Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

Sayımda eşim 3 oy kurtarmış. Bariz geçersiz oyu geçerli saymışlar birinde ikisinde de başka partiye ait oyu başkasına saymışlar. Eşim de söylemiş tekrar sayılmış. Bu partiler akıllı insanları görevlendirse iyi olacak sandık başına. Bakın kimin oyı olduğunu bile demiyorum. Olay o değil çünkü ama işiniiyi yapmayan çok insan var. YYazık günah

Hanimefendi ben okuduğunu anlama derslerini gectim ve ogrencilerin okuduğunu anlaması icin Turk dili ve Edebiyatı öğretmeni oldum. Rica ederim bana dersten zarttan zurttan bahsetmeyin.
Bakin size göre iyi; bize gercekleri goremiyorsunuz falan demeniz abesle istigal. Bize gore de gercekleri siz goremiyorsunuz.

Ben secim sonuclarina aglamiyorum. Hicbir partili degilim secim zamani bana uyan partiye oy veriyorum. Bu benim secimi kaybettigim ve ağlamam gerektiği anlamına mı geliyor?

Bir de hani usluptan bahsedip kiblediginizi söylüyorsunuz. Sonra da benim zeka seviyeme laf edip alttan alttan hakaret ediyorsunuz. Ben bunu sizin terbiyesizliginize verip seviyenize inmeyecegim.

Kendi icinizde bile celisirken bana duzgunce cevap vermenizi beklemem hataymis.

Selametle

Son düzenleme:
İşte bu olamadığı için dini siyasete karıştırdıkları için partiler dini kullanmasın diyoruz ya, tarafsızlığa gölge düşürecek hareket olmamalı, eskiden yapılanlar da doğru demedim ki ben zaten. Başını kapatan kapatsın ama bunu parti malzemesi oy malzemesi yapmasın tek dert bu. Daha fazla alıntı yapmayın rica edicem, polemiğe girmek istemiyorum.

hani nereye gittiler ben giden falan göremedim!

aynen canimmm ben artik oy kullanmiycam...cunku gercek sonuclarin olmadigi bir ulkede oyumu vermem gereksiz diye dusunuyorum..

Lütfen böyle demeyin.
Ne olursa olsun bir seçim geçirdik.
Her ülke gibi bizim de inişli çıkışlı dönemlerimiz oldu olacak da.
Gâvura kızıp Oruç bozmayın.
Umut edelim güzel günler olsun.

Lamelif akp oy çokluğu ile yargılatmadı onları sadece partiden atmak yetmiyor destek verdiler. Biz halk olarak da aydınlanmamış olay diye bakıyoruz. Bak sen bile dedilerse diyorsun emin değilsin ee emin olduğumuz bişey var akp yargılanmasına izin vermedi mecliste hepimiz gördük. Ee burdan bakınva

Hayır anlayamıyorum hazirandaki seçim sonucu milletin iradesi değildi de şimdi mi milletin iradesi oluyor. Bu nasıl bir ikilem. Tek başına iktidar olunca oooo yer gök millet iradesi

Ama bunu diğer kesim de yapıyor biliyoruz değil mi?

Bugün tek başına iktidar olan Akp kim bilir para, kömür ne teklif etti, sahte oylar sahte.
Sandıklar hemen nasıl açıldı inanmıyorum falan..

Ben şunu anlamıyorum madem bu işi böyle hileyle yapmak kolay haziran seçiminde
niye yapmadılar?

Niye tek başına iktidar olmadılar?

Karşılıklı olarak halkın kararı bu diye kabul etmeliyiz diye düşünüyorum ben.

Kimse gözüyle görmediği, ordan burdan duyduğu şeylerle ithamda bulunmamalı.

Hayir ilk olarak ortaya yazdi. Sonra siz yanit verdiniz ondan sonra o da yarasi olan mi gocunuyor diyelim dedi.

Olay bu. Okudugumu anlayabiliyorum aciklamaniz icin yine de teşekkür ederim. Ben Allaha havale ettim

yo hedef olarak düşünmedim. sadece cevap verme gereği duydum. iyi geceler.

Cok uzgunum
Neden böyle oldu neden günes balcikla sivandi

Lütfen böyle demeyin.
Ne olursa olsun bir seçim geçirdik.
Her ülke gibi bizim de inişli çıkışlı dönemlerimiz oldu olacak da.
Gâvura kızıp Oruç bozmayın.
Umut edelim güzel günler olsun.
dogru diyorsun da canimmm..bu donemlerden hayirliisylaa cikariz insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…