Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

Ben kac gundur ne yazmisim yav?
Saraylim arada bir gelip yazdiklarina gulmekle mesgul..
Bak mesela bugun bu incilere cok guldum:
Daha adı yeni yeni duyulmaya baslayan imamoglu 6 ayda şarjı bitti
Bunu hangi gozlemlerine dayanarak yazdin Lamelif? Yoksa gene Akparti sayfalarinda yazilan palavralari okuyup mu geldin her zamanki gibi.. Zugurt tesellisi olmus aynen..

AK Partinin ilce belediyeleri ve bunların etrafindaki rantcilar cok zarar veriyor.Birde maalesef bir takım vekiller
RTEnin etrafindaki rantcilar? IBB'den milyarlar aktarilan Turgev'in ve Okcular vakfinin basinda Bilal var..

TÜGVA'nın Yüksek İstişare Kurulunda gene aaa.. Bilal varmis..

Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı: Aktarilan:16,5 milyon lira. Eski İBB başkanı Kadir Topbaş’ın ağabeyi Ahmet Hamdi Topbaş yönetim kurulu başkanı.

Kısa adı T3 olan Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'nın Mütevelli Heyeti Başkanı ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı ve yerli İHA üreticisi Baykar Makina'nın teknik müdürü Selçuk Bayraktar.

Ve unlu Ensar vakfi.. Sapiklara aktarilan para rapora gore 28.9 milyon...

Sadece Istanbul'dan goturulen para tam 847 milyon 592 bin 858 Tl. Kimin parasi? Vergileriniz size yol, su, elektrik, dogalgaz yatirimi olarak donecek diye kandirilan Istanbul halkinin parasi. Nasil? Senin kul hakki yeme kriterlerine uydu mu bunlar? Yoksa gene mi uymadi? Haram zikkim olsun mu yiyenlere Lamelif?

Son düzenleme:
https://www.facebook.com/
Bakın bu da başka türlü bir kul hakkı... Hep sizin cenahtan.. Ama en Müslüman sizsiniz... Yahu benim eşim iş aradığı dönem 8 ay işsiz kalmasına rağmen torpil bulalım seni şuraya alalım diyen herkesi geri çevirmişti.. Bu hak benden çıkar, benden çıkmazsa eşimden çıkar, eşimden çıkmazsa çocuğumdan çıkar demişti.. O zamanlar 1 aylık hamileydim.. 15 gün sonrasında eşimin başvurduğu bir şirketteb haber geldi ertesi gün görüşmeye gitti.. Ve aldılar başladı... 5.5 yıldır aynı iş yerinde çalışıyor... Binlerce kez şükür olsun.. Eğer böyle bir haksızlıkla iş başına geçseydi belki biz şimdiki huzurumuzu bulamazdık... Allah nasip etmesin haksız kazancı bize..

icinde kalmis anlaşılan yazdıklarıma yazamadiklarin ayoool sekerimbayraktar en son boralandi evet olsun tabiki saray zehir zikkim olsun tüyü bitmemis yetimin hakkını yiyene benim tarafım ve düşüncem belli merak etme sen evvelAllah hadi sana eyvallah

Günahların en büyüğüdür KUL HAKKI yemek. Allahıma bırakıyorum...

peki chp liler gidip hapishanede hdp li teroristlerle gorustugunde niye gikin cikmadi...adalet diye kol kola yuruduklerinde niye gikin cikmadi

Hdp bir terörist organizasyonu ise, niye kapatilmadi? Niye Demirtasin cumhurbaskan secimine girmesine izin verildi? Hangi delillerin var chp'nin hdp ile kol kol'a yürüdüklerinden?

Oysa akp'nin haburda yaptiklarin binlerce foto ve videosu var. Cidden rahatsiz olsaydin, öcalan bunca sene sonra mektubunun okumasindan rahatsiz olurdun. Onun avukatlar ile bulusmasindan rahatsiz olurdun.

YSK'dan 23 Haziran seçimleriyle ilgili flaş karar

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), sandık kurullarını yasaya aykırı olarak oluşturdukları gerekçesiyle, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma geçiren ilçe seçim kurulu başkanları ve seçim müdürlerinin, yenilenecek seçimlerde de görevlerine devam etmesine karar verdi.
Ayrıntılar geliyor...

Ben de az önce okudum.. Paylaşacaktım burda sonra vazgeçtim... Kime ne anlatacaksın ki dedim... Bu resmen insanları aptal yerine koymak... İtiraz ettiğin kurula yine neden onay veriyorsun...? Tekrar itiraz edebilmek için mi? Bu kara düzen kimin işine yarıyor? Böyle avazım çıktığı kadar yüzlerine yüzlerine bağırmak istiyorum... Yeter artık demek istiyorum... Babanın çiftliği değil burası diye bağırmak istiyorum... Bitmiyor... Bitmiyor.. Her gün her dakika yeni bir oyun.. Ne kadar zor hayatlar aslında.. Her gün yaptığın şeylerin üzerini yeni bir yalanla kapatmaya çalışmak...

Adalet herkese lazım olur
Bir donem gulen cemaati mensuplari boyle ataniyordu
Gun geldi adalet diye ağlamadilar mi

Adalet herkese lazım olur
Bir donem gulen cemaati mensuplari boyle ataniyordu
Gun geldi adalet diye ağlamadilar mi

Evet çok haklısınız... Sıra İsmail Ağa cemaatinde zaten... Şimdi onun elini eteğini öpüyorlar.. Kafalar hep aynı şeye çalışıyor... Gün gelir ismail ağanın adamlarını yerleştirirler sonra gelir fetö gibi bir dirsek gösterir.. Sonra yine bu millet bu devleti sokaklardan toplar... Yine şehit olur insanlar... Sonra nolur biliyor musunuz? "Bizi önce Allah sonra da bu millet affetsin... Kandırıldık...." ve aynı güruh bu sefer de yine siyasi hiç kimseye bir kuruşluk zarar gelmeden çocuğunun adını İsmail koymuşsun neden? Seni darbeci diye tıkarlar... Sonra başka bir cemaat... Allah fırsat vermesin.. Bu ülkenin köküne dinamit koydular... Ateşleyen kendileri... Yanan millet.. Fetönün kaymağını iyiyken de yediler, kötü oldular yine kaymağını onlar yiyorlar... İsmail Ağa da aynısı olmasın inşllah.. O adam da ölmeyi unutmuş tövbe estağfurullah... Elini eteğini öpüyorlar yahu.... Peygamber gibi bir şey onlara göre... Neyse cemaatçilikten nefret ederim.. Oldum olası bana hep saçma gelmiştir... Sanki cemaate üye olanlarla senin benim gibilerin inandığı Allah peygamber farklı... Tövbe estağfurullah... Delilik.. Cahillik... Alllah bir, peygamber bir.. Neyin kafası bu.. Hadi kendini eksik mi hissediyorsun... Al Kuran oku... Peygamberin hayatını oku... Yok illa bir tane dede gelecek sana anlatacak.... Aza tamah et, şükret diyecek... Sonra lüks arabasına binip kendi evine gidecek.. Ama sen mutlaka aza şükretmeyi hayatını zenginlik üstü yaşayan bir bunaktan öğrenmeden ölme.. Mazallah Allah yaptığın ibadetleri o dededen öğrenmedin diye kabul etmez.... Öffff.... Şu cemaatlerden hep nefret ettim hep...

Bu artik kutuplastirmanin ötesinde bir durum bence Acizlik gostergesi Yillarca tayyip erdoğan gürcü mü türk mü tartışmaları yapıldı Aslinda ulkeyi hakkiyla yönettikten sonra isterse uzaylı olsun O tartismalari da anlamsiz buluyordum Bu yunan iması ekrem imamogluna zerre kadar zarar vermeyecektir belki de ters tepecektir

Hayir, Yunan olsada ne olacakti? Ben yurtdisinda yasiyorum, kendimden örnek verirsem, Türk oldugumdan dolayi ülkeyi yönetemezmiyim? Bu irkçilik degilde nedir?

Ki Yunan degil iste. Insanin geçmisi ile neden dalga geçersin? Ki Türkiye topraklarinda bu hasas bir konudur.

Millette artik bikti bence, sürekli bir düsman göstermek belli bir seviyeye kadar etki ediyor. Belli bir seviyeden sonrada artik insanlarda yemiyor.

23 Haziran'da İmamoğlu seçilirse ne olacak ?

Herkese iyi bayramlar .....

1 2 3 4 5....... konusmayacağım din hakkinda
Yanlız söylediklerinin her cumlesine sonuna kadar katiliyorum

Allah için şu elif midir nedir yazmayın ya okudukça kanser oldum. Akpliler cidden ancak sağdan soldan duyma lafları biliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…