Yav he he..Ben senin bahsettigin dinsiz mi gorluyor diye sordugun mesjlari yazıyorum sen gelip Yarasi olan mi gocunuyor diyorsun sonra ben gocunmus oluyorum. Sen ya ne dedigi i bilmiyorsun ya kiviriyorsun.Selamet bile dilemiyorum. Hakkim var mi yok mu gorulecegi gun gelecek nasilsa.
Ya arkadaslar ne Akp ye oy veren herkes Ataturk karsiti, ne de Chp ye oy veren herkes din dusmani..
Sacmalamayin yahu.
Teşekkürler,yazdıklarınızla benim söylediklerimin doğru olduğunu bir kez daha gösterdiniz.Kaleminize sağlık bacımBi git yaaaa
Fener gs maçında trabzon tribününde ne işin var? Aslanlara yem mi olmak istiyorsun yoksa kanarya mı gagalasın
Cidden merak ediyorum Hayyal biz cok agladik sira sizde diyor bir de. Hani adalet demokrasi falan diyorlardi ya. En dogru Akpydi ya bizi neden aglatacak akp?
yazıyorum yazıyorum siliyorum ulkede ozgurluk bile bırakmadınız ki suraya adam akıllı korkusuzca yarın kapımıza polısın dayanmayacagını bılerek yazalım Allah buyuk bugunlerın yarınlarıda var o cok istediğiniz başkanlık gelıp sizin özgürlüğünüz yerle bir oldugunda gene elınızden biz tutucaz bunu asla ama asla unutmayın!ya madem bu kadar dinciydiniz bakaraca makaracıların partisine neden oy verdınız !
Abla olmaz mi hic bugun icin cok onceden depolamistimpicama çikolatan var mı? Tatlı krizim tuttu, tatlı bisküvide olur, yorumları okurken çaya bisküvi batırıp yiyeyim
Arkadaş o cevabı benim yazdığıma binaen yazdı,ben bişey kacirmadiysam eğer.din vicdan ile ilgilidir,insanın kalbindedir, kimsenin bakış açısına göre değişmez.boş yere kendinizi sinirlendiriyorsunuz bence.Ben senin bahsettigin dinsiz mi gorluyor diye sordugun mesjlari yazıyorum sen gelip Yarasi olan mi gocunuyor diyorsun sonra ben gocunmus oluyorum. Sen ya ne dedigi i bilmiyorsun ya kiviriyorsun.Selamet bile dilemiyorum. Hakkim var mi yok mu gorulecegi gun gelecek nasilsa.
Sizi ağlatacak olan AKP değil okuduğumuzu anladık mı derslerini kaçırmışsın. Siz seçim sonuçlarına ağlıyorsunuz zaten! Beraberinde bolca beddua hakaret de etti arkadaş "kusmugunuzda bogulun " diyerek! Kibledim ancak olumsuz yanıt gelince cevabını kendim verdim!Cidden merak ediyorum Hayyal biz cok agladik sira sizde diyor bir de. Hani adalet demokrasi falan diyorlardi ya. En dogru Akpydi ya bizi neden aglatacak akp?
Aslında en güzelini yapıyor, ne güzel tarafsızlığını koruyup işini yapıyor kanal.Türkiye'nin en istikrarlı kurumu işte bu. Her ortamda aynı çizgide yayın.
ulan bari seçim sonuçlarını alttan geçseniz
Dua edelim de hdp baraj altı kalmasın. Kalmamali.
Aynen yaa!
Tesettürlü, inançlı biriyim.
Vaktinde Akp'ye oy verdim. Bugün vermedim.
Ama gelecekte tekrar verebilirim, belli olmaz.
Oy bana verilmiş bir haksa eğer kimse benim kararımı sorgulayamaz, eleştiremez.
Takım tutar gibi parti tutanlara anlam veremiyorum.
Atatürkçülük de din de verdiğin partiden belli olmaz.
Çok şükür eksileri artıları ile değerlendirip taraf değiştirebiliyorum.
Verdiğim oy ile kimse dinimi, Atatürk'e olan duygularımı eşleştirme
lüksüne sahip değil.
O lüksü kimseye vermiyorum.
Görüntüme bakıp pek çoğu öyle düşünmez ama o Atatürkçü geçinen pek çok kişiden
daha çok anıyorum Atatürk'ü ve anlatıyorum her gün çocuklarıma yücelterek.
Boş beleş atıp tutan tiplere hastayım.
Nefret demiyelim, tapmiyor diyelim.Ya erdogan gidip daha gecen bayramda neler dedi atatürk üzerine.!! Daha önce ayyas kelimesini kullandi! Birak atatürkcü olmayi, akp atatürkten nefret ediyor..!
Aslında en güzelini yapıyor, ne güzel tarafsızlığını koruyup işini yapıyor kanal.
Bende müzik dinliyorum meselaseçim sonuçlarına kaptırmamak lazım, sonuçta ben seçilmiyorum, seçilenlerde vazifelerini layıkıyle yapmalılar, onlara o yüzden oy veriliyor, koltuğa yapışsınlar diye değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?