hiçde kazanamayacak görürsün gerçi körler görmezİstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait taşınmazlar yani kültür merkezleri, ispark gibi taşınmazlar akpli diğer belediyelere ( esenler belediyesi) devredileecekmiş. Nerde millete hizmet? Ne zaman farkına varacaksınız acaba? Amaç Ekrem abi başkan olunca gelir kıtlığına düşsün... Burdan şunu anlayabiliriz.. Demek ki Ekrem abinin kazanacağını biliyorlarOlsun Allah görüyor... O'nun sopası yok... Göreceğiz mızrak çuvala sığıyor mu sığmıyor mu?
h
hiçde kazanamayacak görürsün gerçi körler görmez
size sopada fayda etmez hak neyse onu hakedeceksiniz
chp kazansında size göre cöplükte oturursunuz
hicbirseyi haketmezsiniz haketmiyorsunuz
izmirdekiler gibi
bana saydırdınHaddinizi bilin,siz kimsiniz de kim neyi hak ediyor sorgusunu çekiyorsunuz ?
Buradaki herkes sizin kadar vergisini verip vatani sorumluluklarını yerine getiriyor.Siz kendinizi ne sanıyorsunuz ?
Particilik yapacağım diye rezil etmeyin kendinizi.
h
hiçde kazanamayacak görürsün gerçi körler görmez
size sopada fayda etmez hak neyse onu hakedeceksiniz
chp kazansında size göre cöplükte oturursunuz
hicbirseyi haketmezsiniz haketmiyorsunuz
izmirdekiler gibi
dahada güzel olacak :))Kazanacağız.. :) Her şey çok güzel olacak... Yaş kaç? 5 mi bu arada annecim...
dahada güzel olacak :))
Haddinizi bilin,siz kimsiniz de kim neyi hak ediyor sorgusunu çekiyorsunuz ?
Buradaki herkes sizin kadar vergisini verip vatani sorumluluklarını yerine getiriyor.Siz kendinizi ne sanıyorsunuz ?
Particilik yapacağım diye rezil etmeyin kendinizi.
hanımefendi sizi kastetmemiştim affedersiniz, başkasının adını elif sandım galiba.Hepinize iyi bayramlar
Hayır ne genele yazdım zaten:)hanımefendi sizi kastetmemiştim affedersiniz, başkasının adını elif sandım galiba.
O kadar haklı ki...
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/akpli-vekil-pkk-teror-orgutu-degildir.868465/ bu konuda nasil sustularsa bunda da susarlar. Orhan miroglu akpde simdilerde mkyk uyesiymis. Ozellikle lamelifin konuda yaziklar olsun deyip 4 sene sonra burada akpyi hala savunup digerlerini pkklilikla suclamasi ayri olayBinali Yıldırım'ım Diyarbakira gidip kürtçe konusmasi ve pekeke demesi cok acınası degil mi?
Cumhuriyet gazetesi pkk.ya pekeke dedigi icin yillardir linc edilir teror gazetesi denilir. Bunu diyenler de simdi oy ugruna ayni dili kullananlardir. Yahu insanlarda hic utanma kalmadi.
#Herşeygüzelolacak :) Ekrem abi başkan oldu bir daha olacak.. Çocuklar inanın inanın çocuklar güzel günler göreceğiz güneşli günler... Kıllık değil miiii? Sonuna kadar yaparım... #Herşeygüzelolacak
#Herşeygüzelolacak
Bunu neden yapıyorum biliyor musunuz? Partizanlık değil... Onca paylaşım yaptım dünden beri... Durmuş durmuş, cevap bulamamış.. Gelmiş en alakasız yerden saçmasapan bir yorum yapıyor... Ya bu yapılanlara susup benimle kavga etmeyin arkadaşlar..! Cevap verin... Paylaşım yaptığım her olay için yorum bekledim... İki günün sonunda geldiğimiz nokta "siz haketmiyorsunuz" Neden haketmiyorum? Sen misin benim vergilerimi ödeyen... En helalinden alın teri ile kazanılan rızkımızdan vergi veriyoruz bu ülkeye.. Hizmet almayacak mıyım? Allah beyin vermiş... Otur şapkanı önüne al düşün... Bu kadar insan neyin derdinde? Sadece kendi çocuğumun değil tüm çocukların geleceği için çabamız.. Bugün bulduk bugün yiyelim değil derdimiz... Gelecek... Gelecek..