Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

Cok dikkatli izledim Sorulara cevap vermek yerine ne yapmış? Ben anlayamadım da ne demek istediğini.. Hepsine gayet guzel cevaplar verip cogu yerde ahmet hakan denilen gazeteci bozuntusuna ayarı verdi. Zaten Ahmet Hakan'ın ayari da o kadar bozuldu ki tv tarihine kara bir leke olarak gecerek yayını apar topar kesti.

Ha ben olsam piskin piskin, bilmem ne sitesinin haberine itiraz etmedin o yüzden yunansın rumsun demeye getiren adama daha ağır konusurdum ama ben Imamoglu degilim Allahtan.

Kim neyi konustu? Kim konusmayacakti?

Imamoglu gayet iyi cevap verdi. Yayini kesin kimdi, söyler misin?

Ve ramazanda siyaset konusulmaz diye birsey mi var? Isinize gelince ramazan, isinize gelmiyince caldi diye iftira atiyorsunuz ama! Tamamen hak cigneyerek mazbata aliyorsunuz!

Konus konus Elif seni dinliyorum. Ve sadece seni degil, digerlerinide etiketledim farkindaysan. Yani "bensiz yapamiyorsun" diye havalara girme.

Yokk illaaaa konuşceksin bebegim dürtüp duruyorlar

Hahahahahahahhaaaa... Madur mu? Öyle dimdik, öyle güzel konuştu ki.. Korkudan da yarım saat erken bitirdi ahmetcik programı.. Çözğm süreci için fikirlerin ortadaydı.. Çok iyi hatırlıyorum.. Tam bir nabza göre şerbetçisin... Öcalan avukatları ile görüşebilir dendi mi? Dendi.. Bununla ilgilş fikrin var mı? Bunu kim dedi? Ekrem İmamoğlu mu? Sizzzzz tam olarak ne istediğini bilmeyen bir güruhsunuz.. Pkk ile kim kolkola şimdi? Allah dilinizde sizin.. Ne kul haklı yemekten korkarsınız, ne yalandan,ne iftiradan. Tek başına İmamoğlu hepsine yetiyor evelAllahhh... Siz de alışacaksınız..Hazmedeceksiniz..Hep birlikte güzel günler göreceğiz....

Aaaa bakın agziniz düşmüş bi toplayin isterseniz!!!! Ne istedigimiz iyi biliyoruz.Pkk yandaşı babam olsa tanimam Ataturkcu partinin cizgilerini begenmelerini,terorist cenazelerinde aglamalarini hazmedebilen baya saglam mideniz var.Nabza göre serbetin anlamı güzeldir bi araştırin isterseniz.Çözüm sureci ile ilgili çok yazdım evet ve tekrar görüşme yapılırsa oy kullanmayacağım genel secimlerde .Yunan gazetesinde yazan haber gercekmi bilmem.Gercek oldugunu varsayarak İmamoglu camura yatti siz cevap verin.Ahmet hakani hic sevmiyorum artı.Bir kere karsisinda mayışıp oturmasini görüp kalkmaliydi sevgili imamoglunuz ,sevgi pitirciginiz

Havalara girdim çıkamam artık siyaset konusmak tyasak demedim ramazan oldugu icin sessiz kalmayı istedim.Yeterince çirkin hal alan secimler hakkinda konusmak istemedim ve konuya simdiye kadar yazmadim.Yayıni izlemedim .Sadece Ahmet hakanın oturusu ve gazete ile ilgili sorusunu videolardan gordum.Abooo O imamoglu neymis öyle elleri belinde kavga eden gibi Siz anladınız onu!!

Son düzenleme:

Heeeep aynı aynı aynı.. Babam olsa tanımam..! Tanımayacaksın o zaman... Öcalan avukatları ile görüşebilir diyeni tanımayacaksın... Ekrem İmamoğlu o söylenenleri kale bile almadı bilmem farkında mısın? Bütün sorulara cevap verdi.. İsraftan bahsedeceği sırada ne hikmetse 12 de bitecek olan progra yarım saat önce bitirldi.. Erdoğan öyle istediği için.. Siz gerçekten acınası bir haldesiniz... Hdp li seçmen size oy verince kardeş başkasına oy verince tü kakak.. Pinpon topumu bu insanlar..Öcalana avukat hakkı verildiyse seçim vakti otur bir düşün derim... Ekrem İmamoğlu tğm dengelerinizi alt üat etti.. Atm memurları saçıldılar dört bir yana... AKP kadın kolları bilmem nesi işe gitmeden maaş alıyormuş.. Ama bilmezsiniz siz.. Duymazsınız.. Görmezsiniz... Evet Ekrem imamoğlu bir sevgi pıtırcığıdır.. Siz bunla dalga geçebilirsiniz.. Şükürler olsun ki ağzından köpükler saça saça onlar, bunlar, şunlar diye ayrıştırmıyor.. Ama sizin alışkın olduğunuz dil bu.. Siz nefretle, öfkeyle, kinle beslenip büyüdünüz hep... Yedikleri ne kadar haram, kul hakkı varsa çıksın bir şekilde.. Bir daha da sakın chp pkk kavramlarını yanyana koyarak savunmayın.. Komik oluyor..

Kaale alınmayacak bir soru.değildi o gazete manseti.Siz verin cevabı dedim.Oda yok. Acaba su an öfke,nefret dilini kullanan kim yazdıklarına,sözcüklerine bir bak istersen!!!!

Kesinlikle katılıyorum size pkk-chp kelimesini edenlere sadece iktidarın çözüm süreci diye yürüttükleri süreçte barzani şiwan perver ibrahim tatlıses şimdinin cumhuru eskinin başbakani erdoğan bakanları yöneticeri vede "Megri megri " ve dinlerken arkalarindada kürdistan bayrağı gözlerde yaş! Ha unutmadan ele ele kol kolaydılar bunları unutmadık ve unutturmayacağiz. Şimdi yüzler kızarmadan nasıl chp ye çamur atiyolar çok ilginç bunlar hep B12 eksikliğinden malum et fiyatları uçunca tabi normal

Kaale alınmayacak bir soru.değildi o gazete manseti.Siz verin cevabı dedim.Oda yok. Acaba su an öfke,nefret dilini kullanan kim yazdıklarına,sözcüklerine bir bak istersen!!!!
Siz eğer iyi bir dinleyici iseniz onun ne demek istediğini anlamış olmalısınız... O çok güzel bir şekilde lafı tıktı.. Bütün sülalemi sayarım, seceremi mi dökeceğim ortaya.. Şunu bilin Ekreö İmamoğlunun dedesi bir İstiklal Gazisidir.. Rum olduğunu iddia eden o internet haber sitesinin ne yapmak istediği ortada değil mi? Adam sinirlendi diye şaşırıyorsunuz.. Siz olsanız sinirlenmez misiniz? Adamın abdestinden şüphesi yok demek ki öyle değil mi? Ekrem İmamoğlu elinden çalınam mazbatasını alarak bu ülkede yerlerde sürüklenen demokrasi kavramını yerine koyacak olan adamdır... Nefret söylemine gelince.. Sinirleniyorum çünkü yapılan bu haksızlığa göz yumamıyorum.. Evet öfkeliyim.. Ve elinizi vicdanınıza koyarak düşünmenizi gerçekten istiyorum... Ekrem İmamoğlu haksızlığa uğramamış mıdır? Kazandığı seçimi masada kaybetmemiş midir? Onun hakkınsa çıkarılan bu karalama politikası neden? Eğer adilce yarışmak gerekirse bu adama yapılanlar günah değil midir? Tek başına mücadele ediyor tek başına.... Bizler arkasındayız.. Evet.. Ama o Binali Yıldırıma karşı değil bir cumhurbaşkanına karşı yarışmıyor mu? Yapmayın. Yazık günah ya..

Hepimiz gerginiz ancak siz ve arkadaşlarınızın kullandığı dili kullanmamaya özen gösteriyoruz.Imamoglu o gazete mansetini hakaret kabul etmeli dedikleriniz dogruysa....Oyların tekrar sayılmasına nedn itiraz ettiniz.Maddi.hatalar neden.hep.yıldırım adına yapılmış.Sandik.kurul başkanlarının.memur.olma şartı.2018 yılında.getirilmiş.neden.uyulmamis.Yildirimda.kendi.secmenine.karsi sorumlu degil mi?Artı kıbrısta bekleyen.gemiler.hakkındaki.görüşünüz.nedir? Beka ile ilgisi yok diyorsunuz ancak bu secimi genel.secim.havasına.sokuyorsunuz.

Zaten kabul etmedi ki.. Etmiyor.. Kimlerin yaptırdığı ortada... Binali beye çıktı.. Çünkü geçersiz oyları saydılar.. Ve maalesed geçeriz oyların çoğu binali beye geçti.. Çünkü akp seçmeni mühürü ampule bastı basması gereken yere değil.. Ona rağmen aradaki farl yinr kapanmadı..Ha diyeceksiniz ki olmaz.. O zaman tüm İstanbulu iptal etmeleri gerekir.. Bakın bu yapılan insanları aptal yerine koymaya çalıimaktır... Neden sadece ibb.. Tüm ilçeler iptal edilsin o zama diyor imamoğlu.. Etsinler... Niye etmiyorlar? Adam hazır... İptal edilsin diyor... Ve onun yanında aynı sandık kurullarının olduğu referandum ve cb seçimi de iptal edilecek o zaman... Ama istanbul akpnin vakıf, dernek, cemaat kaynağı olduğu için tabi ki ibb yi vermek istemeyecek.. Bahsettiğiniz gemilerin yanaşması hakkında bir şey düşünüyorum desem yalan olacak.. O işlere belediye başkan adayı gibi 39 ilçede miting yapmaya hazırlanan sayın cb Erdoğana yöneltin.. Sorun.. Ne işi varmış...? Ülke bir adamın iki dudağı arasında.. Ülkenin bekası için değik sadece kendi bekası için varolan bir Erdoğan var.. Ve cumhurbaşkanı olarak o açıklasın... Nerde.? Duydunuz mu? Ben duymadım Erdoğanın ağzından bahsetğiniz gemilerle ilgili bir açıklama.. Bir göz dağı..Varsa yoksa seçim... Asıl genel seçim havasına sokulmasının sebebi Erdoğanın kendisi.. Her şeyin sebebi o...

Sandik kurulu baskanini Ilce secim Kurulu belirler, CHP degil. Neden secimden once degil de secimden sonra kamu gorevlisi olmadiklari farkedilmis? Secerken bilmiyorlar miydi? Binali secilse idi secim iptal edilecek miydi? Kamu personeli olmayan ayni sandik baskaninin gorevli oldugu ayni sandiklarda secilmis belediye meclisi uyelerinin secimi niye iptal edilmedi? Onlarin cogunlugu AKPli olmasa idi o zaman mi iptal edilecekti? Kisiye ve guruplara ozel secim iptali mi yapiliyor bu ulkede? AKPliler secilirse secim gecerli, muhalifler secilirse iptal.. Muhursuz oylar AKPye yariyorsa gecerli, yaramiyorsa gecersiz. Gecersiz oylar AKP kazanamazsa gecerli, kazanirsa gecersiz.. Oh ne ala memleket.. Secimden once yapilan usulsuzluklere, hayali secmenlere itirazlari " dunyadaki en guvenilir, en saibesiz secimleri biz yapiyoruz" diyerek reddeden kendileri degilmis gibi. Kazanamayinca sanki kendileri degil de CHP duzenlemis oldu secimleri, onlar da bu yuzden kaybettiler.. Bak bak.. Yoksa soganin 10 liraya cikmasindan halkin hic bir sikayeti yoktu halbuki..

AKP nalinci keseri gibi hep kendine yontuyor. Nedense hep haksizliga ugrayan da onlar.. Sanki memleketi babam yonetiyor.

Elbette soğanın 10tl olmasıyla, patatesin 5 tl olmasıyla hiç ilgisi yok bu olanların...! Yahu 1kilo patatese 5tl verdim.. Poşete bir baktım yemin edem 5 tane patates vardı içinde.. Tanesi 1 liraya patates yiyoruz...Bir bağ maydonoz 2lira...Domates 6_8 arası değişiyor... Dolar peki? Halbuki mart şubattan, nisan marttan, mayıs da nisandan daha iyi olacaktı...Bakın burası çok önemli.... O la maaaa dııı.. Ve ceremesini millet ödüyor...

Son düzenleme:

Özenmi gösteriyorsunuz? Oy verdiğin parti bize zillet ittifaki diyor, ateist olduğumdan terorist deniliyor. Oylar çalindiği diye iftira atiyor, sen Imamoğlunu sevgi pitirciği diye küçümsüyorsun ve yillarca bu ülkede Erdoğana oy vermeyenlere denilen şeyleri yazsam yer yetmez.

Ama doğru, biz dikkat edecekmişiz! Hiçte değil, hak yeniliyorsa bas bas bağiririz da. Ramazan diye sessiz olacağina aslinda en çok senin sesin çikmali değilmi? Islamda mağdurun yaninda durmak yok mu? Kul hakkini yiyenin karşisinda durmak yokmu? Millet intihar ediyor iş bulamiyor diye, senin oy attigin parti milleti bir gün çaliştirmadan memur yapiyor. Adam işe gitmeyip, para aliyor ya!!

Madem sorun seçim görevlileri, niye diğer seçimler iptal edilmiyor? Il ilçe seçimlerine ne oldu? Seçimin kuralina göre uygulanmasi kimin sorumluluğu? Bunu bir düşün istersen. Ha Yildirimin seçim gecesinde daha oylar sayilirken (daha doğrusu verilerin yüklenmesi durdurulurken) niye nasil kendini başbakan ilan ediyor?

Ha bu seçimi genel seçim havasina sokan Erdoğandir. Adam 50 miting yapiyor. Ne için? Aday Binali mi Erdoganmi? Ki Erdoğanin bir cumhurbaşkani olarak tarafsiz olmasi gerektiğine girmiyorum bile.

İlahi Nisann izlemedi ki programı. Twitterda troller soruları cevaplayamadı yazdı. O da gelip burada bize satıyor.

Niye cumhurbaşkanlığı seçiminde sandık başkanları memur değildi o zaman? Cumhurbaşkanlıpı seçimi neden iptal edilmiyor?
2.5 milyon mühürsüz oy pusulası konusunda ysknın hatası halka kesilemez denilmiş oylar geçerli sayılmıştı. Şimdi yine ysk hatası mevcutken cezası neden halka kesiliyor?

Yunan gazetesinde yazan haber gercekmi bilmem
Iki de bir bunu sorup duruyorsun. Bu yunan gazetesinin sahibi ile mevlut cavusoglu arkadasmis. git de bu sorulari ona sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…