Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hdp akp ile koalisyon yapmayacağını aylardır söylüyor. Hdp istemiş de akp kabul etmemiş gibi yapmayın allah aşkına. Salak ya da balık hafızalı değiliz.tmm apoya söz vedi onu verdi bunu verdi..Ama koalisyona kaldı hdp yle iş ypacak olsa hemen hükümeti onla kurardı.
Başkanlık sistemi nedir bir kere onu algılayalım da sonra konuşalım
bana ne başkanlık sistemi falan istemiyorum,beni ilgilendirmiyor gerisi tepeme kükreyen başkan istemiyorum,cumhuriyet istiyorum
çözüm süreci ile başladı bu iş demekki kaçınılmazdı korkunun ecele faydası yok başkanlık gelseydide,rte onları yok sayamayacaktıKimse kusura bakmasın etrfta her biji biji apo kürdüstan diye sevinmeleri benim çok zoruma gidiyor açıkcası sinir oluyorum şunlara
Hdp akp ile koalisyon yapmayacağını aylardır söylüyor. Hdp istemiş de akp kabul etmemiş gibi yapmayın allah aşkına. Salak ya da balık hafızalı değiliz.
hdp 13 oy oranı ilemi yaşatacak lütfen neden bunu rte çözüm derken söylemediniz eyaletlere bölüneceğiz derken neden söylemedinizhdp cumhuriyeti yaşatır size.
Akp yüz bulsa takla ata ata gelir de neyse. Başkanlık sistemi rüya olunca sinirler geriliyor tabi.adam apo yla iş birlikçi diyor..iş birlik yapacak adam ikna eder kurar hükümeti..Akp onların totosunda gezmiyor ztn..Sizin hafızanız başkanlık sistemine kadardı ztn..
dün en tarafsız mhp konuştu eşimle ayakta alkışladık hdp varsa ilk akp sonra chp sayesinde var ha siz değil derseniz bilemem ben bahçeliye inanıyorum çünki kendi gözlerimle izledimadam apo yla iş birlikçi diyor..iş birlik yapacak adam ikna eder kurar hükümeti..Akp onların totosunda gezmiyor ztn..Sizin hafızanız başkanlık sistemine kadardı ztn..
yaşasın cumhuriyet ve demokrasiAkp yüz bulsa takla ata ata gelir de neyse. Başkanlık sistemi rüya olunca sinirler geriliyor tabi.
Akp yüz bulsa takla ata ata gelir de neyse. Başkanlık sistemi rüya olunca sinirler geriliyor tabi.
ortada bir oyun oynandi.chp kemik oylarinin bir kismini hdp ye aktardi ki akp guc kaybetsin diye kilicdaroglunun basarisiligina ragmen koltuklarinin kabarmasi bu yuzden
hdp liler akp nin içinde yoktu tabii gidin araştırın akp nin hangi millet vekilleri var diyeben hdp yi seveni vatan haini görürüm.. ÖZgürlük anlayışınız buysa hepiniz dağa çıkıp onca askeri vurup hapse girip sonra çıkıp o partiden aday olsun..konu takip iptal..By
Olmadi zılgit da cekeriz. Meclisimiz renkli ya ne de olsatmm hdp geldi özgürlük geldi .. 5 yıl sonra öcalan başkan olur içerden çıkar .. % bilemm kaçının müslüman olduğu ülke de ne olduğu ne dine mensup olmadığı insanlar ülkeyi yönetir..Topumuz özgürüz diye halay çerekeriz
başkanlık gelseydi akp hdplilere demokrasiyi yaşatacaktı zatenhdp cumhuriyeti yaşatır size.
Anlatamiyorsun cunku anlattiklarin saçma.Hala akp suclu diyosunuz da baska bisey demiyosunuz milletçe alkisliyoruz. Olay mhp akp şu bu değil artık anlamiyosunuz ya da ben anlatamiyorum daha da yazmiycam.
evet akp içinde kimler var bir bakın renkli kürt isimlere,sizin için akp adı altında olması önemliOlmadi zılgit da cekeriz. Meclisimiz renkli ya ne de olsa