Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı
- Konu Sahibi Chess
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Mart 2014
- 4.536
- 2.585
- 178
ha o zaman yanlış anlaşılma oldu ,benim sözüm geçmişte akp ye oy veripte, bu gün hdp ye oy verenlere kızanlara idi. . Onlarında payı olduğunu düşünüyorum çünkü, zamanında tavizleri destekledikleri için. boşuna konuşmuşuz o zaman.Tabiiki HAYIR. Asla.
- 8 Ocak 2015
- 1.183
- 1.488
- 63
Bende bu yüzden bu kadar üsteledim. :) neyse.. Ben derdimi anlattım sonunda. İyi geceler diyim artık:)ha o zaman yanlış anlaşılma oldu ,benim sözüm geçmişte akp ye oy veripte, bu gün hdp ye oy verenler kızanlara idi. . Onlarında payı olduğunu düşünüyorum çünkü, zamanında tavizleri destekledikleri için. boşuna konuşmuşuz o zaman.
- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.324
- 158
@Zerrinofficial: Balkon konuşması iptalmiş. Bari Bilal çıksın el falan sallasın, yazıktır.
Zaten AKP'nin oyu düşmüş. CHP nin yüzde bire yakın düşmüş. Ne mantıklachp seseçmeni oy verdi deniliyor. Zaten bakılırsa Doğu illerinde baya düşmüş oyları demek ki bağımsızken oy vermeye ler şimdi milliyetçilik duygusu ile hareket ederek meclise tekrar girebilmesi için oy vermiş. Bunda anlamayacak bişi yok
Ekrem Dumanlı: Vatandaş Erdoğan'a 'One Minute' Dedi
Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı tarihe geçen bir konuşma yaptı.
Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı Bugün TV'de 2015 Genel seçimlerini değerlendirdi.
Dumanlı, Bugün TV'de gazeteci- yazar Nazlı Ilıcak ve gazeteci Hayko Bağdat'ınkonuğu oldu. 2015 Milletvekili seçimleriyle ilgili değerlendirmede bulundu.
Ekrem Dumanlı yaptığı açıklamada 'vatandaş Tayyip Erdoğan'a one minute dedi' diyerek çarpıcı bir analiz yaptı.
İşte Ekrem Dumanlı'nın o açıklamaları:
"AK Parti seçmeninden bir önceki seçime göre yaklaşık 6.5 - 7 milyon insan AK Parti'ye oy vermedi. Şimdi Ak Parti'nin şapkasını alıp masaya koyması lazım. Biz ne yaptık ki yaklaşık 7 milyon insan yeter birader artık işin duyunu çıkardın dedi. Eğer Ak Parti bu hesabı yapamazsa eğer Ak Parti kendi seçmeninni vicdanı duymazsa, o vicdan bunu söylüyor. Başta Tayyip Erdoğan olmak üzere yeter artık. Aslında seçmen Erdoğan'a 'One Minute' dedi
Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı tarihe geçen bir konuşma yaptı.
Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı Bugün TV'de 2015 Genel seçimlerini değerlendirdi.
Dumanlı, Bugün TV'de gazeteci- yazar Nazlı Ilıcak ve gazeteci Hayko Bağdat'ınkonuğu oldu. 2015 Milletvekili seçimleriyle ilgili değerlendirmede bulundu.
Ekrem Dumanlı yaptığı açıklamada 'vatandaş Tayyip Erdoğan'a one minute dedi' diyerek çarpıcı bir analiz yaptı.
İşte Ekrem Dumanlı'nın o açıklamaları:
"AK Parti seçmeninden bir önceki seçime göre yaklaşık 6.5 - 7 milyon insan AK Parti'ye oy vermedi. Şimdi Ak Parti'nin şapkasını alıp masaya koyması lazım. Biz ne yaptık ki yaklaşık 7 milyon insan yeter birader artık işin duyunu çıkardın dedi. Eğer Ak Parti bu hesabı yapamazsa eğer Ak Parti kendi seçmeninni vicdanı duymazsa, o vicdan bunu söylüyor. Başta Tayyip Erdoğan olmak üzere yeter artık. Aslında seçmen Erdoğan'a 'One Minute' dedi
- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
bizde heyecanla 8 haziranı bekliyorduk oysa :=))Erken seçim gündemde ya bülent arınç yarın melih gökçek' in ankara' yı nasıl parsel parsel paralellere sattığını anlatmaz, anlatacağım 8 haziran' da demişti oysa,
Zaten yüzünden düşen bin parçaydı balkonda o hırsla gidip melih' i dövmedi iyi :).bizde heyecanla 8 haziranı bekliyorduk oysa :=))
- 21 Ocak 2012
- 6.954
- 19.360
- 498
cozum ne sence? erken secim mi?Çözüm Süreci için kesinlikle geri adım atmayarak duruşunu sergiledi bile MHP,
GöZler şimdi CHP ve hdp de...
- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.585
- 798
ha o zaman yanlış anlaşılma oldu ,benim sözüm geçmişte akp ye oy veripte, bu gün hdp ye oy verenlere kızanlara idi. . Onlarında payı olduğunu düşünüyorum çünkü, zamanında tavizleri destekledikleri için. boşuna konuşmuşuz o zaman.
Akp gitsin de oyun hdp ' ye olsun diyenlere kızıldı . Fütursuzca düşünülüp atılan oylar bunlar.
Hdp nin meclise girmesi yanlış bir durum değil.. Emanet oylarla girmesi yargılanıyor.
Hayır, pek çok MHP li erken seçimde oyunu AKP ye vermekten söz ediyor.cozum ne sence? erken secim mi?
Ki bu da zaten Hükümet'i tek başına kurmaları demek.
Çözüm senin için ne peki?
- 21 Ocak 2012
- 6.954
- 19.360
- 498
MHP ve CHPnin HDPyi de alarak veya disardan destegini alarak hukumeti kurmalari birinci tercihim.. MHP durusunu sergiledi deyince Bahceli iyi yapti diyorsun sandim.Hayır, pek çok MHP li erken seçimde oyunu AKP ye vermekten söz ediyor.
Ki bu da zaten Hükümet'i tek başına kurmaları demek.
Çözüm senin için ne peki?
Duruşunu sergiledi, cevap verdi bir arada olmam dedi. Anlamında yazdım :)MHP ve CHPnin HDPyi de alarak veya disardan destegini alarak hukumeti kurmalari birinci tercihim.. MHP durusunu sergiledi deyince Bahceli iyi yapti diyorsun sandim.
MHP nin, hdp nin de Arasında olduğu bir oluşumda onay verir Gibi davranması uzun vadede zaten düşüşe geçen oylarını tabana indirmez mi?
Aynı şekilde, hdp nin ya da CHP nin, akp ile Kurduğu koalisyon onun oylarında düşüşe sebep olmaz mı?
Abla, özellikle Güneydoğu'd Akp den cayıp hdp ye oy veren çok ciddi bir kitle var.ben hdpnin emanet oy aldığını düşünmüyorum.akepeye oy verenler kendi partilerine verdi.
Kaybedilen yüzdelere bakınca bu kayan yüzde AKP den hdp ye giden oylar.