Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

Kadir Topbaş`ı görevden aldılar Binali Yıldırım kendi isteğiyle ayrıldı diyor, oylar çalındı dediniz diyorlar, Binali Yıldırım mecburdum sesimi duyurmaya çalıştım diyor, 31 Martta ilk, kazandım açıklamasını siz yaptınız deniyor , yo ben yapmadım Ekrem İmamoğlu yaptı diyor . vb.....
Madem samimiyetten bahsediliyor Binali Yıldırım`ın samimi derecesi ne onu da konuşalım.

Zümrüt Apartmanına verilmiş bir ödülden bahsetmişsiniz. Google`a baktım montajlarla yalan haber yapan gazetelerden başka kaynak bulamadım. Düzgün bir kaynak linki paylaşırsanız sevinirim. İlk kez bu yorumda gördüm bu haberi.

Zaten yazarı ve yayın evinin sahibini serbest bıraktılar....Chp bıraktı serbest herhalde..?

Öyle davrana bilir mi erdoğana a demeden al aşağı ederler veya israil dölü diye yumruğu çakardı

Zaten yazarı ve yayın evinin sahibini serbest bıraktılar....Chp bıraktı serbest herhalde..?
Hatıra fotoğrafı çektiren de olmuştur kesin.
Ödül meselesini araştırırken baktım da, bunu haber yapan gazeteler ne ensar rezaletini haber yapmış ne de peşine düşmüş, ama ödül vermişler diye yazıyorlar. Konu en son samimiyetti di mi? Gel de inan ..

Yalan haberlerden bize gına geldi.. Bunlara gelmiyor... Al diyorsun aha ispatı diyorsun ama hep aynı şeyler tekrar oluyor.. Kısırdöngü...

O zamandiyecek bisey de yok samimiyetine inanmadim çünkü

Peki o hareketleri sergileyen genc üzerine ne düsünüyorsun? Bu yaptiklarin %1ini, Erdogan'a yapabilirmi? Ki bu ülkede bir kadin güya Erdogan yoldan gecerken el kol hareketlerinden dolayi hapis'e atildi. (Ki yapmadi).

Bide asil soru, cocuk o dükkani abisinin sayesinde acti. Torpil ile. Abisi ibb icin calisiyor. Bu kumpas degilde nedir? Eminim abisi sayesinde terfi alir.

Ha bide bu videolarada bir bak istersen. Ondan sonra Imamogluni elestir. Aa yok, sizin bir davaniz vardi degil mi? Davada hakaret sayilmaz, olu canim, dimi?

Ben utandım şu görüntülerden yemin ederim utandım.. Sonra gel ekrem imamoğlu yanağna dokundu diye tokat attı de yuh be... Vallahi içime bir şey oturdu.. O adamı korumalar nasıl dövmüş öyle, hele o çekmiceksin diye bağıran kadın..! Ey Allahım... Kelimelerim tükendi resmen...

Sen ne diyorsun, Erdogan pkk'yi, bak hdp degil, bizzat pkk'yi davul zurna ile agirlarkene "omo o iyi niyot ile yapti" oluyor. Chp, hdp ile ittifak kurmadigi halde "pis chp, hdp ile kol kola, bunu iyi niyet ile yapmiyorlar" oluyor.

Yani Erdogani her pahasina korurlar. Imamogluna kabadayi davranan gencin hareketletini normal görüyorlar. O dükkani torpil ile acmasi hic sorun degil.

Yazik, aslinda herkesin hak, hukuk adalete ihtiyaci var.

Kendisine biri iftira atsa cok sakin kalabilecek kucaklayacak sanki de ekrem imamoglu'nu elestiriyor

Lamelif armut pis agzima dus al, Imamoglu'nun soyadi ile ilgili verdigi cevap
İzledim ve yorumlarinida okudum sen okudun mu? Hadi tamam diyelim.Soru işaretleri bitti mi?

İzledim ve yorumlarinida okudum sen okudun mu? Hadi tamam diyelim.Soru işaretleri bitti mi?
Hala Binali Yıldırım ile ilgili bir şey yazmadınız. Sadece Ekrem İmamoğlu. CHP, PKK, HDP, falan diyorsunuz.
Binali Yıldırım hakkında düşünceleriniz ne? Bir öyle bir böyle tutumlarına ne diyorsunuz?

Bakın... Büyükçekmecede chpnin çadırına saldırmışlar... Bu işte bu ülkedeki demokrasi hazımsızlığının göstergesi... Noldu çadırı darmadağın edince...? Hiç... Koskoca bir hiç... Yazık şu ülkenin geldiği noktaya bakın...

Ölmekten güldümyav asacaklar dedi asacaklar!!!cumhurbaşkanına aaa pardon bu imamogluna dense minnos minoos cok üzülüyorum yapmayın böyle seylr mi? Derdi.Biraz balik yeyin olur mu?Cumhurbaskanina edilmeyen hakaret kalmadı. 17 yil ve daha fazlası.Daha adı yeni yeni duyulmaya baslayan imamoglu 6 ayda şarjı bitti .Dur bu daha başlangıç.Ne yani secilse o adami orda koyacak mi? Yada ibb'de ? Gencin yaptığının yanlış oldugunu söylemiştim daha önce.

Tamam ödül vermişler diyelim.. Kadın nerden bilsn sapık olduğunu.. Tamam hadi o biliyordu diyelim.. Şimdi canan kaftancıoğlu için söylediklerini bir tarafa koyalım... Ben ödül verilmesini pek anlayamadım.. Olayın aslını bilerek de konuşmuyorum.. Okudum adama ödül verildiği yazıyor... Şimdi bu cepte... Peki bu adamlar neden serbest bırakıldı? Kim serbest bıraktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…