Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

tmm apoya söz vedi onu verdi bunu verdi..Ama koalisyona kaldı hdp yle iş ypacak olsa hemen hükümeti onla kurardı.

Başkanlık sistemi nedir bir kere onu algılayalım da sonra konuşalım
Hdp akp ile koalisyon yapmayacağını aylardır söylüyor. Hdp istemiş de akp kabul etmemiş gibi yapmayın allah aşkına. Salak ya da balık hafızalı değiliz.

Zaten bazilarinin dogudaki vatandaslar icin bu irkci soylemleri yuzunden ordaki vatandaslarimiz bu hale gelmis durumda. Nerede bir dogulu gorsek iyyy kiro iyy keko dedik terorist dedik.
Dagdan inin siyaset yapin dedik simdi de yapmayin diyoruz.
Nerede yasasin bu insanlar hangi haklara sahip olsun kendilerini temsil edecek guruhu neden secmesin ?
Benim gozumde hirsiza oy vermek en az teroriste oy vermek kadar kotudur. Burda birilerinin bakis acisina gore biri suclanacaksa sorgulanacak yuzde 13 degil yuzde 41 arti 13dur. Madem sehitlerin kani diyorsunuz adil olacaksiniz. Kendinizi koruyup baska partiye atmayacaksiniz.
Halk sorgulamaya basladi diye sevineceginize yok terorist bilmem ne... aloo adamlar yillardir mecliste zaten yeni birsey degil...

Edit: yazim hatalari

Son düzenleme:
Kimse kusura bakmasın etrfta her biji biji apo kürdüstan diye sevinmeleri benim çok zoruma gidiyor açıkcası sinir oluyorum şunlara
çözüm süreci ile başladı bu iş demekki kaçınılmazdı korkunun ecele faydası yok başkanlık gelseydide,rte onları yok sayamayacaktı

Hdp akp ile koalisyon yapmayacağını aylardır söylüyor. Hdp istemiş de akp kabul etmemiş gibi yapmayın allah aşkına. Salak ya da balık hafızalı değiliz.

adam apo yla iş birlikçi diyor..iş birlik yapacak adam ikna eder kurar hükümeti..Akp onların totosunda gezmiyor ztn..Sizin hafızanız başkanlık sistemine kadardı ztn..

Chp ve mhp önceki seçimlerine göre oylarını arttırdılar.
Hdp nin aldığı illere teker teker bir bakın. %80 %90 la hdpnin aldığı yerler var.Bu oylar önceden akp'ye gidiyordu.Oyları kendilerine vermiş oldular.Zaten barajı geçebilecek çoğunluktalar.Bu sizleri şaşırtmasın.

adam apo yla iş birlikçi diyor..iş birlik yapacak adam ikna eder kurar hükümeti..Akp onların totosunda gezmiyor ztn..Sizin hafızanız başkanlık sistemine kadardı ztn..
Akp yüz bulsa takla ata ata gelir de neyse. Başkanlık sistemi rüya olunca sinirler geriliyor tabi.

dün en tarafsız mhp konuştu eşimle ayakta alkışladık hdp varsa ilk akp sonra chp sayesinde var ha siz değil derseniz bilemem ben bahçeliye inanıyorum çünki kendi gözlerimle izledim

ben hdp yi seveni vatan haini görürüm.. ÖZgürlük anlayışınız buysa hepiniz dağa çıkıp onca askeri vurup hapse girip sonra çıkıp o partiden aday olsun..konu takip iptal..By

Kocaeli'de milletvekili dağılımı değişti
Kocaeli'de son sayımlara göre, 1 milletvekilliği el değiştirerek MHP'den HDP'ye geçti. Türkiye genelinde HDP'nin milletvekili sayısı 80'e yükselirken, MHP'nin ise 80'e düştü.

Pazartesi, 08 Haziran 2015 12:17

Resmi olmayan sonuçlara göre, MHP 163 bin 612 oy, HDP 82 bin 422 oy aldı. Sabah saatlerine kadar önde giden MHP'nin 2. sıra milletvekili adayı Lütfü Türkkan'ın yerine, açılan son sandıklardaki sonuçlara göre HDP 1. sıra adayı Ali Haydar Konca TBMM'ye girmeye hak kazandı.

Buna göre, Kocaeli'de milletvekili dağılımı AKP 6, CHP 3, MHP ve HDP 1'er olarak gerçekleşti.

ortada bir oyun oynandi.chp kemik oylarinin bir kismini hdp ye aktardi ki akp guc kaybetsin diye kilicdaroglunun basarisiligina ragmen koltuklarinin kabarmasi bu yuzden

Bunu topicte 8500 kere acikladik chp oy kaybetmemistir, akp %9unu hdpye hediye etmistir

Acip arastirin artik miting, balkon konusmasi dinleyerek duyduklarinizi konusmayin

ben hdp yi seveni vatan haini görürüm.. ÖZgürlük anlayışınız buysa hepiniz dağa çıkıp onca askeri vurup hapse girip sonra çıkıp o partiden aday olsun..konu takip iptal..By
hdp liler akp nin içinde yoktu tabii gidin araştırın akp nin hangi millet vekilleri var diye

Olmadi zılgit da cekeriz. Meclisimiz renkli ya ne de olsa

Hala akp suclu diyosunuz da baska bisey demiyosunuz milletçe alkisliyoruz. Olay mhp akp şu bu değil artık anlamiyosunuz ya da ben anlatamiyorum daha da yazmiycam.
Anlatamiyorsun cunku anlattiklarin saçma.

Sanki Hdp bugun meclise girdi. Hdpyi meclise sokup cozum sureci diyerek bu seviyeye getiren zsten o yere goge koyamadigin parti ve lideri.

Simdi ama sehit kanlari, ama su ,ama bu ,ama felakete surukleniyoruz ,ama Akp olmazsa biz napariz gibi sacmalardan secmeleri anlamiyoruz dogal olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…