Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

Su an da erdogan in partinin başında olduğu çok açık.Ama tavsiyem bu sonucun alınmasında muhalefetin payı ne onu tartışmak daha faydalı bir seçim olur.

akpli olmayanlarin beddua, hakaret hakki her daim saklidir.
akpli olan biri ederse iste o zaman seviye gitti demektir.
halbuki su an nasilsa ban yok diye seviyesizlesenler bilmiyor ki, iki gruptan da birbirlerine hakaret beddua yagdiranlar AYNI gozukuyor disaridan bakinca. ayni derken; onlar daha iyi bilir birbirini nasil gorduklerini

Nasılsa Yarında aynı mesajları bildireceğiniz için bu gece KİB'leri çözüldü diye geri bildirim yapıyorum haberiniz olsun ama yarın lütfen şu zekalı yorumları da KİB'leyin Sütlü çikolatalarım, kiblemezseniz kırılırım

Mhp yi itselerdi o zaman? Yok ya çok şükür ülke ateş yerine dönmez,dönsün diye yaptıkları hiçbirşey tutmadı.pkk çok zayıfladı artık halk desteğini de kaybetti.
MHPyi niye itsin meclis disina yav? Bakarsin yarin obur gun yine lazim olurlar mecliste.. Ya AKPden istifalar olursa?

Yani bu başlık altında yapılan her hakaret değerlendirilecek mi ? Yoksa bu bu geceden sonra mı ?

eski mesajlar da ban sebebi mi yani?

oooo hemen de mağdura yatarım diyosun. dur kız siz tek parti oldunuz, mağduriyet ertelendi bozmadın tamam. dilin çatallı senin, Allahtansın böyle, yapcak bişi yok

Şu konuyu baştan sona okudum da, sataşmalar daha ilk sayfalarda başlamış..Nerde Atatürk, rejim ve vatan düşmanı konuya toplanıp "koyun dediniz nasıl koyduk hohohooohohyyyy" nidalarıyla zekalarını bir kez daha gözler önüne sermiş..

Konuda aklım selim ve akpye oy veren tek kişi @PrezentabLkonteS olmuş..Ki kendisiyle hiç anlaşamayız..Bir tek o sorgulamış chp nin bu kadar oy kaybedişini, akpnin bir kaç ay içinde %8 gibi bir oranda yükselişini..

Bırakın hahhahhhay, hohooohohoy diye 3 yaşındaki çocuk gibi halay çekmeyi de, bu sonuçları oturalım hepberaber sorgulayalım, bunu konuşalım..Futbol maçında değiliz kazanan kaybeden olsun.

Bu kadar yolsuzluğun, faşizmin, terörün, hukuksuzluğun, şehit ve sivil halkın kanından beslenenlerin bu denli şakşaklanıp dualar eşliğinde karşılanmasıdan anladım ki, din, iman, Allah korkusu, ahiret sadece ağızlarda..Böyle müslüman olacağıma ölürüm daha iyi..Kendimi kaybedip din ve imana bu kadar ters oluşumları desteklemekten Allaha sığınırım..Bu yüzden çok şükür vicdanım çok rahat.

Bir daha ailem dışındaki kimsenin ölümüne üzülüp ağlamayacağım..Tek damla göz yaşı dökmeyeceğim..
Memleket bu kadar nankör doluyken, başa gelen her şey çekilecek.

Milletin iradesine 7 haziran saygı duyamayanların partizanları, "milletin iradesine saygı duyun" demeyin bari..Komik gözüküyorsunuz. O zaman hdp destekçileri de size "fazla çığrınmayın, milletin iradesi" der, verecek cevabınız olmaz.

Seçim sonuçları yorumuma gelince;

Chp ve mhp başkanı, bu sonuçlara göre derhal istifa etmelidir, özellikle bahçeli, ciddi ciddi kendini sorgulamalıdır..
Chp için eskiden kalma ciddi bir "din düşmanı" algısı vardır, bu algı derhal değiştirilmelidir, parti ve içindeki oluşumlar yenilenmelidir..

Bu arada hdp barajı geçti, başkanlık için hayal kurmasın kimse..

Hale bak, iki ucu boklu değnek..Rejim değişikliğinin önündeki tek engel hdp..Memleketin geldiği noktaya bak..

Bugunun benim acımdan ozeti;

Son düzenleme:
Mune korkutupdurma yaaa
Bu gece yazdıklarımız sınava dahil mi onu söyle
Yatıyom ben,sabah banlı uyanırsam darılırım

Demirel in anlattığı Karakuşi fıkrası var. Bilmeyen daha önce duymayan açıp bi okusun. Çok komik bir fıkra. Gülelim biraz da

Mune canım aksiyon istiyor seni kiblesem

oooo hemen de mağdura yatarım diyosun. dur kız siz tek parti oldunuz, mağduriyet ertelendi bozmadın tamam. dilin çatallı senin, Allahtansın böyle, yapcak bişi yok
Dilin çatallı de kabulüm...ama ağzı bozuk dersen üzülürüm...gerçekten hoşlanmıyorum küfür ve argodan

Mune korkutupdurma yaaa
Bu gece yazdıklarımız sınava dahil mi onu söyle
Yatıyom ben,sabah banlı uyanırsam darılırım
Benim işim korkutmak yatmasaydın daha yazsaydın, yaz yaz
Allah Rahatlık versin valla yarın için birşey diyemem, patron gelirde eser geçerse bilemem

MHPden oylar AKPye gitmis, HDPden oylar AKPye gitmis, Saadetten dunya kadar oy, Buyuk birlik Partisinden de oyle.. Oyunu tek koruyan CHP gorunuyor.. Acaba mi? Neden onu ayirsin ki bu halk? Her kesimin oylarinin tek adresi AKP olurken? Acaba CHPden ne kadar oy aslinda AKPye aktarildi, aktarildigi halde CHP % 25 lerde kaldi? Gercek oy oranlari aslinda ne idi? Kafamda deli sorular..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…