- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
- 133
Su an da erdogan in partinin başında olduğu çok açık.Ama tavsiyem bu sonucun alınmasında muhalefetin payı ne onu tartışmak daha faydalı bir seçim olur.Bence mantık dışı cok sey var. Sadece 2011 yılında erdoğan partinin başındayken almış olduğu oy sayısına su durumda ulaşması mümkün değil akp'nin. Siyaset bilimi diye bir bilim dalı var. Ve siyaset bilimine göre bu normallerin çok dışında.
akpli olmayanlarin beddua, hakaret hakki her daim saklidir.Hazmedememeye bakın ; biri beddua ediyor , biri it sürüsü diyor , biri aslan sütü için kafanız çalışsın diyor , biri insan değilsiniz diyor, biri oylar yanlış sayıldı diyor , bir diğeri ise kimse ölmesin diye yüzde 50 yi geçti diyor.
Herkes şapkasını önüne alsın ve biraz düşünsün. Mhp nin oyları neden gitti diye ? Hdp nin tehditle gelen oyları neden zevk verdi bize ve blok hesaplar neden tutmadı diye ?
Beddua edip , insan değilsiniz deyip usluptan söz edenlere bakın hele ?
E karşısıda ekmek atıyor sanki
Mutlusun yani, o halde bende mutluyum, aha boyle devam...
Helal olsun başkanıma
MHPyi niye itsin meclis disina yav? Bakarsin yarin obur gun yine lazim olurlar mecliste.. Ya AKPden istifalar olursa?Mhp yi itselerdi o zaman? Yok ya çok şükür ülke ateş yerine dönmez,dönsün diye yaptıkları hiçbirşey tutmadı.pkk çok zayıfladı artık halk desteğini de kaybetti.
Sen niyetini acikca ortaya koydun biz de gördük. Allah bilir dedigim 2023aynen öyle. Allah bilir, siz bilmeseniz de olur. hoş öyle bir niyetiniz de yok maksat üzüm yemek değil de bağcıyı dövmek olduğu için.
Nasılsa Yarında aynı mesajları bildireceğiniz için bu gece KİB'leri çözüldü diye geri bildirim yapıyorum haberiniz olsun ama yarın lütfen şu zekalı yorumları da KİB'leyin Sütlü çikolatalarım, kiblemezseniz kırılırım
eski mesajlar da ban sebebi mi yani?Nasılsa Yarında aynı mesajları bildireceğiniz için bu gece KİB'leri çözüldü diye geri bildirim yapıyorum haberiniz olsun ama yarın lütfen şu zekalı yorumları da KİB'leyin Sütlü çikolatalarım, kiblemezseniz kırılırım
düşünebilecegi bi beyni var uzunnnn uzun düşünüuo demekki darısı olmayanların başınaNiye?
Sen kararlarını 5 ayda veremiyor musun?
Ne düşünüyorsun ki bu kadar çok?
oooo hemen de mağdura yatarım diyosun. dur kız siz tek parti oldunuz, mağduriyet ertelendiHeee
Sen bari yapma marlin...
Ben ağzımı bozmam...küfür etmem argo konuşmam...len men gibi değil...
En çok yaptığım tiye almak...
İddia ediyorum ağzımı hiç kimseye bozmadım
Heee yediği kaba pisleyen dediğimi mi söylüyorsun?
Eyvallah bu ağız bozmaysa en bozuk ağzım budur çok şükür...
Yani bu başlık altında yapılan her hakaret değerlendirilecek mi ? Yoksa bu bu geceden sonra mı ?
Yok yok, eski mesajlar değil ama gece yarısından sonrakileri değerlendirelim diyebilir Kazeneski mesajlar da ban sebebi mi yani?
Nasılsa Yarında aynı mesajları bildireceğiniz için bu gece KİB'leri çözüldü diye geri bildirim yapıyorum haberiniz olsun ama yarın lütfen şu zekalı yorumları da KİB'leyin Sütlü çikolatalarım, kiblemezseniz kırılırım
Dilin çatallı de kabulüm...ama ağzı bozuk dersen üzülürüm...gerçekten hoşlanmıyorum küfür ve argodanoooo hemen de mağdura yatarım diyosun. dur kız siz tek parti oldunuz, mağduriyet ertelendibozmadın tamam. dilin çatallı senin, Allahtansın böyle, yapcak bişi yok
Benim işim korkutmakMune korkutupdurma yaaa
Bu gece yazdıklarımız sınava dahil mi onu söyle
Yatıyom ben,sabah banlı uyanırsam darılırım
Onun yerine ben seni kovalasam, sende kaçsan, hem enerji atarsın bu aradaMune canım aksiyon istiyor seni kiblesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?