Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

Bayramdan once af cikacak galiba degil mi? Bu da binaliye oy getirecek hamlelerden. Ben bir de eyt hamlesi bekliyorum.
İnsallah öyle bir hata yapmazlar.Magdurlar daha mağdur olur.Mahkumlar kadar mağdur ve aileleri de var

Savas olmaz. Bu ne Erdogan, ne avrupa ne amerikanin isine gelmez. Süriye örnegi var bide. Erdogan savastan bitik halde bir ülkenin parasinida alamaz.

Kim daha sokaga çikacak? Sol kesim mi? Ne için? Gözünü yada hayatini kaybetmek içinmi? Sokaga çikinca zaten birsey degismiyor. Bosuna biber gazi solunuyor, hayat tehlikeye atiliyor.

Sag kesim ise zaten memnun. Simdiki yapilanlara göz yumuyorlar. "Yeterki akp iktidarda kalsin" kafasindalar. Yani kayyum olursa yine "Reis birsey biliyorda yapiyor" cümlesini kullanirlar.

Kisacasi hiçbirsey olmaz. Sadece orta halli kesim tamamen yok olacak, zenginler daha çok zengin olacak. Fakirler ise zaten bu duruma alisiklar. Ciddi birseylerin degismesi için en az bir 10-20 yil daha var bence.

İnsallah öyle bir hata yapmazlar.Magdurlar daha mağdur olur.Mahkumlar kadar mağdur ve aileleri de var

Biliyorsunuz bahceli ozellikle hapisteki ülkücü çete reisleri icin af diye bastırıp duruyor ama akp oralı olmuyordu. Simdi su secim yenileme olayi olunca mhp bunu af cikarmaya koz olarak kullandi Su 31 mayısta aciklanacak yargi reformunda affın da yer alacağı kesin gibi Hem cezaevindekiler hem yakınları nerdeyse emin artık.

Ha, ben daha bir sene once "siyasi rant icin af cikaracak degiliz, cezaevleri bosalsin diye af cikaracak degiliz. Bizim kirmizi cizgilerimiz var" diyen Tayyip Erdoğan simdi nasil bu isi cevirecek diye merak ediyordum. Biraz bakinca gordum ki buna da fetö kilifi bulunmuş.

Birde afmı çıkaracaklar yoksa eyvah eyvahhh.
3600 ek göstergeyi ret kararıyla kabul etmediler.
En büyük kozdu aslında.

Cezaevinde çakıcı ile buluşmuştu hatta.

Gerçekten çok yazık; ben sevinmiştim Recep Tayyip Erdoğan kimsenin katilini biz afffedemeyiz dediğinde ama örtülü af maalesef ki gelecek haklısınız.Rahsan affı ile Dsp çok büyük oranda oy kaybetmisti, biz de aile olarak suçtan zarar gördük yıkım olacak bizim için bu tasarı onaylanınca

Adam ergenekon davalarinda "bu davanin savcisi benim" demişti. Onlarca suçsuz insan hapise girdi. Intihar edenler oldu.

Gezi sirasinda hayatini kaybedenler, gözünü kaybedenler vardi. Gezi üzerine istediğini düşünebilirsin fakat onlarda bu vatanin evladilar. Ölenlerin anneside ciğerleri yaniyordu. Ve adam kalkip gurur ile, havai fisek esliğinde 'o talimati ben verdim" diyordu.

Ama gurur ile recep tayyip erdogan dediğine göre, bu olaylari es geçtin. Ancak bu defa magdur siz olduğunuz için, karşi geliyorsun. Işte başkalarinu mağdur edenler, bir gün sizide mağdur eder. Hak hukuk adalete herkesin ihtiyaci var.

Kizlar su videoyu izlediniz mi? Karabük'te yaşlı bir teyze.. Evine ziyarete gelen vali ve yanindakiler, devletimiz icin de bir seyler soyle diyor. Muhtemelen Tayyip Erdogan'a methiyeler duzecek diye bekliyorlar ama teyze Imamoglundan bahsediyor. Vali panikle konuyu degistirmeye calisiyor

Konusunu açmıştım hatta,en sondada birisi diyor ki,kesin orayı..

Ergenekon davasından birebir tanıdığım kişiler var kurumumda sorun yasadigimda ellerinden geleni yaptılar yardımcı olmak için çok iyiliklerini gördüm.Bunun dışında yaklaşık 5 yıldır oy kullanmıyorum siyasetle ilgili çok bir bilgim yok ama doğrudur kendisine bir dönem sempatim oldu ama bu da Kemal Kılıçdaroğlu'nun "af cikaralim, toplumsal barış olsun" dediği içindir.

Selam ben geldim Mapustan yeni çıktım.. Genelleme yapıyorum diye beni her kim şikayet etti ise lütfen çıksın desin ki " Evet Ekrem İmamoğlun'na haksızlık yapıldı. Seçilmiş bir başkanı Recep Tayyip Erdoğan istedi diye makamından aldılar..Yalanlarla adamı itibarsızlaştırmaya çalıştılar..Bu kul hakkıdır ve bundan rahatsız oluyorum.." ben de o zaman gerçekten özür dileyeceğim. Öyle vay efendim haksızlık oldu ama oy kullanmayacağım yok... Sandığa gideceksin oyunu kullanıp hakkını hak edene vereceksin... Çok duyuyorum ekrem imamoğluna oy verirdim ama chp olduğu için vermeyeceğim... Üzerine alınan alınsın.. Alınmayan gelsin haklsın desin.. Özür dilicem.. :) Hani nerde bir tane akpli çıkıp şurada yazdı mı? Nerde bu genelleme yaptım diye şikayet edenler... Evet akpliyim haksızlık yapıldı yazan var mı? Gördünüz mü? Ben görmedim. Gelip mesajımı alıntılamasına gerek de yok zaten... Ortaya yazsın.. Görelim.. Öyle değil mi? Varsa ondan da özrümü dilerim... Saygılar, sevgiler :)

cem yılmazın gösterisinden geliyorum, her şey çok güzel olacak espirileri çoktu ve tabii ki izmirliler çoştu
neymiş efendim benim 97 de çektiğim film projeymiş diyor

Numan Kurtulmuş'un açıklamalarını duydunuz mu?
23 haziranı bi atlatalım da gerekirse tövbe eder yanlışlarımızdan döneriz, ama küskünlük ile kimsenin chp adayını koltuğa oturtma lüksü yok demis.
Iste mazbata hirsizligini daha nasil itiraf etsin? Hani siz oylar calindi diye kaybetmiştiniz?
Koltugu makamı o kadar cok babalarının malı saniyorlar ki, o koltuga chp adayini oturtamazsiniz diyorlar. Demokrasilerde 1 oy fazla alan o koltuga oturur. Kaybeden de pasa pasa gider. Tabi bu siz ysk.yı gasp etmeden onceydi.
Ayrica gunahlariniz icin erkenden tövbe edin. Bunu bile sarta baglamis secimi gecirelim once diyor.

Yani su aciklamayi okuyan insan bir dakika durur dusunur sen ne diyorsun diye.

Hatalarından dönmek mi? Onlar hatalarından dönse, tövbe de etse, gece gündüz namaz kılıp, oruç tutsa,zem zem sularıyla da yıkansa bunları toprak kabul etmez... 17 yıl boyunca bu milletin hakkını yiyen zat_ı muhteremler mi tövbe edecekmiş? Geçti Bor'un pazarı sür eşeği Niğde'ye anacım.. Atı da alan Üsküdar'ı geçti... Yalnız Üsküdar'a geçerken Türk Milletini de arkasına alarak geçti o atı alan.. Ysk yı değil..! #Herşeygüzelolacak

Bu konudaki oylardan bile belli oluyor. Bir tane bile "yildirim'a oy verdim ama mazbata haksiz bir şekilde imamoğlundan alindi" oyu yok. Bir tane bile yok.

O zaman genellemen doğru çikiyor işte. Komediye bak, hem şikayet ediyorlar, hem senin söylediklerini doğruluyorlar.

Savas cikmasin, en buyuk temennim. Ama ben senin kadar iyimser degilim bu konuda. Erdogan ile ilgili dusuncene de katilmiyorum, ekonomi yerlerde, millet 1 kilo soganin parasini hesapliyor ama onun kistigi hic birsey yok bugun, 110 garsonuyla 3000 kisilik iftar sofralari aynen devam. Sarayda bir kisiye hizmet goren 2000 kusur hizmetli bir yana, ziyanlikta ortulu odenegin butcesine ise yetisemiyorlar bile.. Yani tok acin halinden anlamaz.

AKPlilerin bir kismi hayatindan memnun.. Yandasliktan kesesini dolduramayanlar ancak kendi mutfaklarina ates dustugunde "ne oluyoruz?" diyorlar. O atesin AKPli AKPsiz ayirmaksizin herkesin mutfagina dusmesi cok yakin. Patates, sogan daha baslangic. Ac insan kadar tehlikeli silah yok dunyada..

Evet, Islamda bir inanis var, olmeden once tovbe ettiginde o gune dek isledigin butun gunahlar, ahlaksizliklar affedilir, cennete girersin diye.. Halbuki orada bile Allah "Bana kul hakkiyla gelmeyin" demis ama bunlarin inandigi din her neyse onda o da affediliyor bir tovbe ile.. Yaptiklarina ve soylemlerine bakilinca Islamin da otesinde baska bir dine inandiklarini gormek icin alim olmak gerekmiyor.

Yok, çünkü rahatsız olmuyorlar.. İster yine şikayet etsinler.. Rahatsız olan bir tane akpli gelsin, konuşsun... Haksızlık yapıldı desin ya.. Yok... Yok.... Yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…