Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

Yav he he..

Ya arkadaslar ne Akp ye oy veren herkes Ataturk karsiti, ne de Chp ye oy veren herkes din dusmani..

Sacmalamayin yahu.

Aynen yaa!

Tesettürlü, inançlı biriyim.
Vaktinde Akp'ye oy verdim. Bugün vermedim.
Ama gelecekte tekrar verebilirim, belli olmaz.

Oy bana verilmiş bir haksa eğer kimse benim kararımı sorgulayamaz, eleştiremez.

Takım tutar gibi parti tutanlara anlam veremiyorum.

Atatürkçülük de din de verdiğin partiden belli olmaz.

Çok şükür eksileri artıları ile değerlendirip taraf değiştirebiliyorum.

Verdiğim oy ile kimse dinimi, Atatürk'e olan duygularımı eşleştirme
lüksüne sahip değil.

O lüksü kimseye vermiyorum.

Görüntüme bakıp pek çoğu öyle düşünmez ama o Atatürkçü geçinen pek çok kişiden
daha çok anıyorum Atatürk'ü ve anlatıyorum her gün çocuklarıma yücelterek.

Boş beleş atıp tutan tiplere hastayım.

Cidden merak ediyorum Hayyal biz cok agladik sira sizde diyor bir de. Hani adalet demokrasi falan diyorlardi ya. En dogru Akpydi ya bizi neden aglatacak akp?

Bence meraka Hacet yok karanfilim...
Kindar ve dindar bir gençlik isteyen zihniyetin ürünü bunlar.
(Dindar kısmında dindarlığın değil dayatmacı bir zihniyetin vurgulandığını unutmadan bu videoyu değerlendirmek Lazım elbette.)

ya madem bu kadar dinciydiniz bakaraca makaracıların partisine neden oy verdınız !
yazıyorum yazıyorum siliyorum ulkede ozgurluk bile bırakmadınız ki suraya adam akıllı korkusuzca yarın kapımıza polısın dayanmayacagını bılerek yazalım Allah buyuk bugunlerın yarınlarıda var o cok istediğiniz başkanlık gelıp sizin özgürlüğünüz yerle bir oldugunda gene elınızden biz tutucaz bunu asla ama asla unutmayın!

Arkadaş o cevabı benim yazdığıma binaen yazdı,ben bişey kacirmadiysam eğer.din vicdan ile ilgilidir,insanın kalbindedir, kimsenin bakış açısına göre değişmez.boş yere kendinizi sinirlendiriyorsunuz bence.

Cidden merak ediyorum Hayyal biz cok agladik sira sizde diyor bir de. Hani adalet demokrasi falan diyorlardi ya. En dogru Akpydi ya bizi neden aglatacak akp?
Sizi ağlatacak olan AKP değil okuduğumuzu anladık mı derslerini kaçırmışsın. Siz seçim sonuçlarına ağlıyorsunuz zaten! Beraberinde bolca beddua hakaret de etti arkadaş "kusmugunuzda bogulun " diyerek! Kibledim ancak olumsuz yanıt gelince cevabını kendim verdim!
Bu kadar kör olmasanız bizim için değil ülke için en güzel sonucun yaşandığını görürdünüz. Görmüyorsanız gidin geleceğinize ağlayın demeyin! Çok ağlamak istiyorsanız oturun siz ağlayın biz sonuçlardan çok mutluyuz!
İlkokul seviyesinde açıklamaya çalıştım hala cevabımı saptırırsanız bu da mevcut zeka düzeyinizle alakali deyip geçeceğim

Türkiye'nin en istikrarlı kurumu işte bu. Her ortamda aynı çizgide yayın.
ulan bari seçim sonuçlarını alttan geçseniz

Aslında en güzelini yapıyor, ne güzel tarafsızlığını koruyup işini yapıyor kanal.
Bende müzik dinliyorum mesela seçim sonuçlarına kaptırmamak lazım, sonuçta ben seçilmiyorum, seçilenlerde vazifelerini layıkıyle yapmalılar, onlara o yüzden oy veriliyor, koltuğa yapışsınlar diye değil.

Mune abla o üzgünüm mesajlarını gönderen sen misin ?

lütfen ama artık terbiye ve hadlerini yeterince aşanlar var

acımadan at şunları lütfen

Dün aynen böyle dediğim için takım tutar gibi tutmayın dediğim için tartışmaya girecektim.Anlamayan anlamıyor.

mune abla benim bey pasta almış

tarafsızlığını bozmuş olmazsın sana ikram edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…