Yahu bir tarafta akp diğer tarafta Atatürk mü var Allah aşkına saçma sapan yorumlar yapmayın! CHP nin hali ortada sen Atatürk ile CHP yi hala bir tutuyorsan ne diyim...suan kadinlar eger ki oy kullaniyorsaa ATATURK gibi liderin sayesinde bunu unutmamalilar..
Ne yanlismis yillardir anlamadilarOyunu akpye verenlerin nasil bir yanlis yaptigini anlamalari icin siranin kendilerine gelmesi yeterli. Yakindir, az kaldi.
Ne diyeceklerdi ki.Malzeme belli.Hahahaj ay bende çok güldüm bunaseni seçtim pikaçu dediler ama maalesef
Ben gereksiz yere sinirlenmeyin diye yazdım,okuduğunuzu anlamıyorsunuz filan demek ne haddime.fazla alingansiniz....Hayir ilk olarak ortaya yazdi. Sonra siz yanit verdiniz ondan sonra o da yarasi olan mi gocunuyor diyelim dedi.
Olay bu. Okudugumu anlayabiliyorum aciklamaniz icin yine de teşekkür ederim. Ben Allaha havale ettim
Arkadaşım iyi hoş desteklediğin parti kazandı mutlusun ama ''bakın biz eğleniyoruz, bu da havai fişeğimiz'' gibi bir havaya girmeye ne gerek var ?An itibarı ile
Eki Görüntüle 1674265
Yesssss babyyAn itibarı ile
Eki Görüntüle 1674265
Bencede cnm gormezden gelmeli.demokrasi özgürlük diye cirt cirt bagiranlar yuzde 50 lilik milli iradeye istikrara dil uzatip tu kaka yapiyolar.bir densiz de o yuzde 50 yok olsaydi diyecek kadar suurunu yitiriyor.cildrmamalari elde degil tabi.Şu birtakım yorumları görmezden geleceğim artık, seçim sonucunun mutluluğunu yaşayacağım
Aknin eski secmeni partisine dondu diyelimNeyse..Olan oldu..
İnsanlar kan dökülmesin diye akp ye koştu.
Şehit haberleri geldikçe keşke dedi insanlar
Hdp barajı aşmasın istendi
Mhp den bir şey olmaz deyip
Bir şekilde Akp ye kayıldı.
Ama her şeye neyse de
10 Kasım'da Ata'mı yoksayıp düşman göstermesinler yine.
İnsanı insana kırdırmasınlar yeter bana.
Akp,chp,hdp,mhp neyse ne,biraz saygı olsun
Ülke kötüye gitmesin daha da bunu diliyorum.
Yahu bir tarafta akp diğer tarafta Atatürk mü var Allah aşkına saçma sapan yorumlar yapmayın! CHP nin hali ortada sen Atatürk ile CHP yi hala bir tutuyorsan ne diyim...
Özgür bir ülkede degilizde bunu biliyorum
Özgür bir forumda yazisalim bari....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?