Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

MHPyi niye itsin meclis disina yav? Bakarsin yarin obur gun yine lazim olurlar mecliste.. Ya AKPden istifalar olursa?
İtseydi lâzım olmazdı,mhp nin milletvekilleri zaten akp ye geçerdi çoğunlukla,hem devlet beyin kaprislerini çekmekten daha yeğdir.

Ay Saraylimmm ilahi sen adamı öldürürsünne hakareti edeceğidun de bakayim
Deme sakin saraylim, bak ben dedum, yarin yine hapis var.
Biz kendi aramizda seyettik o meseleyi, o zekali kisimlari gormeseniz olmazmi sayin yonetim.
Saygilarimla arz ederim

Deme sakin saraylim, bak ben dedum, yarin yine hapi var.

Biz kendi aramizda seyettik o meseleyi, o zekali kisimlari gormeseniz olmazmi sayin yonetim.
Saygilarimla arz ederim
Oy demirine kurban olduğumun cımbızı, sen nelere kadirsin, bir anda insanlar aralarında şeyetmeye başladı

Oy demirine kurban olduğumun cımbızı, sen nelere kadirsin, bir anda insanlar aralarında şeyetmeye başladı

Atv: AKP tek basına iktidar
Star : hdp mhpnin önünde
Samanyolu : yine AKP hile karıştirdi
Flash : 5 kilo bal 100 TL
KK: munenin cımbızı ve kehanetleri

O saydiklarini yapan yuzsuzler o koltuklarda piskin piskin oturdugu surece sadece secim kaybetti diye kimse istifa etmez.. Secim sonuclarinin gercekligi bile bu ulkede mechulken hem de.. Belki de daha cok oy aldilar.. Belki de bilgisayar yanlislikla! oylari bir guzel AKPye yaziverdi? Olmamistir, AKP oyle sey yapmaz diyebilir misin?

Nedense 5 ayda her partiden oylar sadece tek hedefe yollanmis: AKPye.. Ne buyuk tesaduf..

Nekadar enteresan bi toplumuz biz yaaa. Dunyanin hicbir yerinde yok boyle bir secim. Bi kismimiz herseye ragmen ohh biz kazandik, devran yurur falanda filan, bir kismimizda Acaba oylarimizi yine caldilarmi, nerde hile yaptilar diye suphe icindeyiz.

Valla bilmiyorum saraylım..Kendimi zerre kadar düşünmüyorum fakat 14 yaşında yeğenim var..Çocuk geçen sene fişlendi okulda..Tek düşündüğüm çocuklarımız..

Yoksa ister iç savaş çıksın, ister darbe gelsin, zerre umurumda değil artık bu halk ve memleket.

İşte belki de ortak noktada buluşamadığımız ve belki de hiç buluşamayacağımız bir gerçek var ortada. Bu bir spor karşılaşması değil; bir derbi maçı değil. Sonucunda bir kazanan ve kaybedeni yok; olmamalı da, çünkü başa kim gelirse gelsin bütün halkı kucaklayıcı ve birleştirici olmalı.

Kimse enseyi karartmasın; benim oy verdiğim, beni temsil edeceğine inandığım parti meclise girdiyse daha yapılacak çok şey var demektir. Her zamankinden çok çalışmalı, üretmeli, ama söyleye söyleye dilimde tüy bitse de vazgeçmeyeceğim "yanlışa yanlış demeyi" öğrenmeliyiz.

Bu seçimin iki sonucu var ve şu an tabloda görülen iki tarafa da istediğini vermiş görünüyor. Koalisyon istemeyenlere tek parti iktidarı ve anayasanın değişmesini tek partinin eline bırakmayan milletvekili sayısı...

Nekadar enteresan bi toplumuz biz yaaa. Dunyanin hicbir yerinde yok boyle bir secim. Bi kismimiz herseye ragmen ohh biz kazandik, devran yurur falanda filan, bir kismimizda Acaba oylarimizi yine caldilarmi, nerde hile yaptilar diye suphe icindeyiz.
Akil var mantik var Gunnur.. Yani ya Nesin hakliymis diyeceksin, ya da bu iste bir is var diyeceksin.. Ortasi yok..

uppahalds, rejime ve anayasaya dokunulmadığı sürece ister tek başına iktidar olsunlar, ister nolursa olsunlar..İsterlerse memleketin içine daha da etsinler..Zerre umurumda değil artık dediğim gibi..

Kimse sefaletten geberiyoruz diye ağlamasın artık orada burada.

Soma diyorum başka da bir şey demiyorum.

Katılıyorum _MedceziR_, anayasanın değiştirilmesi tek partiye bağlı olmamalı. Başkanlık sistemi de zannımca çok araştırılmış ya da bilinen bir şey değil; biraz yurt dışında uygulayan ülkeler (Amerika hariç, oradaki sistem farklı) incelenirse aslında neler getirir neler götürür, daha net anlaşılacak.

Bunun dışında ben de sadece izleyip göreceğiz diyorum; bakalım bu sonuç bize neler verecek? Bu ülkenin daha çok kutuplaşmaya ihtiyacı yok; geçen gün sanırım marilyn monroe yazmıştı, yanlış hatırlıyorsam affola, "ayrışmaktan, gerilmekten yırtılacak hale geldik" diye, çok doğru...

Aynen anayasaya yönetime karışmasınlarda banane yaparlarsa yapsınlar torununun torununu zengin etsinler çok umrumda artık

Cok iyi bir orgutlenme var, iste bunun dis kaynakli olduguna inaniyorum. Turkiye bitirilmek isteniyor, plan isliyor. AKP piyon.. Kullaniyorlar, onlar da kaymaklaniyorlar.. Irak, Suriye karisti, sirada Turkiye ve Iran var. Zaten bugun AKP gitse deyimin tam anlamiyla kicustu otururuz. Hazine tamtakir, Arincin da bir zamanlar dedigi gibi aslinda Turkiye'nin maaslari uc ay bile odeyecek parasi yok.. Butun kaynaklari bitirdiler.. Artik Turkiyenin kendi yagiyla kavrulacak gucu kalmadi. Bu kadar savurganliga, satisa hazine mi dayanir? Uretmiyoruz da.. Tarim yok, hayvancilik yok, sanayi yabancida, bankalar, topraklar, turizm bile.. Ben oyle inaniyorum ki memur, emekli maaslari bile disardan geliyor, en cok da Araplardan.. O yuzden Arinc boyle konusuyor. CHP veya MHP hukumet kursa idi bu dis para kesilirdi, satis dururdu, Turkiye ertesi gune donemezdi. Hepsi bir amac icin geliyor. Bu ulke bosu bosuna Ortadogu ulkesine donmuyor yani.. Ulkede bunun heveslisi de cok ve bugun guc onlarda.. Bu duzeni bozmak bir gunde ekonominin allak bullak olmasi ve savas demek.. Gerci artik savastan kacis kalmadi, bu ulke ya bolunecek, ya savasacak bu gidisle, sadece erteledik. Yanlis anlama, teroru degil, savasi erteledik. Teroru sadece ulkeye dolusmus teroristlerin insafina biraktik, o kadar.. AKP onu da cozer, hepsine istediklerini vermeye devam eder, huzur icinde yasar gideriz. Simdilik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…