- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
Takım değil bunlar zaten, tutulmaz...ben akp yi tutmuyorum kardeşim.
Bunu topicte 8500 kere acikladik chp oy kaybetmemistir, akp %9unu hdpye hediye etmistir
Acip arastirin artik miting, balkon konusmasi dinleyerek duyduklarinizi konusmayin
şimdi aklınıza geldi apo çözüm sürecinde yoktuKimse kusura bakmasın etrfta her biji biji apo kürdüstan diye sevinmeleri benim çok zoruma gidiyor açıkcası sinir oluyorum şunlara
Olmadi zılgit da cekeriz. Meclisimiz renkli ya ne de olsa
Üç çocuk yapar durumu eşitlersiniz siz de.şimdi iyi güzel meclise girdiler de ilerde bi kaç sene sonra kürt nüfusu bilmem kaç milyona ulaşacak , bunların önünü nasıl kesicez ? ben bunu düşünüyorum çok çoğalıyorlar.
Eee biz bu çözüm süreci zırvalarında verilen tavizlere tepki gösterirken bizleri "terörün bitmesini,şehit kanlarının durmasını istemeyen barış düşmanları" ilan etmişti bazı akepeli arkadaşlar.Hani ne güzel savaşarak çözülemeyecek şeyleri masada çözüyorlardı?Hdp meclise girip oylarınızı düşürünce mi aklınız başınıza geldi?Hiiç kusura bakmayın,bu günler sizin eseriniz,kendi düşen ağlamaz.
sanırımÇekebilsem zılgıt çeker sana hediye ederdim şimdi.
Alıntıladığınız mesaja dair yorum yapıyorum. Bir insanın ülke yönetebilmesi için bir dine mensup olması şart mıdır? Dine mensup olmayanların ülke yönetme becerisi elinden alınıyor mu?[/QUOTE]
sanırım
ya n2 buçuk milyon suriyeli aldık,ben artık üzülmüyorum bile,400 bin bebek dünyaya geldi türkiyede,suriye ile savaşmayan ları almayı kabul etmişiz deniliyor,bende artık bıraktım göreceğiz,onlarda hak isteyecekler ve burada doğan suriyeli bebeklerin ileride bunu istame hakkı var!şimdi iyi güzel meclise girdiler de ilerde bi kaç sene sonra kürt nüfusu bilmem kaç milyona ulaşacak , bunların önünü nasıl kesicez ? ben bunu düşünüyorum çok çoğalıyorlar.
Hem de milliyetçiliği ayaklar altina alip cigneyen birine oy veriyor bunlar.vayy beee Atatürk heykelleri yakılıp,yıkılırken,bayraklar indirilirken,akepe öcalan ve hdp ile iş birliği yaparken ses çıkarmayanların bugün milliyetçilik damarları kabarmış.
bu duruma getiren hükümettir nokta.
hayat standartımız yükselten amca:))Şimşek'ten ilk açıklama
Seçim sonuçlarıyla ilgili konuşan Maliye Bakanı Şimşek, "Seçim sonrası piyasanın tepkisinde sürpriz yok; siyasi risk primi fiyatlanmaya başlanacak" dedi
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, seçim sonuçlarına ilişkin ilk değerlendirmesini yaptı. Ankara’da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şimşek, “Seçim sonrası piyasanın tepkisinde sürpriz yok; siyasi risk primi fiyatlanmaya başlanacak” dedi.
Şimşek, “Hiçbir koalisyon hükümeti tek parti hükümeti kadar reformist olamaz” diye ekledi.
http://www.milliyet.com.tr/simsek-ten-ilk-aciklama/ekonomi/detay/2070923/default.htm
ya ya evet biz en az 3 çocuk yapalım onlarda en az 3 kondom kullansın anca eşitlenir.Üç çocuk yapar durumu eşitlersiniz siz de.