- 23 Mart 2015
- 449
- 386
Evet, pkk'yı desteklediklerini biliyorum. Sadece ben de değil herkes biliyor bunu. Gizli saklı bir şey değil ki bu. Ve evet buna rağmen ne iyi oldu da meclise girdiler. Yandaşı değilim pkk'nın. Hiçbir zaman terörden yana değilim. Ne pkk terörünün ne de 'devlet terörü'nün.
Haklarını arıyorlar, toprak istemiyorlar. Kaçak elektriklerinin bile parasını siz veriyorsanız sizin muhatabınız elektrik paralarını ödediğiniz Kürtler değil, devlet.
"Hepsi el ele zılgıt çeksin anca onu yaparlar." Öyle mi? Yıllardır zılgıt çekerek mi işkence görüyorlar, öldürülüyorlar? Bu neyin nefreti?
"Biz 'Türkler' yine çıktıkları yere sokar kellelerini alırız. Tarih tekerrürden ibarettir." Siz Türkler anca diri diri yakarsınız, işkence edersiniz, öldürürsünüz, katledersiniz. Sonra da çok matah bir şey yapıyor gibi bununla övünürsünüz.
Aman devleti aliyyemiz elden gidiyor. Hadi beşikteki bebeği öldürelim. Ermenileri öldürelim. Yahudi mi o, tez kellesini alalım. Kürt mü dedi ne haddine derhal öldürelim. Aleviler de Müslüman mı canım? Yakarak öldürelim. Çinlileri nasıl da 'ezdik, yaktık, biçtik' korkularından Çin seddini yaptılar. Nasıl da hadlerini bildirdik, bununla gurur duyalım. Ne biçim şiirler bunlar Nazım Hikmet'i derhal def edelim bu ülkeden. Ne kadar da mükemmeliz? Ne kadar harikayız?
Bu ne biçim tarih? Bunlarla mı gurur duymamız gerekiyor. "Tarih tekerrürden ibarettir." Hadlerini bildireceğiz, kellelerini alacağız!!! Bu dünyada çağ başlatıp çağ bitiren, bulduğu buluşlarla milyonlarca insana fayda sağlayan, bugün elimiz altında olan her şey, hayatımızdaki her şeyin temelini atan insanlar yaşadılar, milletler yaşadı. Biz ne yaptık? Onun kellesini aldık buna işkence ederek gözünü korkuttuk yetmedi kendi kendimizi öldürmeye başladık. Sonra yok biz Türkler şöyle mükemmeliz, böyle iyiyiz, tüm dünya bize hayran, bizim adımız yeter! Gerçekten bunlarla mı avunacağız? Birilerinin kellesini almakla mı gurur duyacağız? Ben de Türk'üm ama sizden değilim. Pkk yandaşı, terörist vs. istediğini diyebilirsin. Saygılar.
Mustafa Kemal'in kemikleri uzun süredir sızlıyor.Mobildeyim alıntı yapamiyorum ama herseyi tek tek okuyorum. Artık akp mhp chp hdp cart curt yok. Artık Vatan Evlatları ve vatan hainleri nankörler vardır. Hâlâ inanmiyosunuz felakete sürüklendik, krize girmezsek ben de sumoshh degilim.
Selahattin denen neyse hakaret etmiycem doguda gencleri daga cikarirken kendi cocuklarini abd de bale kurslarina gönderiyordu. Apo heykeli dikilecekmiş çıldırmamak elde değil. Ağzını yaya yaya sayın öcalan diyor. Bayılmak üzereyim. Akp hatalarinin ve bir kesimin nefreti yüzünden bu durumdayız. Mustafa Kemal Atatürk'ün kemikleri sızlıyor...
Edit: Erken seçim olursa sonuçlar degisecektir diye düşünüyorum.
Mobildeyim alıntı yapamiyorum ama herseyi tek tek okuyorum. Artık akp mhp chp hdp cart curt yok. Artık Vatan Evlatları ve vatan hainleri nankörler vardır. Hâlâ inanmiyosunuz felakete sürüklendik, krize girmezsek ben de sumoshh degilim.
Selahattin denen neyse hakaret etmiycem doguda gencleri daga cikarirken kendi cocuklarini abd de bale kurslarina gönderiyordu. Apo heykeli dikilecekmiş çıldırmamak elde değil. Ağzını yaya yaya sayın öcalan diyor. Bayılmak üzereyim. Akp hatalarinin ve bir kesimin nefreti yüzünden bu durumdayız. Mustafa Kemal Atatürk'ün kemikleri sızlıyor...
Edit: Erken seçim olursa sonuçlar degisecektir diye düşünüyorum.
ben oyumu cumhuriyet için veriyorum maalesef hiç bir akpli arkadaşım bu güne dek yapıcı konuşmadı beni kucaklamadı ben meramımı anlattım onlar kulaklarını tıkadı,başkanımızda olacak rte dedilerheh dogru soyledin "YENI" partiler, gelecek vaadeden, "YENI" liderler. ona kimin itirazi var saniyorsunuz ki? cikartin, gelsin o partiler, ilk oyu ben verecegim.
O farklılık renk dediginiz şey şehidimin kanının rengi nokta. Ben analarinin yüzüne ahirette bakamam. Hdp oy verenler nasil bakar bilmem.Hdp ile meclise 30dan fazla kadın girdi, ermeni girdi, roman girdi, hristiyan girdi. Hangi parti başarabildi bunu şimdiye kadar? Bu renklerden neden bu kadar çok korkuyorsunuz?
arkadaşım ben gördüm deniz baykal koalisyonunuda gördüm,dypyi tansu çilleri,turgut ozalı turgut özal sayesinde evimize su ,telefon girdi,2. köprüyü yatı pek çok şey yaptı,yok size göre sadece akp var öncesi sonrası yokiyi toparladin bravo.:)))
o zaman rte ye sorun çözüm sürecini zira aponun yanına gidip gidip gelip görüşürlerken ne görüştükleri ile ilgili hiç bir fikrimiz yoktu,ama anladığım şu başkanlık sistemi ile ilgili sözler verilmiş olabilirO renk şehidimin kanının rengi nokta.
O renk şehidimin kanının rengi nokta.
sayın apoyla çözüme oturana neden kabahat bulmuyorsunuz!O farklılık renk dediginiz şey şehidimin kanının rengi nokta. Ben analarinin yüzüne ahirette bakamam. Hdp oy verenler nasil bakar bilmem.
Ayy ay yani.Hdp ile meclise 30dan fazla kadın girdi, ermeni girdi, roman girdi, hristiyan girdi. Hangi parti başarabildi bunu şimdiye kadar? Bu renklerden neden bu kadar çok korkuyorsunuz?
Hala akp suclu su suclu bu suclu. Ben secimden önce de suclu demiştim. Benim isyanim hdp oy verenlere. Şehit analarini düşünüyorum bu nasil bi acıdır yarabbim. Suclu aramanin mantigi yok, kaosa gidiyoruz. Artik vatan hainleri ve vatan evlatlari var.sayın apoyla çözüme oturana neden kabahat bulmuyorsunuz!
rte ne dedi,askerlik yan gelip yatma yeri değildir,kim gidecek pkk ile savaşa,kim gidecek suriye ile savaşaO farklılık renk dediginiz şey şehidimin kanının rengi nokta. Ben analarinin yüzüne ahirette bakamam. Hdp oy verenler nasil bakar bilmem.
Ben anlatiyorum anlamak istemiyorlar amaaaanAyy ay yani.
Demagojinin de bu kadarı, diğer partilerde kadın, roman falan yok di mi.
Milletin korktuğu senin bu çok marjinal falan zannettiğin vatandaşlar değil, hdpnin demoklesin kılıcı gibi tepemizde tuttuğu pkklı teröristler.
Ööööğğehhh!!!
başkanımız olacak rte derken bizimde fikrimizi alsaydınız arkadaşım sen istiyormusun deseydiniz neden demediniz?Hala akp suclu su suclu bu suclu. Ben secimden önce de suclu demiştim. Benim isyanim hdp oy verenlere. Şehit analarini düşünüyorum bu nasil bi acıdır yarabbim. Suclu aramanin mantigi yok, kaosa gidiyoruz. Artik vatan hainleri ve vatan evlatlari var.
onlar hdp yi sosyalist falan zannediyorlar.Ben anlatiyorum anlamak istemiyorlar amaaaan
Umarım yapabilirler.Çıkan şu tabloyu istiyordum o da oldu . Hiç yapmacık yapmacık şehit kanı dökenler nasıl meclise girebilir, nasıl oy verirler demicem.Hükümet izin vermeseymiş.Adamlar haklarıyla girdi kazandı.
Sorun çıkartan cumhurbaşkanı olacak .Bakalım ne yapacaklar ?
asker bitti,demokraside bitsin meksika gibi başkanlık sistemi gelsinAyy ay yani.
Milletin korktuğu senin bu çok marjinal falan zannettiğin vatandaşlar değil, hdpnin demoklesin kılıcı gibi tepemizde tuttuğu pkklı teröristler.
Ööööğğehhh!!!
Hangi partide var, bir örnek reca edeyim.Ayy ay yani.
Ööööğğehhh!!!
izuben akp yi araştır bak bakalım kimler var,kaç kürt bakanı varKürtleri siyasete sokmakla hata yaptık bencede hepsi ak partinin suçu zaten amip gibi çoğalıyorlar yakında türkiyeyi ele geçirirler savunma bakanımız olduklarını düşünsenize eyvahki ne eyvah daha da gitmez bunlar.