Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

Kızlar yazlik sarayla ilgili haberi duydunuz mu? Yapimina 330 milyon tl harcandığı ve simdi de bazi yerlerinin yikilip tekrar yapılacağı, 30 milyon daha ödenek ayrildigi söyleniyor. Rakamlara bakar mısınız? Insanin soylerken dudağı ucukluyor.
Ben insanlarin boyle pahalı lüks hayatlar yasamasina karsi degilim Bilakis calisip kazanan aklini kullananlarin lüks hayatini izlemek hosuma bile gidiyor. Ama bu devletin yani bizzat bizim paramizla israfın gösterişin daniskası. Bu kadar israfın hesabi nerde verilecek ben cok merak ediyorum. Allah icin vatandas olarak 1 kurus hakkim varsa benden helal olmasın.

N nisann_tr Asil buna ne denilmeli? Gencecik kiz intihar ediyor atanamadi diye.

[/URL]

Karsisinda bide böyle bir olay var. Cok saglam bir küfür etmek istiyorum!

Bu haber özelinde konusmamak lazim bence. Cunku bu kiz cok cok.genc atanamadigi icin degil muhtemelen baska problemlerden dolayi intihar etti. Iki gun sonra aile baska turlu aciklamalar yapabilir diye diyorum. Keske hayata ve kendine biraz daha zaman tanisaydi.
Ama atanamayan ogretmenler ve issizlik en buyuk mesele. Bir tarafta ise gitmeden maas alanlar bir tarafta işsizlik..

Elbette sadece atanamadigi icin olmamistir, ancak olayin tuzu biberi oldu bence. Ki bu kizdan haric daha gecenlerde biri kendini yakmisti, issiz oldugundan dolayi. Cok cok üzücü

"Ele verir talkini, kendi yutar salkimi" mi desem, "imam osurursa cemaat sicar" mi desem.. Hangi atasozunden dem vursam bilemedim..

Bunlarin su cok unlu davasi ne acaba? Turkiye'yi yoketmekten geciyor saniyorum. Kaynaklarini har vurup harman savur, milleti bir kilo sogana muhtac et, tarimi, hayvanciligi bitir, yerli tohum kullanan ciftciye ceza kes, hapse attirt, Israil tohumunu kullanmaya mecbur et, ormanlari ve sit alanlarini imara ac, zeytinlikleri bile yok edip Tunustan zeytinyagi ihrac etmeye basla, Ingiltereden copleri satin al bir tarafa yig, kanun cikartip madenleri, limanlari sat, milyonlarca Suriyeliyi terorist midir, kimdir demeden sinirlari acip iceri doldur, PKKlilari haburdan iceri davul zurna esliginde dagdan indirip sehirlere sal, Fetoyu butun devlet ve ordu kademelerine doldur, kidemli deneyimli bir tane ust duzey asker birakma, askeri ogrencileri koprulerde kesenleri alkislat, kahraman ilan et, askeri ogrencileri vatan haini diye cenaze namazlarini bile kildirtma, kalanlari 19 yasinda muebbet hapse mahkum et, yetmedi "generaller esek gibi Erdoganin arkasinda saf tutacaklar" diye orduya da hakaret ettir, askerin itibarini yok et, tabelalardan TCyi indir, ulkenin kurucusunun heykellerine saldirt, hakaret etmeyi tesvik et, ya da kendin de hakaret et, milli bayram kutlamalarini kaldirt..

Daha sayayim mi? Isgal altindayiz da haberimiz mi yok acaba? Nedir bunlarin bu davasi?

Maliyetinin uc bes misline yandaslara yaptirilan yollar, kopruler, saraylar, her ihalede Turkiye'nin gelecegini ipotek altina alan, torunlarina kadar borc batagina sokan trilyonluk yatirimlar.. Bunlari kim odeyecek? Torunlarimiz bu borclari bitirebilecek mi? yoksa sonunda biri cikip borcunuzu odemediniz diye Turkiyeye el mi koymaya kalkacak?

Tarim yok, teknoloji yok, uretim yok, fen liseleri imam hatipe cevriliyor, borcu okuyup ufkeyerek imamlar mi odeyecek?

Hazımsızlığın bu kadarına pes..! Hahahahahaa.... :) Çok güzel olacak her şey... Son demleriniz..Komiksiniz... Hani böyle top oynarken yenilince bir daha topumla oynatmam diyen 4-5 yaşınsaki çocuklar var ya aynı onlar gibiler... Hahahahahhaaa... :) Komedi filmine hiç gerek yok.. Zira ülke bir komedi filmi gibi

Bu da Reisin kendi ağzından duyun diye şurda dursun.. Bakın nasıl da gururla anlatıyor... " Davulla zurnayla geldiler hem de diyor.." Arşiv unutmaz...!

Çok var bunlardan.... Haram olsun..! Kazandığın parayı hastalıklara harca inşllah... Yemek nasip olmasın.. Böyleleri için tek bedduam bu olur...

Siz imanlı olsanız böyle iftiraları atmaktan korkarsınız.. Asıl imansız sizlersiniz.. Allahtan korkmayan, kuldan utanmayan sizlersiniz...

Bu ne yaman çelişki böyyyyleeeee...

İspark rezaleti...! Nasıl güzel mi böyle? İyi miyiiiiiiizzzz? Paralar cukka cukka... Ohhhhh ne güzel... Bir adet akpli aranıyor bu rezalete yuh diyebilecek? Bakıyorummmmm 404 not found... Error..! Yok..

Ne kadar pislik yaptılarsa gördüklerimin hepsini burda paylaştım, paylaşıyorum, paylaşacağım... Bu işler öyle kuru sıkı iftira atmaya benzemez... Yunanmış, pontusmuş, çalmış, pkk ile kolkolaymış, fetöcüymüş geçeceksiniz onları da bunlara cevap vereceksiniz ! Kendi paralarınızı böyle peş keş çekecek kadar zengin misiniz siz? Çocuğunuzun rızkını dağıtacak kadar zengin misiniz? Karun musunuz? Nesiniz? Bize şimdi bir kilo pattise ülke satanlar diyenler nerdeler? Bakın bakalım ülkeyi kim kaça satmış? Kim kimin parasını kime dağıtmış..? Yahu sizde biraz muhakeme olsa zaten şunları yorumlarsınız da ondan sonra konuşursunuz... Ama kara bir düzen var ve adına da "DAVA" koymuşsunuz... Siz davanız işte bu bu.! Sizin dava dediğiniz şey başımı örterim,ibadetimi yaparım... Ammmaaaa haram yiyene dil uzatmam çünkü bildiği vardır, iftira atarım çünkü reisiniz ne derse hadis gibi işler beyninize.. Hani böyle duvarda arapça küfür yazıyordur da anlamını bilmediği için ayet sananlar var ya işte onlar gibisiniz... Biri size bir şey söyler, iftira, yalan farketmez... Size ispatlanır öyle olmadığı ama siz pek inandırıcı gelmedi diyip hayatınıza devam edebilirsiniz.. Ne kadar güzel değil mi? Bir yalanın peşinden gidip iftiralar atmak.. Çamur at izi kalsın.! Kalmıyor ama..! Bakın Ekrem abi Trabzona gidince nasıl da kucakladılar.. Nereye gitse sevgi seli... Ne kadar yalan söylendiyse hakkında hiç kar etmedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…