ha o zaman yanlış anlaşılma oldu ,benim sözüm geçmişte akp ye oy veripte, bu gün hdp ye oy verenlere kızanlara idi. . Onlarında payı olduğunu düşünüyorum çünkü, zamanında tavizleri destekledikleri için. boşuna konuşmuşuz o zaman.Tabiiki HAYIR. Asla.
Bende bu yüzden bu kadar üsteledim. :) neyse.. Ben derdimi anlattım sonunda. İyi geceler diyim artık:)ha o zaman yanlış anlaşılma oldu ,benim sözüm geçmişte akp ye oy veripte, bu gün hdp ye oy verenler kızanlara idi. . Onlarında payı olduğunu düşünüyorum çünkü, zamanında tavizleri destekledikleri için. boşuna konuşmuşuz o zaman.
@Zerrinofficial: Balkon konuşması iptalmiş. Bari Bilal çıksın el falan sallasın, yazıktır.
bizde heyecanla 8 haziranı bekliyorduk oysa :=))Erken seçim gündemde ya bülent arınç yarın melih gökçek' in ankara' yı nasıl parsel parsel paralellere sattığını anlatmaz, anlatacağım 8 haziran' da demişti oysa,
Zaten yüzünden düşen bin parçaydı balkonda o hırsla gidip melih' i dövmedi iyi :).bizde heyecanla 8 haziranı bekliyorduk oysa :=))
cozum ne sence? erken secim mi?Çözüm Süreci için kesinlikle geri adım atmayarak duruşunu sergiledi bile MHP,
GöZler şimdi CHP ve hdp de...
ha o zaman yanlış anlaşılma oldu ,benim sözüm geçmişte akp ye oy veripte, bu gün hdp ye oy verenlere kızanlara idi. . Onlarında payı olduğunu düşünüyorum çünkü, zamanında tavizleri destekledikleri için. boşuna konuşmuşuz o zaman.
Hayır, pek çok MHP li erken seçimde oyunu AKP ye vermekten söz ediyor.cozum ne sence? erken secim mi?
MHP ve CHPnin HDPyi de alarak veya disardan destegini alarak hukumeti kurmalari birinci tercihim.. MHP durusunu sergiledi deyince Bahceli iyi yapti diyorsun sandim.Hayır, pek çok MHP li erken seçimde oyunu AKP ye vermekten söz ediyor.
Ki bu da zaten Hükümet'i tek başına kurmaları demek.
Çözüm senin için ne peki?
Duruşunu sergiledi, cevap verdi bir arada olmam dedi. Anlamında yazdım :)MHP ve CHPnin HDPyi de alarak veya disardan destegini alarak hukumeti kurmalari birinci tercihim.. MHP durusunu sergiledi deyince Bahceli iyi yapti diyorsun sandim.
Abla, özellikle Güneydoğu'd Akp den cayıp hdp ye oy veren çok ciddi bir kitle var.ben hdpnin emanet oy aldığını düşünmüyorum.akepeye oy verenler kendi partilerine verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?