Aknin eski secmeni partisine dondu diyelim
Bir tek başbakan mı çıkıyor balkona. Sadece onda mı bu hakPikaçu demek hakaret mi ki?
Size alinganlik yapmamistim halbuki. Teşekkür etmistim bir de. Yanlis anlamissinizBen gereksiz yere sinirlenmeyin diye yazdım,okuduğunuzu anlamıyorsunuz filan demek ne haddime.fazla alingansiniz....
akepeye oy verdikleri için Atatürk düşmanları demiyorum.bizzat açıkladıkları için yazdım.ayrıca alenen akepe ye oy vermeyenlerin ibadetine ve başörtüsüne laf edildi.gelip okuyup okuyup gidiyorlar söyleyenler.Akp ye oy vermeyenler nasil dinsiz degilse, verenlerde ayni sekilde Ataturk dusmani degil.
Hep ayni hikayeleri okumak sıktı.
Herkes oyunu iradesiyle kullandi, kim hangi partiye verdiyse verdi, bizden baska bir partiye veren cahilde bir akilli biz degiliz.
Bizden farkli dusunen dinsiz, Ataturk dusmani, cahil, koyun vs. olmamali.
Saygi, saygi, saygi.
İnsanlar anlamadılar ki bu da aslında bir oyundu.Seçim öncesi terör tırmanır,oylar yön değiştirir.Ne tesadüf!Neyse..Olan oldu..
İnsanlar kan dökülmesin diye akp ye koştu.
Şehit haberleri geldikçe keşke dedi insanlar
Hdp barajı aşmasın istendi
Mhp den bir şey olmaz deyip
Bir şekilde Akp ye kayıldı.
Ama her şeye neyse de
10 Kasım'da Ata'mı yoksayıp düşman göstermesinler yine.
İnsanı insana kırdırmasınlar yeter bana.
Akp,chp,hdp,mhp neyse ne,biraz saygı olsun
Ülke kötüye gitmesin daha da bunu diliyorum.
değilmiki o zaman sanada diyelim beybiPikaçu demek hakaret mi ki?
hangi sözler?bazi paylasilan resimlere sadece gulesim varr..simdi AZIZ NESININ SOZLERI aklima geliyor..gulup geciyorum
323 dü düştümü bakmıyoruz onlara canım tv8de seçim programı vermiyor şükür onu izliyoruzVekil sayisi 316 oldu.
Ben de onu izliyorum valla en iyisii kafa rahat323 dü düştümü bakmıyoruz onlara canım tv8de seçim programı vermiyor şükür onu izliyoruz
ALLAH cc gülmekten ayırmasın bibibellaBak bunada çok güldüm
Sizce 7 haziran seçimleri adil miydi?Ben bu seçimlerin güvenilir ve tarafsız olduğuna inanmıyorum. Zaten seçim öncesi ne yazikki ülke genelinde güvenilir bir ortam yoktu medya vb tarafsızlığı yoktu. Ee seçim öncesi durum da alenen buyken seçimin de öyle olması normal. Hiç yenilen güreşçi durumum da yok hissiyatım bu sadece.
Aknin eski secmeni partisine dondu diyelim
Tabii ki Atatürk düşmanları,ben diyorum.O'nun ilkelerini bu kadar ayaklar altına alan,O'nun bize emanet ettiği değerleri bu kadar çürüten bir kesim.akepeye oy verdikleri için Atatürk düşmanları demiyorum.bizzat açıkladıkları için yazdım.ayrıca alenen akepe ye oy vermeyenlerin ibadetine ve başörtüsüne laf edildi.gelip okuyup okuyup gidiyorlar söyleyenler.
İnsanlar anlamadılar ki bu da aslında bir oyundu.Seçim öncesi terör tırmanır,oylar yön değiştirir.Ne tesadüf!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?