• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

Akp ye oy vermeyenler nasil dinsiz degilse, verenlerde ayni sekilde Ataturk dusmani degil.
Hep ayni hikayeleri okumak sıktı.
Herkes oyunu iradesiyle kullandi, kim hangi partiye verdiyse verdi, bizden baska bir partiye veren cahilde bir akilli biz degiliz.
Bizden farkli dusunen dinsiz, Ataturk dusmani, cahil, koyun vs. olmamali.
Saygi, saygi, saygi.

An itibarı ile
20151101_215010.webp

Hayir ilk olarak ortaya yazdi. Sonra siz yanit verdiniz ondan sonra o da yarasi olan mi gocunuyor diyelim dedi.

Olay bu. Okudugumu anlayabiliyorum aciklamaniz icin yine de teşekkür ederim. Ben Allaha havale ettim
Ben gereksiz yere sinirlenmeyin diye yazdım,okuduğunuzu anlamıyorsunuz filan demek ne haddime.fazla alingansiniz....

Neyse..Olan oldu..
İnsanlar kan dökülmesin diye akp ye koştu.
Şehit haberleri geldikçe keşke dedi insanlar
Hdp barajı aşmasın istendi
Mhp den bir şey olmaz deyip
Bir şekilde Akp ye kayıldı.
Ama her şeye neyse de
10 Kasım'da Ata'mı yoksayıp düşman göstermesinler yine.
İnsanı insana kırdırmasınlar yeter bana.
Akp,chp,hdp,mhp neyse ne,biraz saygı olsun
Ülke kötüye gitmesin daha da bunu diliyorum.

Şu birtakım yorumları görmezden geleceğim artık, seçim sonucunun mutluluğunu yaşayacağım En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Bencede cnm gormezden gelmeli.demokrasi özgürlük diye cirt cirt bagiranlar yuzde 50 lilik milli iradeye istikrara dil uzatip tu kaka yapiyolar.bir densiz de o yuzde 50 yok olsaydi diyecek kadar suurunu yitiriyor.cildrmamalari elde degil tabi.
Milletimz istikrari secti akp yi iktidar yapti
13 yil sonra boyle bir sonuc cikiyosa bi oturup bi dusunsunler bakalm.neyse biz terbiyemzi bozmadan sevincimizi yasayalim.onlarin da isi zor tabi.hazmetmeleri epey bi karin agirtacak :)

Neyse..Olan oldu..
İnsanlar kan dökülmesin diye akp ye koştu.
Şehit haberleri geldikçe keşke dedi insanlar
Hdp barajı aşmasın istendi
Mhp den bir şey olmaz deyip
Bir şekilde Akp ye kayıldı.
Ama her şeye neyse de
10 Kasım'da Ata'mı yoksayıp düşman göstermesinler yine.
İnsanı insana kırdırmasınlar yeter bana.
Akp,chp,hdp,mhp neyse ne,biraz saygı olsun
Ülke kötüye gitmesin daha da bunu diliyorum.
Aknin eski secmeni partisine dondu diyelim

Back
X