• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

Bu nasıl bir düşünce arkadaşım ya iyice saçmalamışsın ne demek yüzde 50 yok olsun. Bende akpden nefret ediyorum ama bu nedir şimdi
Ne yapalım kalan sağlar bizimdir.Tümden yok olacağız farkında mısınız? Yok olmak ölmek değildir sadece,yok olmak değerlerini kaybetmektir.Yok olmak bizim için Cumhuriyeti,Atatürkün ilkelerini,şehit kanıyla sulanmış topraklarımızı,anadilimizi,ilmi düşünceyi,ahlakı,insanlığımızı kaybetmektir.Ve bunlar gidiyor,daha da gidecek.

Dün aynen böyle dediğim için takım tutar gibi tutmayın dediğim için tartışmaya girecektim.Anlamayan anlamıyor.

Her şeyin aşırısı zarar.
Kusursuz kimse de yok parti de yok.

Doğrularına alkış tutarken yanlışını da sorgulayabilseydik milletçe keşke.
Her parti için konuşuyorum.

Bir oyumu da gönülden acaba yaşamadan vermek nasip olmadı.

Hepsinde bir tutarsızlık, bir döneklik.

Aman Allah sonumuzu hayır etsin.

Mune Mune abla o üzgünüm mesajlarını gönderen sen misin ?

lütfen ama artık terbiye ve hadlerini yeterince aşanlar var

acımadan at şunları lütfen:KK12:
Bazıları bana aittir, kimine de patron bakmıştır ama biliyorsunuz şimdilik ceza vermiyoruz böyle yorumlara, bölümde düzenleme yapmadan kafama göre gelişigüzel banlama yapamam.

Mune Mune abla o üzgünüm mesajlarını gönderen sen misin ?

lütfen ama artık terbiye ve hadlerini yeterince aşanlar var

acımadan at şunları lütfen:KK12:
kim onlar lamelif kim?onları bırak sen hani o dilinden düşürmediğin cok sevdiğin Allahın ayetiyle bakara makara kukara diye dalga gecen adamın partisine neden oy verdın onu acıkla hanı cok sevıyordun hanı dilinden düşürmüyordun bunu burda biri acıklasın bana !

Kalmamali canim baskanlik sistemi kapida demektir bu.
Bunu bende istemem ama insani boyle ikilemde birakiyorlar
Haklısın ama bu, denize düşüp yılana sarılmak demektir..inş canım hakkımızda hayırlısı olur.

Onların yaptıklarını da savunmadım ben, burada kastettiğim din siyasete hiç karıştırılmamalı, Türkiye tarihinden örnek verelim, Atatürk binbir emekle Kurtuluş Savaşın'dan sonra ülkemizi inşa etti, bizleri çok partili rejime kavuşturdu ama arkasından şeyh sait isyanı, menemen isyanı baş gösterdi. Anladı ki dini söylemler insanları kışkırtıyor, laiklik ilkesini o yüzden destekledi, bugün geldimiz nokta Cumhuriyet Döneminde atılan tohumlardır. Atatürk o zamanlardan dinin siyasete alet olacağını anlamış bunu önlemeye çalışmış, o zamanlar öneleyebildi ama günümüze taşınmasını engelleyemedi malesef.
Din siyasete karışmasın amenna ama okullar işyerleri arkadaş toplantıları insanlar buralarda dahi yaşayamadı dinini. Şimdi siyasetçinin konuşmasına baktığında aklına gelen bu adam benim dinimi yaşamama müsade edecek mi? Yoksa eskiden olduğu gibi kaçak Göçek gizli gizli ibadet etmek, başıma peruk takıp işe gitmek zorunda mı kalacağım.
Dinle siyasetin karıştırılması istenmiyorsa insanların dinini istediği gibi yaşamasına müsade edilmeliydi...

images(32).webp

kullanmayalım bundan sonra gerek yok valla bu kadar ozgurluk demokrası fazla bize valla bak Atatürk bugunleri görseydi özgürlük mözgürlük vermezdi bize!
aynen canimmm ben artik oy kullanmiycam...cunku gercek sonuclarin olmadigi bir ulkede oyumu vermem gereksiz diye dusunuyorum..:110:

kim onlar lamelif kim?onları bırak sen hani o dilinden düşürmediğin cok sevdiğin Allahın ayetiyle bakara makara kukara diye dalga gecen adamın partisine neden oy verdın onu acıkla hanı cok sevıyordun hanı dilinden düşürmüyordun bunu burda biri acıklasın bana !

hiç bişey demiyorum tolin

diyecek söylececek çok sözüm var ama demiyorum

eğer dedilerse de çekip gittiler nerdeler hani

ve evet eğer bu kanıtlanır yargılanırlarsada hem bu dünyada hem ahirette dibine kadar çeksinler cezalarını

Vallahi mi yerim, hemen alayım bir daim lütfen :-)
Afiyet olsun bu arada:KK66:

teşekkürler ablam :KK200:

valla şaştım kaldım baktım almış gelmiş pastayı ben şokk:KK57:

Back
X