok mu bir fikriniz, duruşunuz.... Birisi şunlara vatanın, milletin bir tek adamın iki dudağının arasından çıkacak lafa bakmaması gerektiğini anlatsın... Ya da boşverin... Savaş kapıya dayanırsa bir gün o zaman sığınacak bir tane liman, geçebileceği bir yol, köprü varmıymış görsün... Sanıyorlar ki bizim... Hhhhhııııı bekle bizim... Hepsi yap işlet devret..! Ülkenin bir tane fabrikası yok ya doğrı düzgün ürettiği bir...oku yok... !Samanı dışardan alıyoruz ya saman samannnn. Yuh bize yuh... Ülkenin 17 yılda geldiği hale bakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…