- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.985
Eh tabi, kim her yil o köprüyü yapan sirkete o milyonlarca euroyu geri ödeyecek? Tabiki Türk halki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
N nisann_tr Asil buna ne denilmeli? Gencecik kiz intihar ediyor atanamadi diye.
[/URL]
Karsisinda bide böyle bir olay var. Cok saglam bir küfür etmek istiyorum!
Kırıkkale Üniversitesi rektör yardımcısı 3 sınavda başarısız olan kızını işe aldı
Kırıkkale Üniversitesi Rektör yardımcısı Nihat İnanç’ın kızı araştırma görevlisi olmak için üç üniversitede sınava girdi ve başarılı olamadı. Ayşenur İnanç başarıyı babasının okulunda yakaladı, sınavda ikinci olmasına rağmen birinciyi eleyip işe girdi.www.internethaber.com
Bu haber özelinde konusmamak lazim bence. Cunku bu kiz cok cok.genc atanamadigi icin degil muhtemelen baska problemlerden dolayi intihar etti. Iki gun sonra aile baska turlu aciklamalar yapabilir diye diyorum. Keske hayata ve kendine biraz daha zaman tanisaydi.
Ama atanamayan ogretmenler ve issizlik en buyuk mesele. Bir tarafta ise gitmeden maas alanlar bir tarafta işsizlik..
Yok artık bu kadarı da fazla diyorum.. Sonra yine bişi oluyo... Haram etmekten bıktık..!
Eh itibardan tasaruf olmaz tabiki. Koskoca cumhurbaskan, baska nerede tatil yapacak?