Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

şimdi iyi güzel meclise girdiler de ilerde bi kaç sene sonra kürt nüfusu bilmem kaç milyona ulaşacak , bunların önünü nasıl kesicez ? ben bunu düşünüyorum çok çoğalıyorlar.

Olmadi zılgit da cekeriz. Meclisimiz renkli ya ne de olsa

Çekebilsem zılgıt çeker sana hediye ederdim şimdi.
Alıntıladığınız mesaja dair yorum yapıyorum. Bir insanın ülke yönetebilmesi için bir dine mensup olması şart mıdır? Dine mensup olmayanların ülke yönetme becerisi elinden alınıyor mu?

vayy beee Atatürk heykelleri yakılıp,yıkılırken,bayraklar indirilirken,akepe öcalan ve hdp ile iş birliği yaparken ses çıkarmayanların bugün milliyetçilik damarları kabarmış.:KK14:
bu duruma getiren hükümettir nokta.

Eee biz bu çözüm süreci zırvalarında verilen tavizlere tepki gösterirken bizleri "terörün bitmesini,şehit kanlarının durmasını istemeyen barış düşmanları" ilan etmişti bazı akepeli arkadaşlar.Hani ne güzel savaşarak çözülemeyecek şeyleri masada çözüyorlardı?Hdp meclise girip oylarınızı düşürünce mi aklınız başınıza geldi?Hiiç kusura bakmayın,bu günler sizin eseriniz,kendi düşen ağlamaz.
:KK9::KK9::KK9:

Bülent Arınç'tan son dakika açıklamaları

Bülent Arınç'tan seçim sonrası flaş sözler... Arınç, "Üç parti koalisyon kursun" diyen MHP lideri Bahçeli'ye yanıt verdi. CHP, MHP ve HDP'nin seçim sürecinde ittifak yaptığını savunan Arınç, "HDP sizin HDP'niz. Eser sizin eseriniz. HDP'nin başarısı sizin başarınız. Önce HDP ile koalisyonu deneyin. Yetiş AK Parti denirse biz üzerimize düşeni yaparız" dedi.

Bülent Arınç, Melih Gökçek ile ilgili sorulara da 'Evet bugün 8 haziran bugün itibarıyla “şunları şunları açıklayacağım” diye bir sözüm olmadı. 8 Haziran’dan sonra çok şeyler açıklayabileceğimizi söylemiştim. Ama bugün 8 Haziran… 8 Haziran sonrası değil' yanıtı verdi.

Ben bu partinin kurucusuyum. 13 yıldır Ak Parti'de hep zaferler gördüm, başarılar gördüm. Dün akşam da aktif siyasete veda ettim. Veda ettiğim gün de büyük bir zafer görmek isterdim. Maalesef böyle olmadı. AK Parti tek başına iktidarı elde edemedi. Üzgün olduğumu ifade etmeliyim. Bütün bu sonuçlar bize başarının HDP'nin olduğunu gösteriyor. CHP başarılı değildir. MHP oyunu yüzde 17 bile yapamamıştır. 15 olan oyunu 17 yaparsa başarı demiştim. Ancak HDP'nin çıkarabildiği kadar milletvekili çıkarabildi. Türkiye'nin neredeyse yarısında yoklar. CHP 25'in bile üzerine çıkamadı. Türkiye'nin yüzde 40'ında yoklar.

Dürüst değerlendirme yapmak lazım. Ancak yiğit düştüğü yerden kalkar. Çok yakın bir zamanda AK Parti'nin yeniden iktidar olma şansının yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

ARINÇ: KOALİSYONU MHP, CHP, HDP KURSUN

HDP bir projedir. CHP oylarını vermiştir. Şüphesiz iç ve dış medyanın seçim sonuçlarını etkileyebilecek unsurları kullanılmıştır. HDP AK Parti iktidarını yıkmak, AK Parti kalesine girmek için bir koçbaşı gibi kullanılmıştır. Koçbaşını kullanan CHP'dir, MHP'dir, paralel yapıdır, medyadır. Şimdi eserleriyle ne kadar övündüklerini görüyoruz. MHP HDP'ye hiçbir şekilde eleştirmemiştir. Ben Bahçeli'den farklı bir koalisyon önereceğim. Birbirleriyle el ele vermiş üç partinin sayıları koalisyona yetiyor. Böyle bir koalisyon olur mu derseniz, seçim meydanlarında bunu da söylemiştim. Eseriniz ortada. Madem bu üç partinin ittifakı seçimden başarıyla çıkmıştır bunun sonucunun da Türkiye'nin hükümetsiz bırakılmaması olduğu görülüyor.

HDP sizin HDP'niz. Eser sizin eseriniz. HDP'nin başarısı sizin başarısı. Önce HDP ile koalisyonu deneyin. Yetiş AK Parti denirse biz üzerimize düşeni yaparız.

'MHP'ye kapıları kapatıyor musunuz' sorusu üzerine Arınç, 'Siyatte kapı kapatılmaz' dedi.
http://www.milliyet.com.tr/bulent-arinc-tan-son-dakika/siyaset/detay/2070948/default.htm

şimdi iyi güzel meclise girdiler de ilerde bi kaç sene sonra kürt nüfusu bilmem kaç milyona ulaşacak , bunların önünü nasıl kesicez ? ben bunu düşünüyorum çok çoğalıyorlar.
ya n2 buçuk milyon suriyeli aldık,ben artık üzülmüyorum bile,400 bin bebek dünyaya geldi türkiyede,suriye ile savaşmayan ları almayı kabul etmişiz deniliyor,bende artık bıraktım göreceğiz,onlarda hak isteyecekler ve burada doğan suriyeli bebeklerin ileride bunu istame hakkı var!

vayy beee Atatürk heykelleri yakılıp,yıkılırken,bayraklar indirilirken,akepe öcalan ve hdp ile iş birliği yaparken ses çıkarmayanların bugün milliyetçilik damarları kabarmış.:KK14:
bu duruma getiren hükümettir nokta.
Hem de milliyetçiliği ayaklar altina alip cigneyen birine oy veriyor bunlar. :KK45:

Yalçın Akdoğan'dan flaş sözler

Başbakan Yardımcısı Akdoğan: "HDP bundan sonra Çözüm Sürecinin ancak filmini yapar. Yani 'bal bal' demekle ağız tatlanmıyor, 'barış barış' demekle de olmuyor. Madem yüzde 13 oy aldılar, Kandil'e çağrı yapsınlar ve PKK'ya silah bıraktırsınlar"

İlk olarak Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin "hayırlı olmasını" dileyerek, "Elbette olanda hayır vardır. Biz her zaman Allah'ın takdirini milletin tercihini her şeyin üzerinde tuttuk. Aziz milletimize de teşekkür ediyoruz, AK Parti'yi yeniden birinci parti yaptığı için, açık ara farkla hem de" şeklinde konuştu.

"Bizim her zaman önceliğimiz Türkiye ve Türkiye'nin menfaatleri oldu" diyen Akdoğan, "Ümit ederiz diğer partiler de Türkiye'nin menfaatlerini öncelerler, her şeyin üzerinde Türkiye'nin menfaatlerini tutarlar. Bu süreçte onların da sorumlu davranmalarını bekliyoruz. Bu süreçte yaşananlar aslında AK Parti'nin güven ve istikrarın, çözüm sürecinin, yeni anayasanın tek teminatı olduğunu daha iyi bir şekilde herkese gösterecektir, daha iyi anlaşılmasını sağlayacaktır diye düşünüyorum. Tabii HDP bundan sonra çözüm sürecinin ancak filmini yapar. 'Bal bal' demekle ağız tatlanmıyor, 'barış barış' demekle de olmuyor. Madem yüzde 13 oy aldılar, Kandil'e çağrı yapsınlar ve PKK'ya silah bıraktırsınlar. Biz elbette seçim sonuçlarını bugün de ilgili tüm kurullarımızla değerlendireceğiz. Seçimin mesajını bütün şehirlerde en doğru şekilde algılayacağız. Ben milletimize bir kez daha AK Parti'yi birinci parti yaptıkları için çok teşekkür ediyorum ve her şey Türkiye için diyorum" ifadelerini kullandı.

http://www.milliyet.com.tr/yalcin-akdogan-dan-flas-sozler/siyaset/detay/2070912/default.htm

="izguben, post: 41302659, member: 538701"]şimdi iyi güzel meclise girdiler de ilerde bi kaç sene sonra kürt nüfusu bilmem kaç milyona ulaşacak , bunların önünü nasıl kesicez ? ben bunu düşünüyorum çok çoğalıyorlar.[/QUOTE]
Doğuda yaşayan bilir çocuk başına para alıyorlar bir de. Ptt o gün baya kalabalık oluyor. Çoğalmalarını devlet eliyle isteyen birileri de var demekki.

Şimşek'ten ilk açıklama

Seçim sonuçlarıyla ilgili konuşan Maliye Bakanı Şimşek, "Seçim sonrası piyasanın tepkisinde sürpriz yok; siyasi risk primi fiyatlanmaya başlanacak" dedi

simsek-ten-ilk-aciklama-5722882.Jpeg

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, seçim sonuçlarına ilişkin ilk değerlendirmesini yaptı. Ankara’da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şimşek, “Seçim sonrası piyasanın tepkisinde sürpriz yok; siyasi risk primi fiyatlanmaya başlanacak” dedi.

Şimşek, “Hiçbir koalisyon hükümeti tek parti hükümeti kadar reformist olamaz” diye ekledi.

http://www.milliyet.com.tr/simsek-ten-ilk-aciklama/ekonomi/detay/2070923/default.htm

Şimşek'ten ilk açıklama

Seçim sonuçlarıyla ilgili konuşan Maliye Bakanı Şimşek, "Seçim sonrası piyasanın tepkisinde sürpriz yok; siyasi risk primi fiyatlanmaya başlanacak" dedi

simsek-ten-ilk-aciklama-5722882.Jpeg

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, seçim sonuçlarına ilişkin ilk değerlendirmesini yaptı. Ankara’da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şimşek, “Seçim sonrası piyasanın tepkisinde sürpriz yok; siyasi risk primi fiyatlanmaya başlanacak” dedi.

Şimşek, “Hiçbir koalisyon hükümeti tek parti hükümeti kadar reformist olamaz” diye ekledi.

http://www.milliyet.com.tr/simsek-ten-ilk-aciklama/ekonomi/detay/2070923/default.htm
hayat standartımız yükselten amca:))

Bende hdp meselesinde akp yi sorumlu buluyorum ve o zamanlar

akp nin sözde çözüm sürecinde terörist başıyla anlaşmaya varırken görüşüp ederken

dağdakileri davul zurnayla indirirken akp ye oy verenlerin vicdanı neredeydi merak içerisindeyim?

ha akp ha hdp gözümde eşitler ve şehitlerden sorumlular

şehitini vatanını milletini düşünen bu ikisine de oy vermez

şehit şehit deyip akp ye oy vermek neyin mantığıdır?

Kılıçdaroğlu'nu istifaya davet etti

Kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti'den Çanakkale Milletvekili seçilen Bülent Turan, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçim öncesinde 'Yüzde 26'nın altında oy alırsam istifa ederim' demişti. Şimdi Kılıçdaroğlu'nu istifaya davet ediyorum" dedi.

Turan, Ak Parti Lapseki İlçe Teşkilatı binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, kimsenin burnu kanamadan, birçok komplo, saldırı, iftira, dedikoduya rağmen AK Parti'nin Türkiye'de birinci olduğunu söyledi.

Allah'a hamdettiklerini belirten Turan, "Bize en yakın parti yüzde 25, biz ise yüzde 41'lerdeyiz. Bakınız, bir iki puan arkamızda parti yok. Bazı arkadaşlarımızın üzüldüğünü gördüm. Hiç üzülmeyin, seçime girerken 'Milletimiz ne derse o' dedik. Türkiye'nin AK Parti'siz yürümeyeceğinin temsili 7 Haziran'dır. Bir partiye, 13 yıl boyunca iktidar olup tekrar 4 yıl yetki almak nasip olmaz" ifadesini kullandı.

Turan, üst üste 4 genel seçimi kazanan bir parti örneğinin ne dünyada ne de Türkiye'de bulunduğunu dile getirdi.

Bu başarının ne Turgut Özal'a ne Necmettin Erbakan'a ne de Bülent Ecevit'e nasip olduğunu belirten Turan, şöyle konuştu:

"AK Parti 4'üncü döneme başlıyor; teknik olarak, sistem olarak. Boşuna 'başkanlık' demiyoruz, boşuna 'bu sistem yanlış' demiyoruz. Yüzde 41 oy alacaksınız, 250 milletvekiliniz olacak. Bu yanlış ama bu yanlış bizim yanlışımız değil. Bir daha söylüyorum; biz çalıştık, en yakın partiye yüzde 12-20 fark attık. Bu ülkede AK Parti'den sonra gelen diğer parti yüzde 25 oy almış. Biz kapatsak kapılarımızı, teşkilatlarımızı, hiç çalışmasak onların aldığı oyu alırdık. O yüzden rakibimiz yine biziz. İkinci parti rakibimiz olamaz ve olmayacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim öncesinde, 'Yüzde 26'nın altında oy alırsam istifa ederim' demişti. Şimdi Kılıçdaroğlu'nu istifaya davet ediyorum."
http://www.milliyet.com.tr/kilicdaroglu-nu-istifaya-davet-etti/siyaset/detay/2070934/default.htm

X