- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.985
sanki özellikle binali yıldırımla aynı programa çıkmazmış gibi lanse etmeye çalıştı, imamoğlu ona da zar zor cevap sıkıştırdı, binali yıldırım asla imamoğluyla aynı programa çıkmaz, ne diyecek?
Dusunun kiytirik bir tv programını bile tamamlatmayan, müdahale eden, buna tenezzül eden güç.. Vallahi acıyorum bunlara.
Tayyip Erdogan bir zamanlar mansetlerle çarpışa çarpışa bu gunlere geldim demisti ama nerden geldigini cabuk unutmus.
sen üç maymunlarımı oynuyorsun
görmedim duymadım bilmiyorum
cümle alem biliyor
parti başkanları kabullendi sen
senin dinin yok galiba din karsıtısın baksana
cocuklar dinini şimdi ögrenmedikten sonra nezaman öğrenecek senin gibimi olsun
cumhurbaşkanımız din egitimi almis ve turkiyeyi çağdaş bir ülke yapmış
buzamana kadar bukadar güçlü devlet olamadık
ben cok memnunum
müslüman bir ülkede yasıyoruz beyenmeyen
amerikaya kadar yolu var
bu sadece belediye secimi kaybecek korkusu öyle bir sarmıski
vee kaybecek calamayacak oyları
oylarımıza SAHİP cikacagiz
gerekçeli karar bugün açıklanacak mı bakalım, açıklandıktan sonra olay daha da karışacak muhtemelen
evet algi operasyonu yapiyorum nasil aydin hakikaten kac yasindasin sen merak ettim bak gor katilim ne olacak gorursun daha dusuk olacak.bekliyorum tatlimOndan sonra halen mağduru oynuyorlar ya. Oy çalinmişmiş. Insan utanir be. Yalandan iftiradan utanit.
Ha bu aradaevlaefe Boşuna kimse seçime gitmez algisini oluşturmaya çalişma. Imamoğlunu yardim etmek için gönüllü sitesi açildi. Türkiyen her tarafindan insanlar ismini yazdirdi. Millet yardim için para yolladi.
Insanlarin akli ile dalga geçmek nedir göreceksiniz.
Dayanamayacağım yazayım :)
Kolejlere efendime söyleyeyim Anadolu liselerine gitmek isteyen veya göndermek isteyen veliler çocuğunu zaten oralara gönderiyor/gidiyor..
Herşey bitti Din Kültürü dersi mi kaldı eleştirilecek..
İsteyen istediğini okur, ister astronot olur ister imam.
Kime ne?
Son olarak din kavgasına gerek yok, hepimiz din kardeşiyiz (!)
Teşekkürler
Estağfirullah buna hiç birimiz karar veremeyiz tabii kiHayatım din dersini seçmek zorundamıyım dedim dinsiz oldum çıktım.
Bu hakmı sence,buna o kişi karar veremez.
Estağfirullah buna hiç birimiz karar veremeyiz tabii ki
Tabloya oğlum basmış silemedim
Fikri olsa bu konuda, zikri böyle olmaz..Baksana kendi aklınca ahkam kesebiliyor burada.
Fikri olsa bu konuda, zikri böyle olmaz..
Siz bensiz yapamıyorsunuz galiba sehven konustum demis.Bunun sehveni mehveni yok konuşmayacaktı!!Peki magdur imamoglunu izledin mi?Sorulara cevap vermek yerine ne yaptığını .....Niyemi susuyorum ramazan diye ve devam etmek istemiyorum bu cevap sizin icin yeterliyse....Yoo sey derler "iste ne yapsinlar ne yazikki oylarina muhtaçiz. Bak biz kazanalim nasil onlara karsi gelecez göreceksiniz. Beka bla bla bla"
Dedigim gibi, davul zurnayida bu sekilde üstünü kaptimislardi. Sahi L lamelifAmine @METANOL hattaevlaefe Sahne sizin, ne düsünüyorsunuz bu olaylar üzerine? Baya bir suskun gördüm sizleri.