Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

sanki özellikle binali yıldırımla aynı programa çıkmazmış gibi lanse etmeye çalıştı, imamoğlu ona da zar zor cevap sıkıştırdı, binali yıldırım asla imamoğluyla aynı programa çıkmaz, ne diyecek?

Ya Erdoğan bile Binali'yi konuşturmuyor, iki cümleyi bir araya zor getiriyor, imamoğlunun karşisindami konuşacak? Yapamaz tabiki.

Ve Ahmek Hakan dayak yediğinden beri tekrar fabrika ayarina döndü sanirim. Gerçek yüzü ortaya cikti.

Dusunun kiytirik bir tv programını bile tamamlatmayan, müdahale eden, buna tenezzül eden güç.. Vallahi acıyorum bunlara.

Tayyip Erdogan bir zamanlar mansetlerle çarpışa çarpışa bu gunlere geldim demisti ama nerden geldigini cabuk unutmus.

Ondan sonra halen mağduru oynuyorlar ya. Oy çalinmişmiş. Insan utanir be. Yalandan iftiradan utanit.

Ha bu arada evlaefe evlaefe Boşuna kimse seçime gitmez algisini oluşturmaya çalişma. Imamoğlunu yardim etmek için gönüllü sitesi açildi. Türkiyen her tarafindan insanlar ismini yazdirdi. Millet yardim için para yolladi.

Insanlarin akli ile dalga geçmek nedir göreceksiniz.

sen üç maymunlarımı oynuyorsun
görmedim duymadım bilmiyorum
cümle alem biliyor
parti başkanları kabullendi sen :olamaz:

Parti başkanları derken ilahi çok güldüm buna,ay pardon kargalar bile güler buna.
Çaldı diyen sizin oy verdiğiniz hükümet,ysk bile seçimin neden iptal olduğununu söyledi.
Biraz okuyun ahaberr sağlığa zararlı mazalllah tansiyonunuz filan yükselir.

senin dinin yok galiba din karsıtısın baksana
cocuklar dinini şimdi ögrenmedikten sonra nezaman öğrenecek senin gibimi olsun

Sen bana kurban ol önce,ben sizler gibi dinli dinsiz imasında bulunmuyorum.
Bana bak terbiyesizleşme sakın,nereden biliyorsun da ahlam kesiyorsun bana haddini bil önce.
Din diye diye ülke ne hale geldi,açın gözlerinizi biraz. dinle adam kandırmak kolay işinşze en kolay bu geliyor demi..

cumhurbaşkanımız din egitimi almis ve turkiyeyi çağdaş bir ülke yapmış
buzamana kadar bukadar güçlü devlet olamadık
ben cok memnunum
müslüman bir ülkede yasıyoruz beyenmeyen
amerikaya kadar yolu var
bu sadece belediye secimi kaybecek korkusu öyle bir sarmıski
vee kaybecek calamayacak oyları
oylarımıza SAHİP cikacagiz

Laik bir ülkede yaşıyoruz bilmem haberiniz varmı sizin.

gerekçeli karar bugün açıklanacak mı bakalım, açıklandıktan sonra olay daha da karışacak muhtemelen

Dayanamayacağım yazayım :)
Kolejlere efendime söyleyeyim Anadolu liselerine gitmek isteyen veya göndermek isteyen veliler çocuğunu zaten oralara gönderiyor/gidiyor..
Herşey bitti Din Kültürü dersi mi kaldı eleştirilecek..
İsteyen istediğini okur, ister astronot olur ister imam.
Kime ne?
Son olarak din kavgasına gerek yok, hepimiz din kardeşiyiz (!)
Teşekkürler

Ondan sonra halen mağduru oynuyorlar ya. Oy çalinmişmiş. Insan utanir be. Yalandan iftiradan utanit.

Ha bu arada evlaefe evlaefe Boşuna kimse seçime gitmez algisini oluşturmaya çalişma. Imamoğlunu yardim etmek için gönüllü sitesi açildi. Türkiyen her tarafindan insanlar ismini yazdirdi. Millet yardim için para yolladi.

Insanlarin akli ile dalga geçmek nedir göreceksiniz.
evet algi operasyonu yapiyorum nasil aydin hakikaten kac yasindasin sen merak ettim bak gor katilim ne olacak gorursun daha dusuk olacak.bekliyorum tatlim
Ne diyim yakamdan dusmiceksin anladim

Son düzenleme:
Dayanamayacağım yazayım :)
Kolejlere efendime söyleyeyim Anadolu liselerine gitmek isteyen veya göndermek isteyen veliler çocuğunu zaten oralara gönderiyor/gidiyor..
Herşey bitti Din Kültürü dersi mi kaldı eleştirilecek..
İsteyen istediğini okur, ister astronot olur ister imam.
Kime ne?
Son olarak din kavgasına gerek yok, hepimiz din kardeşiyiz (!)
Teşekkürler

Hayatım din dersini seçmek zorundamıyım dedim dinsiz oldum çıktım.
Bu hakmı sence,buna o kişi karar veremez.

arkadaşlar eğitimle alakalı konuyu burda konuşabilirsiniz
eski editör mod on:KK53::KK53::KK53:

Ekrem İmamoğlu'nun konuk olduğu ve Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programı

İYİ Partili Aslan: Kanaldan bir yetkili ile görüştüm, İmamoğlu'nun katıldığı program talimatla erken bitirildi
© Fotoğraf : Twitter
TÜRKİYE
02:17 21.05.2019(Güncellendi 02:26 21.05.2019)URL'yi kısaltın
0 815
İYİ Parti Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Aslan, Ekrem İmamoğlu'nun konuk olduğu ve Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programıyla ilgili "Yetkiliyle görüştüm iki saat sürmesi planlanan programı resmen gelen talimatla erken bitirmek zorunda kalmışlar" dedi.
İYİ Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve 31 Mart seçimlerinde Kağıthane Belediye Başkan Adayı Mehmet Aslan, Ekrem İmamoğlu'nun konuk olduğu, CNN Türk'te yayınlanan ve Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programıyla ilgili açıklamada bulundu.

Kanaldan bir yetkiliyle görüştüğünü söyleyen Aslan, İmamoğlu'nun katıldığı programın talimatla vaktinden erken bitirildiğini öne sürdü.

yani kanaldan yetkili biriyle görüşmeye gerek yok, zaten her şey ortadaydı

[IMG]https://pbs.twimg.com/profile_images/911208875919015938/olXxX01C_bigger.jpg[/IMG][B]Emin Çapa[/B]‏ @[B]ecapa_aklinizi[/B] 2 sa.2 saat önce
Daha fazla
Kesin bilgi olarak yazıyorum. Evet Ekrem İmamoğlu yayını bitsin diye reji telefonla arandı. Evet yayının tekrarının konulmaması talimatı verildi. #SüreBitti (Böylece ayrıldığım kanalla ilgili konuşmama kuralımı 15 ay sonra ilk kez yıkmış oldum. Neden? Aşağıda)
289 yanıt5.727 retweet16.085 beğenme
Yanıtla
289

Retweetle
5727

Beğen
16 B
Bu Tweet dizisini göster

Yoo sey derler "iste ne yapsinlar ne yazikki oylarina muhtaçiz. Bak biz kazanalim nasil onlara karsi gelecez göreceksiniz. Beka bla bla bla"

Dedigim gibi, davul zurnayida bu sekilde üstünü kaptimislardi. Sahi L lamelifAmine @METANOL hatta evlaefe evlaefe Sahne sizin, ne düsünüyorsunuz bu olaylar üzerine? Baya bir suskun gördüm sizleri.
Siz bensiz yapamıyorsunuz galiba sehven konustum demis.Bunun sehveni mehveni yok konuşmayacaktı!!Peki magdur imamoglunu izledin mi?Sorulara cevap vermek yerine ne yaptığını .....Niyemi susuyorum ramazan diye ve devam etmek istemiyorum bu cevap sizin icin yeterliyse....

X