Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

Hala ekrem pkk ile işbirliği yapıyor diyenler acaba bir çıkıp şu mevlüt çavuşoğlu için neden bir kelime yazma zahmetinde bulunmazlar.? Anca laf salatası... "Yonon ökröm, Mokorios ökröm, fötöcö ökröm, bla bla bla...." Nerdesiniz...! Nerdeeeee! Yemedi dimi... Diyecek sözünüz yok çünkü...Neci olduğu belli olmayan topluluk.. Fetöcüydünüz kazığı soktu değiştirdiniz, önce çözüm süreci dediniz davullu zurnalı içeri girdiler hülooooğğğğğğ... Şehitler verdik..Totonuza takmadınız.. Reisss hülooooğğğğğğ.... Çözüm süreci ellerinde patladı hüloğğğğğğ, seçimler geldi hdpli kürtler kardeşşş hüloğğğğğğ, seçim bitti hdpli kardeş değil hüloğğğğğğğ, seçim geldi yine chp hdp ile kolkola yuuuuuuhhh, binali yıldırım kürdistan dedi hüloğğğğğğ, mevlüt çavuşoğlu kürdistanda yemin törenine katıldı hüloğğğğğğ... Sahi siz necisiniz? Yok mu bir fikriniz, duruşunuz.... Birisi şunlara vatanın, milletin bir tek adamın iki dudağının arasından çıkacak lafa bakmaması gerektiğini anlatsın... Ya da boşverin... Savaş kapıya dayanırsa bir gün o zaman sığınacak bir tane liman, geçebileceği bir yol, köprü varmıymış görsün... Sanıyorlar ki bizim... Hhhhhııııı bekle bizim... Hepsi yap işlet devret..! Ülkenin bir tane fabrikası yok ya doğrı düzgün ürettiği bir...oku yok... !Samanı dışardan alıyoruz ya saman samannnn. Yuh bize yuh... Ülkenin 17 yılda geldiği hale bakın..

Hiç yorma kendini artık ne desek boş artık,kapılmış gidiyorlar bir boşluğun içinde.

Hiç yorma kendini artık ne desek boş artık,kapılmış gidiyorlar bir boşluğun içinde.

İnanın sinirleniyorum... Derdşm bunlara laf anlatmak değil aslında.. Ben de biliyorum anlamayacaklarını... Anlamasınlar tamam.. Akp yi de desteklesinler.. Demokratik bir ülkede yaşıyoruz.. Herkes herkesi destekleyebilir... Fakat attıkları iftiralar, söyledikleri yalanlar dokunuyor bana... Ya destekleme tamam ama konuşma da yalan yanlış... Bir şey atıyorlar ortaya hayır bu öyle değil böyle diyoruz.. Attıkları iftiraların aslını kendi taraflarından yapanları gösterince cevap gelmiyor deli oluyorum... Bakın günlerdir ekrem imamoğlu için yunan dediler, pkk sempatizanı dediler... Adamın duruşu bellii.. Söyledikleri ortada.. Fakat gelin görün ki Kürdistanda yemin törenine giden bir bakan var ortada.... Buna neden dur hayırdır ne oluyor demiyorlar o güruhtan..? Ben buna sinir oluyorum... Biz bilmiyor muyuz kim fetöcü kim pkklı..? Kim kimin yancısı.? Hepsini biliyoruz... Ve ortaya koyuyoruz.. Kabul etmeyip aynı yalanlara devam ediyorlar.. Yazıklar olsun ya.. Benim öyle vicdanım olsa çöpe atarım be.... Bir insanı karalamak ne kadar kolay.. Allahtan korkan bir insan bunları olmuş gibi söyleyebilir mi? Ama bakın bizim ortaya döktüğümüz her şey oldu bu ülkede... Oldu... Yaptılar,.. Söylediler.. Tükürdüklerini hep yaladılar... Yazık bu ülkeye ya.. Bir avuç insan diyor ya Ekrem İmamoğlu... Bir avuç insanın ülkeyi getirdiği hale bakın.. Bir güruh var ve yalanlara inanarak bir insanın hakkının yenmesine eyvallah dediler... Şimdi ben açık olduğum için yanacağım ya işte onlar da haksızlığa karşı sustukları için yanacaklar.. Ben açığım ama kul hakkı yemem... Haksızlığa karşı susmam.. Haksızsam da susmayı bilirim... İftira atmaktan ar duyarım... Utanırım... İnsanları insan olduğu için severim... Mükemmel değilim... Ama en baba Müslümanım diyenden de mükemmelim... Kul hakkı yememmmm..!

İnanın sinirleniyorum... Derdşm bunlara laf anlatmak değil aslında.. Ben de biliyorum anlamayacaklarını... Anlamasınlar tamam.. Akp yi de desteklesinler.. Demokratik bir ülkede yaşıyoruz.. Herkes herkesi destekleyebilir... Fakat attıkları iftiralar, söyledikleri yalanlar dokunuyor bana... Ya destekleme tamam ama konuşma da yalan yanlış... Bir şey atıyorlar ortaya hayır bu öyle değil böyle diyoruz.. Attıkları iftiraların aslını kendi taraflarından yapanları gösterince cevap gelmiyor deli oluyorum... Bakın günlerdir ekrem imamoğlu için yunan dediler, pkk sempatizanı dediler... Adamın duruşu bellii.. Söyledikleri ortada.. Fakat gelin görün ki Kürdistanda yemin törenine giden bir bakan var ortada.... Buna neden dur hayırdır ne oluyor demiyorlar o güruhtan..? Ben buna sinir oluyorum... Biz bilmiyor muyuz kim fetöcü kim pkklı..? Kim kimin yancısı.? Hepsini biliyoruz... Ve ortaya koyuyoruz.. Kabul etmeyip aynı yalanlara devam ediyorlar.. Yazıklar olsun ya.. Benim öyle vicdanım olsa çöpe atarım be.... Bir insanı karalamak ne kadar kolay.. Allahtan korkan bir insan bunları olmuş gibi söyleyebilir mi? Ama bakın bizim ortaya döktüğümüz her şey oldu bu ülkede... Oldu... Yaptılar,.. Söylediler.. Tükürdüklerini hep yaladılar... Yazık bu ülkeye ya.. Bir avuç insan diyor ya Ekrem İmamoğlu... Bir avuç insanın ülkeyi getirdiği hale bakın.. Bir güruh var ve yalanlara inanarak bir insanın hakkının yenmesine eyvallah dediler... Şimdi ben açık olduğum için yanacağım ya işte onlar da haksızlığa karşı sustukları için yanacaklar.. Ben açığım ama kul hakkı yemem... Haksızlığa karşı susmam.. Haksızsam da susmayı bilirim... İftira atmaktan ar duyarım... Utanırım... İnsanları insan olduğu için severim... Mükemmel değilim... Ama en baba Müslümanım diyenden de mükemmelim... Kul hakkı yememmmm..!

Kendi düşüncelerinin dışında olmuyotrlar maalesef,sen ben yada bir diğeri o kadar söyledik video konuldu arşivler tarandı ne oldu.Bu kesim sadece muhalefet karşıtı söylemlerde oluyorlar,kendi partilerine laf söyletmiyorlar.
Bazende Hak verir g,b olup gene partizanlık yapıyorlar işte.
V,icdan çok öenmli burada,ülkede yaşanan o kadar sıkıntı varki nasıl göz görmez kulak duymaz diyoruz.
Bunun sonu yok elbet buda bitecek,işte o zaman anlayacaklar ne kadar kazık yedikkerini..
Sokak videolarını izliyorum netten,kapalı bir kesim bile artık yeter diyıor

Imamoglu secim kampanyası icin bağış topladi. Miting icin karadenize gitti memleketine. Peki Melih Gökçek'e insanlardan topladığın bağışlarla bodruma göceke tatile gittin dedirtmeye deger miydi ben cok merak ediyorum.

Ikinci elestirim su canli yayin meselesi. Anketlerde zaten imamoglu onde. Ustelik normal takviminde bir secime gitmiyoruz. Mazbata elinden alindi, hukuk gasp edildi, secim iptal ettirildi. Birsürü anormal sey yasandi ve insanlar imamoglunda kenetlendi. Simdi bunlari yaptiran binaliyle tv.ye cici cici cikip demokrasi tiyatrosu oynamak imamogluna ne kazandiracak? Eger kendi lehine olmayacak olsa ugur dundari, kucukkayayi isterler miydi?

Ugur Dundar uyari yapti, fatih portakal uyari yapti ama imamoglu ve ekibi kulaklarini tikiyor. Bu canli yayinin kendisine bir oy bile getirecegini dusunmuyorum ama akp.nin bir turlu basaramadigi binaliyi sempatiklestirme stratejisine buyuk katki yapacak.

Secime ramak kala bu hatalari yapmalarina kiziyorum. Acaba chp kendi icinde, imamoglunun onlenemez yukselisini mi engellemeye calisiyor diye de dusunmuyor degilim.
Acikcasi su andan sonra bu oyunlara gelip az farkla secimi binaliye verirlerse cok da uzulmeyecegim.
Bu hise açikçasi o genç ile konuşmasi ve vip olayindan sonra bende kapildim. Birşeyler dönüyor ama ne?

Fatih Portaka olayini duydun mu A Arya_Stark01
Pervin Buldan da yeter ki akp kaybetsin diye calisiyoruz aciklamasi yapti dun. Amaci bu kadar basite indirgedi yani

Bir seyler oluyor. Umarim insanlar bunu gorup imamogluna sahip cikar.

hakkımızda hayırlısı kimse onu verir RABBİM

NEYİ HAK EDİYORSAK ONU VERECEK RABBİM

BUGÜNÜMÜZE HAMDOLSUN
RABBİM BİNALİ YILDIRIMI
BASIMIZDAN EKSİK ETMESİN
HAYIRLI KILSIN İNŞALLAH

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMEDİĞİ GİBİ İNŞALLAH

BERABER YÜRÜDÜK BİZ BUYOLLARDA
💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌

Kendi düşüncelerinin dışında olmuyotrlar maalesef,sen ben yada bir diğeri o kadar söyledik video konuldu arşivler tarandı ne oldu.Bu kesim sadece muhalefet karşıtı söylemlerde oluyorlar,kendi partilerine laf söyletmiyorlar.
Bazende Hak verir g,b olup gene partizanlık yapıyorlar işte.
V,icdan çok öenmli burada,ülkede yaşanan o kadar sıkıntı varki nasıl göz görmez kulak duymaz diyoruz.
Bunun sonu yok elbet buda bitecek,işte o zaman anlayacaklar ne kadar kazık yedikkerini..
Sokak videolarını izliyorum netten,kapalı bir kesim bile artık yeter diyıor

Hanım ablam bu platformlar ne seçimler gördü geneli yereli hangi birine laf anlatabildik haa anlatabildik hem de çok güzel açıkladık ama ya sadece işlerine gelen yerlerini cımbızladılar ona da saçma sapan cevaplar verdiler ya görmezden gelip sizinle polemiğe giremiciğimmm havalarına girdiler. Hayır insanın kanına dokunuyor benim için burada haklı haksız duruma düşmek değil mevzu kendi halkımdan olan insanın gözünü açmaya biraz da ya bir okuyayım ne diyor bunlar deyip sorgulamalarına neden olmak ama maalesef olmuyor sorgulamak okumak bir yana hiçbir şekilde toz kondurmuyorlar ben babamın oğluna bu kadar güvenmem ya o kadar ki kendileri seçip yönetmesi için başa getirdikleri sayelerinde adam olmuş birine adeta tapmaları ben neden tapıyorum ya ben o insanı seçtiysem ben burnumdan kıl aldırmam adan sanki lütfediyor yaptıklarını el etek öpüyorlar aklım almıyor.

Hanım ablam bu platformlar ne seçimler gördü geneli yereli hangi birine laf anlatabildik haa anlatabildik hem de çok güzel açıkladık ama ya sadece işlerine gelen yerlerini cımbızladılar ona da saçma sapan cevaplar verdiler ya görmezden gelip sizinle polemiğe giremiciğimmm havalarına girdiler. Hayır insanın kanına dokunuyor benim için burada haklı haksız duruma düşmek değil mevzu kendi halkımdan olan insanın gözünü açmaya biraz da ya bir okuyayım ne diyor bunlar deyip sorgulamalarına neden olmak ama maalesef olmuyor sorgulamak okumak bir yana hiçbir şekilde toz kondurmuyorlar ben babamın oğluna bu kadar güvenmem ya o kadar ki kendileri seçip yönetmesi için başa getirdikleri sayelerinde adam olmuş birine adeta tapmaları ben neden tapıyorum ya ben o insanı seçtiysem ben burnumdan kıl aldırmam adan sanki lütfediyor yaptıklarını el etek öpüyorlar aklım almıyor.

Yıllardır böyle değilmi,iyi yada kötü her şekilde anlatmaya çalıştık gene olmadı,bundan sonrada gene olmayacak .
Bir kesim takım tutar gibi parti tutuyor,sorgulamıyor düzmantık bakıyorlar artık,söylüyorsun ortada şunlar var diye.
Haa evet yanlış oldu diyip neden oy veriyorsunuz o zaman.
Bir örnek sadece,Gaziantep halkına direk öküz dendi ne oldu başkanlığı aldışar yine.
Bu mudur yani,bir düşün önce bana hakaret ediliyor gidim oy vereyim nasılsa bunlar dindar müslğman diyip koşa koşa gidiyorlar.
Neler yaşadık 17 yıl herşey ortada değilmi,kul hakkına girmekmi dini kullanmakmı herşeyi yaşadık gördük.
Bilgi sahibiolmadan fikir sahibi olmak böyle birşey maalesef.

hakkımızda hayırlısı kimse onu verir RABBİM

NEYİ HAK EDİYORSAK ONU VERECEK RABBİM

BUGÜNÜMÜZE HAMDOLSUN
RABBİM BİNALİ YILDIRIMI
BASIMIZDAN EKSİK ETMESİN
HAYIRLI KILSIN İNŞALLAH

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMEDİĞİ GİBİ İNŞALLAH

BERABER YÜRÜDÜK BİZ BUYOLLARDA
💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌

#HerşeyÇokGüzelOlacak#​

Yıllardır böyle değilmi,iyi yada kötü her şekilde anlatmaya çalıştık gene olmadı,bundan sonrada gene olmayacak .
Bir kesim takım tutar gibi parti tutuyor,sorgulamıyor düzmantık bakıyorlar artık,söylüyorsun ortada şunlar var diye.
Haa evet yanlış oldu diyip neden oy veriyorsunuz o zaman.
Bir örnek sadece,Gaziantep halkına direk öküz dendi ne oldu başkanlığı aldışar yine.
Bu mudur yani,bir düşün önce bana hakaret ediliyor gidim oy vereyim nasılsa bunlar dindar müslğman diyip koşa koşa gidiyorlar.
Neler yaşadık 17 yıl herşey ortada değilmi,kul hakkına girmekmi dini kullanmakmı herşeyi yaşadık gördük.
Bilgi sahibiolmadan fikir sahibi olmak böyle birşey maalesef.

Abla onu bırak Soma'da maden faciası oldu 320 kişi ya öldü öldü ihmalden denetleme olmadığından öldü bir köy erkeksiz kaldı düşün elleri bağlı gidip izlediler çıkanlara sarılmadılar bile, bu işin fıtratında bu var dediler, Erdoğan'ın danışmanı bir adamı sırf hesap sorduğu için yerlere yatırıp tekmeledi, Erdoğan'ın kendisi birine tokat attı kalabalıkta mesul kişiler ceza bile almadı olan gariban orada çalışan insanlara oldu onlar mesul tutuldu ama ne oldu ilk seçimde yinr akp oy aldı daha bunun üzerine ne denir ki :KK43:

Abla onu bırak Soma'da maden faciası oldu 320 kişi ya öldü öldü ihmalden denetleme olmadığından öldü bir köy erkeksiz kaldı düşün elleri bağlı gidip izlediler çıkanlara sarılmadılar bile, bu işin fıtratında bu var dediler, Erdoğan'ın danışmanı bir adamı sırf hesap sorduğu için yerlere yatırıp tekmeledi, Erdoğan'ın kendisi birine tokat attı kalabalıkta mesul kişiler ceza bile almadı olan gariban orada çalışan insanlara oldu onlar mesul tutuldu ama ne oldu ilk seçimde yinr akp oy aldı daha bunun üzerine ne denir ki :KK43:

Soma olayı trajiydi zaten,öldünmü fıtrat diyip atıp tuttular maalesef.
Sadece o değilki neler var daha,bunlar birer örnek aslında.

#HerşeyÇokGüzelOlacak#​

Insallah
Ama son gunlerde oldukca garip seyler olmuyor mu sizce?
Pek sesi solugu cikmayan hdp üst üste açıklamalar yapiyor Hem de secimi cok basite indirgeyen aciklamalar
Ismail Kucukkaya once imamogluna haber ucurup sonra canli yayinda yalanliyor.
Fatih Portakal bir gecede evrim geçirmiş gibi soylemler..

Imamoglu önde bunu herkes biliyor da kendi partisinsen mi operasyon yiyor acaba?

Insallah
Ama son gunlerde oldukca garip seyler olmuyor mu sizce?
Pek sesi solugu cikmayan hdp üst üste açıklamalar yapiyor Hem de secimi cok basite indirgeyen aciklamalar
Ismail Kucukkaya once imamogluna haber ucurup sonra canli yayinda yalanliyor.
Fatih Portakal bir gecede evrim geçirmiş gibi soylemler..

Imamoglu önde bunu herkes biliyor da kendi partisinsen mi operasyon yiyor acaba?

Herşey çorba gibi oldu resmen,şimdide hakaret küfür var deniliyor,varsa öyle bişery çıksın ortaya herkes aydınlansın.
Hdp desteğini çekti zaten,yiyorlar birbrilerini.
Şu seçim bir bitsede neler olacağını görsek ülke olarak.

Herşey çorba gibi oldu resmen,şimdide hakaret küfür var deniliyor,varsa öyle bişery çıksın ortaya herkes aydınlansın.
Hdp desteğini çekti zaten,yiyorlar birbrilerini.
Şu seçim bir bitsede neler olacağını görsek ülke olarak.

Valiye kufur etmis olsa da ben imamogluna destegimi cekmem Olabilir Herkes hata yapabilir Ama bunu neden kaşıyıp duruyorlar? Ozellikle fatih portakala ne oluyor?

Videonun tamamını gerçekten izledi mi herkes? Ben it dediğini yemin ederim duymadım.... Yani bir de şöyle bir şey var... Diyelim ki dedi... Yahuuu bu ülkenin cumhurbaşkanı ülkenin %50 sine bunlar hain, bunlar terörist, bunlar dinsiz gibi bir sürü hakaretler ederken, ananı da al git derken, korumalarına somada adam dövdürürken,.... Ohoooooooo burdan saysam köye yol olacak... Bu cumhurbaşkanı milletine bunları söylerken desteklenmeye devam ediyorlar daaaa ben neden ekremciğimi desteklemicem... Ayrıca valinin yaptığı sanki çok normal.? O da orduyu babasının çiftliği sanıyor herhalde... Bir kere vali dediğin tarafsız olur.. Ona ne ekrem imamoğlunun çıkacağı kapıdan... Ekrem İmamoğlu cumhurbaşkanı seçildiği gün hepsini görecez inşallahhh.. Ya gözümün önüne ne geliyoe günlerdir hiç unutmuyorum gülüyorum çokça... Hani bir abla vardı ağzına ampulu almış akpli bir ablamız... Ama ciddi ciddi ağzında ampul... 🤣 Buralarda mıdır acaba? 🤣🤣

X