Tekrar İmamoğlu çıkarsa sandıktan neler olacak merak ediyorum. Konuya çok güzel bir anket ekliyorum şimdi ...
Ekşınlımı olacak anket,malum buralar cadı kazanı:))
Herşey muhteşem olacak:)
kimin neye oy verdiği gözüküyor bilginiz olsun ....
Ibb sekreterinin 3 araci varmis. mazbatayi iptal etmeseler bunlari ifsa edecekti. Iste secimi tekrarlamalarinin sebebi
Bu videoya cevap verecek 1 tane akpli yok olu taklidi yapiyorlar
Bu secim son yerel secim olabilir. Erdogan 2019dan sonra belediye baskanlari atama yoluyla gelecek demisti. Ekrem Imamoglu gene kazanirsa secimi gene iptal edip baskani kendisi atar bence.. Pandomima kopar..
Tin tin azinlik.. Ya sessiz cogunluk? Onlar sokaga dokulurse cok kotu.. Tum muhalifler hakkinda PKKli Fetocu algisi yerlestiriliyor. Ve Fetocular icin kanun cikartti adam. Daha once bahsetmistim. Metin Feyzioglu'nun "ic savas kanunu" diye bahsettigi 696 sayili KHK. Fetonun devami sayilan olaylarda bulunanlari oldurenler ceza almayacak. Herkes coluguna cocuguna sahip ciksin bu yil, gencler coskulu ama adam tahminlerin otesinde, boyle giderse onumuz karanlik..Yoo kopmaz. Bu defa "Ee Reis nasil güvensin artik bu seçime, bir bildigi var ki o adamlari yolluyor" diye konusurlar. Bu seçiminde hile oldugunu derler,.. Birçok bahane bulurlar. Yani sadece 3pusuladan, 1i için seçim tekrarini oynayanlar, herseyi onaylarlar.
Seçim anketinde Binali yıldırım çıkmıştı burada hiç oy yok harolsun
Bayramdan once af cikacak galiba degil mi? Bu da binaliye oy getirecek hamlelerden. Ben bir de eyt hamlesi bekliyorum.