Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait taşınmazlar yani kültür merkezleri, ispark gibi taşınmazlar akpli diğer belediyelere ( esenler belediyesi) devredileecekmiş. Nerde millete hizmet? Ne zaman farkına varacaksınız acaba? Amaç Ekrem abi başkan olunca gelir kıtlığına düşsün... Burdan şunu anlayabiliriz.. Demek ki Ekrem abinin kazanacağını biliyorlar Olsun Allah görüyor... O'nun sopası yok... Göreceğiz mızrak çuvala sığıyor mu sığmıyor mu?

h
hiçde kazanamayacak görürsün gerçi körler görmez
size sopada fayda etmez hak neyse onu hakedeceksiniz
chp kazansında size göre cöplükte oturursunuz
hicbirseyi haketmezsiniz haketmiyorsunuz
izmirdekiler gibi

h

izmirdekiler gibi

Haddinizi bilin,siz kimsiniz de kim neyi hak ediyor sorgusunu çekiyorsunuz ?
Buradaki herkes sizin kadar vergisini verip vatani sorumluluklarını yerine getiriyor.Siz kendinizi ne sanıyorsunuz ?
Particilik yapacağım diye rezil etmeyin kendinizi.

bana saydırdın
sinope yede saydır hadi o kim oluyor haddini bilmez ukalalar

h

izmirdekiler gibi

Kazanacağız.. :) Her şey çok güzel olacak... Yaş kaç? 5 mi bu arada annecim...

.. Vergilerin nerelere gittiğini gördük....Yazık, acıyorum ben bunlara.. Devletin yaptıklarını kendi imkanlarıyla yapıyor sanıyorlar... Toplyacak tabi ki... Yol da yapacak... vergilerimzle oluyor bunlar.. 17 yıl el ense oturacak hali yok.. Elbette bir zahmet yapısnlar öyle değil mi? Ama yok biz haketmiyoruz...Bizi vatandaştan saymıyorlar.... İlelebet Akp kalacak rüyası görüyorlar... Ona üzülüyorum...

Akp'nin kadına verdiği değer şu kadarcık işte... Yazık be üzüldüm kadına da... :'( İki tane adamın arasında ben de keseyim eccükk diye kendini paraladı..

#Herşeygüzelolacak :) Ekrem abi başkan oldu bir daha olacak.. Çocuklar inanın inanın çocuklar güzel günler göreceğiz güneşli günler... Kıllık değil miiii? Sonuna kadar yaparım... #Herşeygüzelolacak
#Herşeygüzelolacak
Bunu neden yapıyorum biliyor musunuz? Partizanlık değil... Onca paylaşım yaptım dünden beri... Durmuş durmuş, cevap bulamamış.. Gelmiş en alakasız yerden saçmasapan bir yorum yapıyor... Ya bu yapılanlara susup benimle kavga etmeyin arkadaşlar..! Cevap verin... Paylaşım yaptığım her olay için yorum bekledim... İki günün sonunda geldiğimiz nokta "siz haketmiyorsunuz" Neden haketmiyorum? Sen misin benim vergilerimi ödeyen... En helalinden alın teri ile kazanılan rızkımızdan vergi veriyoruz bu ülkeye.. Hizmet almayacak mıyım? Allah beyin vermiş... Otur şapkanı önüne al düşün... Bu kadar insan neyin derdinde? Sadece kendi çocuğumun değil tüm çocukların geleceği için çabamız.. Bugün bulduk bugün yiyelim değil derdimiz... Gelecek... Gelecek..

Dinleyin de içiniz açılsın...

Binali Yıldırım'ım Diyarbakira gidip kürtçe konusmasi ve pekeke demesi cok acınası degil mi?
Cumhuriyet gazetesi pkk.ya pekeke dedigi icin yillardir linc edilir teror gazetesi denilir. Bunu diyenler de simdi oy ugruna ayni dili kullananlardir. Yahu insanlarda hic utanma kalmadi.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/akpli-vekil-pkk-teror-orgutu-degildir.868465/ bu konuda nasil sustularsa bunda da susarlar. Orhan miroglu akpde simdilerde mkyk uyesiymis. Ozellikle lamelifin konuda yaziklar olsun deyip 4 sene sonra burada akpyi hala savunup digerlerini pkklilikla suclamasi ayri olay

ayıptır söylemesi dün Modadaydım.. bu "hiçbir şeyi haketmiyorsunuz" tayfa Bağcılar, Güngören, Zeytinburnu meydanında mis gibi hizmet ala ala gezeceğine Kadıköy- Moda sahilini kapatmıştı bir de çekirdeklerini yeyip kabuklarını yere atıyorlar, çöplük içinde oturacaksınız derken kastettikleri medeniyetin ilk basamağı olan çöpleri yere atmamayı bilmemek kanımca he hele hele "İzmir gibi" dedikten sonra aynı kesimin her sene tatilini geçirmek için o bölgeyi tercih etmesi gerçek bir tutarlılık hahahaha la çokomik bir durum

aslında doğru söylemiş haketmiyoruz.. böyle bir şeyi haketmek için 7 soyumuzdan birinin sağlam bir beddua almış olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…