- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
Vallahi gordugum kadariyla bu duruma sol kesim ve kilicdaroglu cok seviniyor, fikir almaya gerek yokmus. Yazık dogu halki seyh saidden sonra birkez daha nankörlük yapti. Tarih bunu unutmayacaktir.başkanımız olacak rte derken bizimde fikrimizi alsaydınız arkadaşım sen istiyormusun deseydiniz neden demediniz?
çözüm süreci başladığında tek başıma sayfalarca yazdım apouyu anlatım ama siz yoktunuz neden rte yaparsa en güzelini yaparHala akp suclu su suclu bu suclu. Ben secimden önce de suclu demiştim. Benim isyanim hdp oy verenlere. Şehit analarini düşünüyorum bu nasil bi acıdır yarabbim. Suclu aramanin mantigi yok, kaosa gidiyoruz. Artik vatan hainleri ve vatan evlatlari var.
sayın apoyla çözüme oturana neden kabahat bulmuyorsunuz!
25 altı benim burda. koca koca insanlarin böyle demesini hoş göremiyorum. Mecliste renklilikmiş pehhonlar hdp yi sosyalist falan zannediyorlar.
Umarım yaşları 25 altıdır.
yoksa asla hoşgörmem.
çözüm sürecine inanmadılar,hdp nin verdiği hakları başkanlık sisteminde kendiside tanıyacaktı senin için önemli olan kimin icraatın başında olması sanırım çünki değişen bir şey yokVallahi gordugum kadariyla bu duruma sol kesim ve kilicdaroglu cok seviniyor, fikir almaya gerek yokmus. Yazık dogu halki seyh saidden sonra birkez daha nankörlük yapti. Tarih bunu unutmayacaktir.
Sen onu Rte ile karıştırıyor olmayasın?Milletin evlatları askere gidip şehit olurken kendi oğullarına çürük raporu alan,abd'de üniversitelerde okutan,Apo'ya sayın Öcalan diyen,Barzani'yle "megri megri" diye ağlayan hani?Mobildeyim alıntı yapamiyorum ama herseyi tek tek okuyorum. Artık akp mhp chp hdp cart curt yok. Artık Vatan Evlatları ve vatan hainleri nankörler vardır. Hâlâ inanmiyosunuz felakete sürüklendik, krize girmezsek ben de sumoshh degilim.
Selahattin denen neyse hakaret etmiycem doguda gencleri daga cikarirken kendi cocuklarini abd de bale kurslarina gönderiyordu. Apo heykeli dikilecekmiş çıldırmamak elde değil. Ağzını yaya yaya sayın öcalan diyor. Bayılmak üzereyim. Akp hatalarinin ve bir kesimin nefreti yüzünden bu durumdayız. Mustafa Kemal Atatürk'ün kemikleri sızlıyor...
Edit: Erken seçim olursa sonuçlar degisecektir diye düşünüyorum.
gözünü seveyim ne alakaorda duracaksınız işte. Akp yi sevmeyebilirsin akp ye gıcık olup hdp ye oy vermek şehitlerimize saygısızlıktır.. Git chp ye ver mhp ye ver.. Çözüm süreci ne demek ilk önce bunu idrak etmek gerek. Kan la bu iş çözülmez diye, Yıllarca ülkeyi bu şekilde karanlığa sürüklediler diye bu şekilde bir çözüm yoluna gidildi..
İster sev ister sevme..Bu ancak böyle çözülürdü maalesef..
Akp ye oy atma ama hdp yi de tutma be kardeşim..Oy verenler de görsün şimdi.
Sen onu Rte ile karıştırıyor olmayasın?Milletin evlatları askere gidip şehit olurken kendi oğullarına çürük raporu alan,abd'de üniversitelerde okutan,Apo'ya sayın Öcalan diyen,Barzani'yle "megri megri" diye ağlayan hani?
gözünü seveyim ne alaka
akp liler başkanımız olacak rte demedimi burda ben istemiyorum başkanlık sistemi,hdp olamasa kuruyordu ama,
apoya sayın diyen sözler veren kim allah hakkı için yyaz
Chp den hdp ye giden oylar sebebiyle hdp barajı geçti gibi bir düşünce bana göre çok geçerli değil..2011 seçimlerine göre oy kaybeden chp değil akp dir.Öncelikle kaybedilen 3 milyon oy nereye gitmiştir onu sorgulamalılar.Hdp barajı geçti diye bölüneceğiz gibi korku salındığını görüyorum.Neymiş efendim akp ye oy vermeyenler şehitleri asıl şimdi öldürmüşler,ihanet etmişler.Yalçın Akdoğan la hdp heyetinin verdiği pozu da ne çabuk unutuyoruz.Taraflar belliydi akp ve hdp..İşinize geldiğinde çözüm süreciydi gerekliydi işinize gelmediğinde şehitlerimiz. .Dağdan inin, silahı bırakın, siyaset yapın diyenler şimdi siyasi parti olarak meclise girmelerine neden bu kadar tepkililer! Yıllardır seçim barajı sebebiyle ellerinde bulundurdukları milletvekillikleri şimdi asıl yerini buldu.Geçmiş seçimlerde siyaset bölümü kaynardı gerilim hakimdi konular kapatılmak durumunda kalırdı.Görüyorum ki bu kez daha sakin karşılanmış sonuçlar.Bunun sebebi de kimse kusura bakmasın iktidar partisi istediğini elde edemediğinde muhalif olan kesimin tahrik etmemesindendir..Seçimler vatanımıza milletimize hayırlı olsun.
bana ne başkanlık sistemi falan istemiyorum,beni ilgilendirmiyor gerisi tepeme kükreyen başkan istemiyorum,cumhuriyet istiyorumtmm apoya söz vedi onu verdi bunu verdi..Ama koalisyona kaldı hdp yle iş ypacak olsa hemen hükümeti onla kurardı.
Başkanlık sistemi nedir bir kere onu algılayalım da sonra konuşalım