Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

Istanbulun yarisi bos olacak bu secim daha sacma olucak insanlar memleketine gitmeye basladi
BİR hafta önce olsaydı iyiydi
ama giden 31 mart seciminde de gitti muhtar secimi için
cok saçma oldu biraz
sen istanbulda oturuyorsun memlekete muhtar seçimi için gidiyorsun

acık net canım bunu parti baskanları bile kabullendi
ama senin isine gelmiyor
kazandıysa yine kazansın

ama senin isine gelmiyor
kazandıysa yine kazansın

Hangi parti baskani? Tekrar soruyorum, soruyoruz, deliliniz ne? Erdogan bile "yemek verdik, oy vermediler" diyor. Yani çalinmasindan bahs etmiyor. Imamoglu elbette öyle birsey kabul etmiyor, çünkü öyle birsey olmadi.

Ysk bile görevlileleri neden olarak gösteriyor seçim tekrari için.

Tekrar soruyorum, atmak kolay fakat deliniz ne?

senin dinin yok galiba din karsıtısın baksana
cocuklar dinini şimdi ögrenmedikten sonra nezaman öğrenecek senin gibimi olsun
Neden sizin gibi okudugundan dogru anlamlar cikaramayan bireylermi olsunlar..ulkeye bilim adami lazim demis size lazim degil heralde hastalandiginizda doktora gitmeyin ozaman din egitimi almis biri okur ufler gecer..

Yanitlamazlar.. Yanit aramazlar.. Onlar icin onemli olan hukuk mukuk dinlemeden güç gosterisi ile zorbalikla secimi iptal ettirmek, ettirdikleri gun mac kazanan holiganlar gibi konvoy yapmak.. Burda ben de karsiyim va derler gule oynaya yine ayni oyu vermeye giderler. Hak yeme, hak yiyene karsi cikma gibi bir kültür yok ki bizde.. Habire partizanlik.

Neden sizin gibi okudugundan dogru anlamlar cikaramayan bireylermi olsunlar..ulkeye bilim adami lazim demis size lazim degil heralde hastalandiginizda doktora gitmeyin ozaman din egitimi almis biri okur ufler gecer..
DİN egitimi deyince aklına gelen bumu

senin dinin yok galiba din karsıtısın baksana
cocuklar dinini şimdi ögrenmedikten sonra nezaman öğrenecek senin gibimi olsun

Elinizde çağın en iyi buluşlarından biri var.Lütfen İnternete çocukların soyut kavramları ( Tanrı,melekler,ölüm ) hangi yaşlarda anlamaya başladığını yazın ve birazcık ''okuyun'' olur mu ?
Din kültürü dersine ( pardon İslam kültürü dersi ) karşı çıkan birine direk ''Dinsiz,din karşıtı'' dediğinize göre kendinizden aşırı eminsiniz,pardon din konusunda kimin neci olduğunu anlayacak üst seviye biri misiniz,üstün insan falan mısınız,aydınlatın bari bizi ?

bana gelen yazıyı okudunmu

cumhurbaşkanımız din egitimi almis ve turkiyeyi çağdaş bir ülke yapmış
buzamana kadar bukadar güçlü devlet olamadık
ben cok memnunum
müslüman bir ülkede yasıyoruz beyenmeyen
amerikaya kadar yolu var
bu sadece belediye secimi kaybecek korkusu öyle bir sarmıski
vee kaybecek calamayacak oyları
oylarımıza SAHİP cikacagiz

1-> Müslüman ülke değil,çoğunluğu müslümanlardan oluşan laik ülke.
2-> Türkiye'nin günümüz şartlarında ''çağdaş'' kategorisinde olduğunu düşünüyorsanız,hangi şehirde yaşıyorsunuz yazar mısınız rica etsem ?
3-> İnsanların çalıştıklarının kat kat fazlasını vergi olarak verdikleri bir ülkeden ''yallah Amerika'ya'' diye kovamazsınız,bu ülke sizin babanızın toprağı değil,haddinizi bilin.
4-> Bir Akp seçmeni daha şu soruya cevap vermedi ( sanırım 3 kere bahsini açtım ) , madem bu adam oyları çaldı geçersiz oylar tekrar sayıldığında Chp'nin oyları nasıl arttı,kendi oylarını da mı çalmış ?

Yetkili merci yok ki.. Kimi kime sikayet edeceksin? Ekrem Imamoglunun hakkini yiyen zavallilari da bu olayı destekleyenleri de Allaha havale ettik baska merci kalmadı.

ama senin isine gelmiyor
kazandıysa yine kazansın

Hangi parti baskani? Cevap bekliyoruz.

Canim kimi nerden kovuyorsun? Hangi sifatla? Sen degil, kaybettigi secimi hazmedemeyip zorbalikla tekrar ettiren reislerin veya onlarin ağababaları da kovamaz. Siz bir lidere tapa tapa ulkeyi onun babasinin mali sanmaya baslamissiniz. Allah akil fikir versin

yaaa tekrar kazansın diyorum sen neler yazıyorsun
kazandıysa kazansın ama calmadan lütfen

ama senin isine gelmiyor
kazandıysa yine kazansın

La ilahe illallah Muhammeden Resulullahhhhhhhh...! Siz var ya insanı zıvanadan çıkartırsınız ama çıkmayacağım..Hangi parti başkanı kabul etti..? Kim kabul ettiii? Ne zaman kabul ettiiii? Açık ve net söylüyorum bu ülke bu kadar çok haramzadeyi, kul hakkı ile büyüyeni görmedi... Görmeyecek... Haram zehir zıkkım olsun... Allah, kitap, kuran üzerine yemin edebilir misiniz böyle bir şey olduğuna... Ya da inanmıyorsanız Allaha kutsal saydığınız ne varsa yemin edebilir misiniz? Kim kabul etti? Herkes bir taraflarını yırtıyor olmaz diyor? Ysk nın aldığı karar yanlıştır diyor... Demokratik değil diyor? Demokrasinin tabutuna ysk çivi çaktırmadan diyor... Siz hala parti başkanları kabul etti diyorsunuz... Siz hiç atm memuru nedir? Duydunuzu mu? Yalan demeyin.. Boluda istifa eden atm memueunu duyun, bilin... Başka bir belediyede ise 6 üst düzey yöneticinin yapacağı işi bir tane itfaiye erine vererek 6 ayrı işten maaş bağlayan belediyeyi bilin istedim... Bilmiyorsunuz, duymuyorsunuz,okumuyorsunuz. Haram ediyorum... İşsizlikten insanlar intihar ediyor bu memlekette... Ya Suriyelilerin oylarını alabilmek için onlara verilen paralar.. Siz bilmiyorsanız ben size söyleyeyim... 800tl beleş para alıyorlar... Size de veriyorlar mı? Ülkede iş veren suriyeli oldu.. İşçi Türk..! 17 yılda akp istanbul belediyesini kendisine kaynak kabul ederek tulumunu çıkarmıştır... Kıç kadar ilçe belediyelerini yıllarca akp yönetmiş.. Ne borçlar ne borçlar...! Ve daha bir çok şehir ve ilçede.. Sorarım size... Nerden gleiyordu bu değirmenin suyu? Bendennnn! Sendennn! Bu milletttennnn! Anlıyor musunuz siz bunu..? Anlayabiliyor musunuz gerçekten.?

gözünüz aydın din egitimi dersi secmeli biraz önce arkadaş köpükler saçıyordu küplere çıkmıştı

gözünüz aydın din egitimi dersi secmeli biraz önce arkadaş köpükler saçıyordu küplere çıkmıştı
Ha bendim o çıkıyordum küplere.. Ama din dersi zorunlu olduğu için değil... Matematik ve fen dersinin seçmeli olmasına küplere bindim... Anladınız mı? Bi Müslüman siz değilsiniz bu ülkede...

Ha bendim o çıkıyordum küplere.. Ama din dersi zorunlu olduğu için değil... Matematik ve fen dersinin seçmeli olmasına küplere bindim... Anladınız mı? Bi Müslüman siz değilsiniz bu ülkede...

Bence temel kısmı dışında kompleks fen ve Matematiğin seçmeli olması iyi olur.İnsanları sevmedikleri şeylere yönlendirmek yanlış.Bu ülkede herkes fizikçi,kimyacı olmak zorunda değil.Tarihe ilgisi olan bir insanın kimya öğrenmesi vaktinden çalıyor sadece.İleride öğrenmek isterse kaynak çok artık,okullarda kafa şişirmeye gerek yok bana kalırsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…