ayy sagol guzel yurekli ablam..Ay kurban olsunlarr, sen gel demliği komple iç
Hanimefendi ben okuduğunu anlama derslerini gectim ve ogrencilerin okuduğunu anlaması icin Turk dili ve Edebiyatı öğretmeni oldum. Rica ederim bana dersten zarttan zurttan bahsetmeyin.Sizi ağlatacak olan AKP değil okuduğumuzu anladık mı derslerini kaçırmışsın. Siz seçim sonuçlarına ağlıyorsunuz zaten! Beraberinde bolca beddua hakaret de etti arkadaş "kusmugunuzda bogulun " diyerek! Kibledim ancak olumsuz yanıt gelince cevabını kendim verdim!
Bu kadar kör olmasanız bizim için değil ülke için en güzel sonucun yaşandığını görürdünüz. Görmüyorsanız gidin geleceğinize ağlayın demeyin! Çok ağlamak istiyorsanız oturun siz ağlayın biz sonuçlardan çok mutluyuz!
İlkokul seviyesinde açıklamaya çalıştım hala cevabımı saptırırsanız bu da mevcut zeka düzeyinizle alakali deyip geçeceğim
İşte bu olamadığı için dini siyasete karıştırdıkları için partiler dini kullanmasın diyoruz ya, tarafsızlığa gölge düşürecek hareket olmamalı, eskiden yapılanlar da doğru demedim ki ben zaten. Başını kapatan kapatsın ama bunu parti malzemesi oy malzemesi yapmasın tek dert bu. Daha fazla alıntı yapmayın rica edicem, polemiğe girmek istemiyorum.Din siyasete karışmasın amenna ama okullar işyerleri arkadaş toplantıları insanlar buralarda dahi yaşayamadı dinini. Şimdi siyasetçinin konuşmasına baktığında aklına gelen bu adam benim dinimi yaşamama müsade edecek mi? Yoksa eskiden olduğu gibi kaçak Göçek gizli gizli ibadet etmek, başıma peruk takıp işe gitmek zorunda mı kalacağım.
Dinle siyasetin karıştırılması istenmiyorsa insanların dinini istediği gibi yaşamasına müsade edilmeliydi...
hani nereye gittiler ben giden falan göremedim!hiç bişey demiyorum tolin
diyecek söylececek çok sözüm var ama demiyorum
eğer dedilerse de çekip gittiler nerdeler hani
ve evet eğer bu kanıtlanır yargılanırlarsada hem bu dünyada hem ahirette dibine kadar çeksinler cezalarını
teşekkürler ablam
valla şaştım kaldım baktım almış gelmiş pastayı ben şokk
aynen canimmm ben artik oy kullanmiycam...cunku gercek sonuclarin olmadigi bir ulkede oyumu vermem gereksiz diye dusunuyorum..
Lamelif akp oy çokluğu ile yargılatmadı onları sadece partiden atmak yetmiyor destek verdiler. Biz halk olarak da aydınlanmamış olay diye bakıyoruz. Bak sen bile dedilerse diyorsun emin değilsin ee emin olduğumuz bişey var akp yargılanmasına izin vermedi mecliste hepimiz gördük. Ee burdan bakınvalamelifpost: 43325564 .!.:hiç bişey demiyorum tolin
diyecek söylececek çok sözüm var ama demiyorum
eğer dedilerse de çekip gittiler nerdeler hani
ve evet eğer bu lanıtlanır yargılanırlarsada hem bu dünyada hem ahirette dibine kadar çeksinler cezalarını
teşekkürler ablam
valla şaştım kaldım baktım almış gelmiş pastayı ben şokk
Hayır anlayamıyorum hazirandaki seçim sonucu milletin iradesi değildi de şimdi mi milletin iradesi oluyor. Bu nasıl bir ikilem. Tek başına iktidar olunca oooo yer gök millet iradesi
Hayir ilk olarak ortaya yazdi. Sonra siz yanit verdiniz ondan sonra o da yarasi olan mi gocunuyor diyelim dedi.Arkadaş o cevabı benim yazdığıma binaen yazdı,ben bişey kacirmadiysam eğer.din vicdan ile ilgilidir,insanın kalbindedir, kimsenin bakış açısına göre değişmez.boş yere kendinizi sinirlendiriyorsunuz bence.
yo hedef olarak düşünmedim. sadece cevap verme gereği duydum. iyi geceler.13 yildr ne gordunuz bilemiyrm.ama ben sizin gormedginizi gordugum icin ve benm gbi goren insanlarin oldugunu bildigim icin yine de rahatim.bundan sonra neler olucak gorucez.ayrica ben size cvp vermedm kendinize bi hedef ariyosunuz heralde o ben olmicam...
şirinleştirmeye çalışıyorum kendimce zira tahammülü zoraglıyodum bi anda höykürerek guldum ya
Ben de gülüp geçiyorum ama son gülüşlerimiz olabiliirr üzülüyorum ülkem için, geleceğim içinbazi paylasilan resimlere sadece gulesim varr..simdi AZIZ NESININ SOZLERI aklima geliyor..gulup geciyorum
dogru diyorsun da canimmm..bu donemlerden hayirliisylaa cikariz insallah..Lütfen böyle demeyin.
Ne olursa olsun bir seçim geçirdik.
Her ülke gibi bizim de inişli çıkışlı dönemlerimiz oldu olacak da.
Gâvura kızıp Oruç bozmayın.
Umut edelim güzel günler olsun.
Hahahaj ay bende çok güldüm bunaPikaçu balkonda yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?