Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

Ben bu seçimlerin güvenilir ve tarafsız olduğuna inanmıyorum. Zaten seçim öncesi ne yazikki ülke genelinde güvenilir bir ortam yoktu medya vb tarafsızlığı yoktu. Ee seçim öncesi durum da alenen buyken seçimin de öyle olması normal. Hiç yenilen güreşçi durumum da yok hissiyatım bu sadece.

akepeye oy verdikleri için Atatürk düşmanları demiyorum.bizzat açıkladıkları için yazdım.ayrıca alenen akepe ye oy vermeyenlerin ibadetine ve başörtüsüne laf edildi.gelip okuyup okuyup gidiyorlar söyleyenler.

İnsanlar anlamadılar ki bu da aslında bir oyundu.Seçim öncesi terör tırmanır,oylar yön değiştirir.Ne tesadüf!

Bu kadar milletvekili yeterli mi artık bombalar patlamaz bu memlekette. Bu sonuç 7 haziranda çıksaydı da o kadar insanımız ölmeseydi keşke..

Şcornella, post: 43325737, member: 231673"]Atamız ne emeklerle kurdugu partının şimdiki halını görse kahrından tekrar ölürdü.
Zaten Atatürk olmasa chp mıtınglerde nasıl oy ısteyecek bılmıyorum.[/QUOTE]
Şehitler üzerinden oy istemekten çok daha iyi bence

Sizce 7 haziran seçimleri adil miydi?

Tabii ki Atatürk düşmanları,ben diyorum.O'nun ilkelerini bu kadar ayaklar altına alan,O'nun bize emanet ettiği değerleri bu kadar çürüten bir kesim.

İnsanlar anlamadılar ki bu da aslında bir oyundu.Seçim öncesi terör tırmanır,oylar yön değiştirir.Ne tesadüf!

Anlayamadığım tek nokta Hdp durdu durdu niçin barajı geçince çatışmaya başladı?
Nasıl helikopterler düştü?
Ankara'nın göbeğinde nasıl bir bomba patlayabildi?
O bu şu yaptı demiyorum.
Bu seçimler niye bu kez erken açıklanabildi bunu da düşünüyorum.
Bilmiyorum açıkçası aklımda bir sürü soru işareti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…