Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Serbest bırakan hakim sorgulanmalı.Gerekirse görevinden alınmalı.Bunu savunmuyorum.Ödül verdikleri kitabın ne olduğunu, bileyim neye dayanarak.O sayfaları okudunuz mu? Zira ben 3.satırdan sonrasına dayanamadım.Elif safak'in da aynı.Tamam ödül vermişler diyelim.. Kadın nerden bilsn sapık olduğunu.. Tamam hadi o biliyordu diyelim.. Şimdi canan kaftancıoğlu için söylediklerini bir tarafa koyalım... Ben ödül verilmesini pek anlayamadım.. Olayın aslını bilerek de konuşmuyorum.. Okudum adama ödül verildiği yazıyor... Şimdi bu cepte... Peki bu adamlar neden serbest bırakıldı? Kim serbest bıraktı...
İvitEkrem İmamoğlunun mu şarjı bitmiş
Birkaç satır okudum ben de iğrençti hakkten.. Hangi hakimi kim sorgulasın ilahi sen de bir hoşsun... Belki de bir davetti.. Davete icabet ettii.. Bilebilir miyiz? Ödülü veren akpli biri olsa idi ne düşünürdün..Serbest bırakan hakim sorgulanmalı.Gerekirse görevinden alınmalı.Bunu savunmuyorum.Ödül verdikleri kitabın ne olduğunu, bileyim neye dayanarak.O sayfaları okudunuz mu? Zira ben 3.satırdan sonrasına dayanamadım.Elif safak'in da aynı.
yuzde 52 lik oyla kazanan biri nasil diktator oluyor?chp nin basindakiler gibi kasetle gelip kasetle gitmiyor.Tabi ki iptal edeceklerdi. Çünkü bu ülkeyi bir diktatör yönetiyor. Kaybettiği secimi iptal ettiriyor, kazanırsa itiraz da olsa atı alan üsküdarı gecti diyor.
Ha ne olacak. Diktatör ölene kadar böyle devam edecek gibi. Gun gelecek Kenan Evren gibi bunun da adı sokaklardan silinecek, belalar okunacak ama 40 50 yıl var daha buna.
Muhalefet yenilenecek secimi boykot etmeli bence. Bu oyunun parcasi olmaya gerek var mi?
Ayrica secime kadar selahattin demirtas muhtemelen serbest kalir bunu da yazayim buraya.
Tahminim 8-10 kez şehit haberi gelir.
YSK uyeleri ise satılmış belli, nice hakimler savcilar gibi.. Zavallılar.
Aaahhh ak partiyi degilki Erdogan'i seviyom ben.Zaten o vekilimsiler uyudugu için bu haldeyizya.Tüm yük Erdogan'ın omzunda desek yeri.Tabiki aynı seyi düşünürdüm bu aradaBirkaç satır okudum ben de iğrençti hakkten.. Hangi hakimi kim sorgulasın ilahi sen de bir hoşsun... Belki de bir davetti.. Davete icabet ettii.. Bilebilir miyiz? Ödülü veren akpli biri olsa idi ne düşünürdün..
Vekilimsiler uyusaydı Erdoğan 17yıl boyunca böylesine bir güç zehirlenmesine girerek ülkeyi bu denli çıkmaza sokamazdı.. Tüm vekiller Erdoğan için çalıştılar hep.. Ülke içim değil Erdoğan için çalışıyor devletin tüm kurumları... Adam in diyor koltuğunu bırakıyır.. Yahu Ahmet Davutoğlu, Kadir Topbaş.... Vs. Milletvekilleri keza aynı... Metal yorgunluk var dedi partinin alayını değiştirdi... Daha ne olsun?Aaahhh ak partiyi degilki Erdogan'i seviyom ben.Zaten o vekilimsiler uyudugu için bu haldeyizya.Tüm yük Erdogan'ın omzunda desek yeri.Tabiki aynı seyi düşünürdüm bu arada
Bu arada sinope sen seydin dimi birliiikte banlandığımız.Ben karıştırıyorum hala.O zaman ekșiydin ,simdi pamuk gibisin.Tam tirstigim tipYav senin colugun cocugun yok mu?hep burdasın masallahnisan ,nicksiz,arya stark, saraylim valla sendika kurun munenin size maas bağlaması lazımtoplașin destek verecem sözimamoglunun bitmez mi benim bitti surda minnos bi kaç kisisiniz.Hadi Amine kaçar
Yorulduk diyeni uyutup buyutsemiydiVekilimsiler uyusaydı Erdoğan 17yıl boyunca böylesine bir güç zehirlenmesine girerek ülkeyi bu denli çıkmaza sokamazdı.. Tüm vekiller Erdoğan için çalıştılar hep.. Ülke içim değil Erdoğan için çalışıyor devletin tüm kurumları... Adam in diyor koltuğunu bırakıyır.. Yahu Ahmet Davutoğlu, Kadir Topbaş.... Vs. Milletvekilleri keza aynı... Metal yorgunluk var dedi partinin alayını değiştirdi... Daha ne olsun?
Ama şimdi o rantçılara kim imkan tanıyor ona da bakmak lazım? Bak bugün paylaştım... Gördün mü bilmiyorım.. Ekonomist olmayan bir sürü insan içlerinde Bülent Arınç da var.. Devletin bankalarının başına görevlendirildiler.. Neden?Yorulduk diyeni uyutup buyutsemiydi
Bak bi ozelestiri yapayım.AK Partinin ilce belediyeleri ve bunların etrafindaki rantcilar cok zarar veriyor.Birde maalesef bir takım vekiller.Birde bu ak parti icin açılmış gibi görünen ama düşmanlık besleyen instagram ve facebook sayfaları!!!Ama inşaallah güzel çalışanda var.
Sen bi bana ben kaçınıza yetisiyorum hatta yetisemiyorum. Yani banlanma sebebimiz ikimizin sekerliginden olmadı dimiBende elimden dilimden geldigince kırmak istemiyorum elbette.Zaten gerekte yok su mubarek gunlerde.İyi sahurlar o zaman .Ne demek o tırstığım tip..? Ne demek pamuk gibisin ya da ekşisin falan... Hakaret etmek istemediğim için olabilir mi? Çoluğum çocuğum var... Sahur bekliyoruz... Evimin işini de yapıyorum sana da yetişiyorum... Dalga geçme bence... Benden korkmana gerek yok.. Lap lap laaap söylerim ben adamın yüzüne he rşeyi... Sen tırsma benden... Sinirlerimin tepeme çıktığı anlar oluyor banlanıyorum... O yüzden sözlerime dikkat etmeye çalışıyorum.. Niye sana bunu da açıkşadıysam... Neyse.. Ama sen tırsma benden..
Ölmekten güldümyav asacaklar dedi asacaklar!!!cumhurbaşkanına aaa pardon bu imamogluna dense minnos minoos cok üzülüyorum yapmayın böyle seylr mi? Derdi.Biraz balik yeyin olur mu?Cumhurbaskanina edilmeyen hakaret kalmadı. 17 yil ve daha fazlası.Daha adı yeni yeni duyulmaya baslayan imamoglu 6 ayda şarjı bitti .Dur bu daha başlangıç.Ne yani secilse o adami orda koyacak mi? Yada ibb'de ? Gencin yaptığının yanlış oldugunu söylemiştim daha önce.
Şurda dursun buda.
Ekrem İmamoğluna tokat attı iftirası atanlara gelsin.
Bunlar utanmaz, ne paylaşirsak paylaşalim. Erdoğanin hakaretleri normalmiş, 17 yildir orada. Soma ne ki? Gençler gezi parkinda ölürken, gurur ile "talimati ben verdim" diyen bir adami savunuyorlar. Ondan sonra "mübarek ay" demeyi biliyorlar!
Peki o hareketleri sergileyen genc üzerine ne düsünüyorsun? Bu yaptiklarin %1ini, Erdogan'a yapabilirmi? Ki bu ülkede bir kadin güya Erdogan yoldan gecerken el kol hareketlerinden dolayi hapis'e atildi. (Ki yapmadi).
Bide asil soru, cocuk o dükkani abisinin sayesinde acti. Torpil ile. Abisi ibb icin calisiyor. Bu kumpas degilde nedir? Eminim abisi sayesinde terfi alir.
Ha bide bu videolarada bir bak istersen. Ondan sonra Imamogluni elestir. Aa yok, sizin bir davaniz vardi degil mi? Davada hakaret sayilmaz, olu canim, dimi?
peki chp liler gidip hapishanede hdp li teroristlerle gorustugunde niye gikin cikmadi...adalet diye kol kola yuruduklerinde niye gikin cikmadiDoğru 17 yil orada olmasi herkese hakaret etme hakkini veriyor değil mi? Kim Erdoğana hakaret etmiş şimdiye kadar? Millet en ufak birşey söylediğinde hapise giriyor!
Imamoğlunun sarji felan bitmedi, ancak durumu zor. Haksiz bir şekilde mazbata elinden alindi, sürekli iftira atiliyor. Adam yine kibar ve sakin kalmiş.
Ölmeden önce tekrar soruyorum, o esnafin o dükkani torpil ile açmasina ne diyorsun? Asil problem burda değil mi? Bir mezuniyet törenine haram demeyi biliyorsun, ama torpil, rüsvet olaylarina gikin çikmiyor. Okçu fedarasyonlarina, Bilal ve sumeyyenik vakiflarina milyonlarca liranin gitmesine gikin çikmiyor.
Erdoganin herkese hakaret etmesine gikin çikmiyor
Arinçin tekrar göreve alinmasi, ki Arinç Fetönun en baştaki adami olarak biliniyordu, gikin çikmiyor.
Öcalanin mektubi okunmasina, avukatlari ile görüşmesine gikin çikmiyor.
Binlerce insanik iftira ile görevden sürülmesine, ancak akp icinde bir bakanin, fetöden dolayi işini birakmasina gikin çikmiyor.
Tüm bunlari ve daha fazlasini Erdoğan yapti, gelmiş imamoğlunun, ona karşi son derece saygisiz davranqn gence karsi tavrini konuşuyorsun.
Erdoğan ne yapsa doğru cünkü, dava var ya hani!
Sen gül Elif. Erdoğan bile gülmüyor artik. Baksana tekrar parlementer sistem istiyor, imamoğlu korkusundan. Hak hukuk çigneninrken, sen gül. Ben seçimden sonra biz güleceğiz demek istiyorumda, diyemem. Ülke enkaz altinda ve tahamir etmesi çok üzün sürer.