Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı
- Konu Sahibi Chess
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Gazetecileri köşke çağırmış diye bir şey mi duydum tvde bir ara yanlış mı anladım bilemiyorum.erdoğanın bi açıklaması yok demi, ben mi kaçırdım
- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
- 798
- 21 Ocak 2012
- 6.954
- 19.360
- 498
Ben hic bir koalisyonda yokum Erken secim yapin dedi. Ne anlamaliyim baska?TE="Saraylim, post: 41298796, member: 354004"]Bahceli cikti, ben ya muhalefet olurum, ya muhalefet kalirim, isteyen erken secime gidebilir dedi. Koalisyon hukumetlerine girip elini tasin altina sokmuyor, sorumluluk almiyor. Ille de muhalefet kalacakmis.. Buyrun buradan yakin..
Cidden bunu mu anladınız
- 27 Mart 2014
- 1.292
- 1.985
- 63
Bitmis orgutu canlandiran, resmilestrip masaya oturan ve niceleri....bunun tek sebebi malum partidir!ama sizce bunda akpnin katkısı yok mu defalarca verilen tavizler, hdp nin önünü iyice açmadı mı, mesela habur sınır kapısı mutluluğunda şehitlerin kemikleri sızlamadı mı. şimdi neden başka partiler suçlanıyor ki
herkez degil herkes.Cunki diger partilerin benim ozgurlugume engel olucaklarini dusunuyorum o yuzden onlara guvenmiyorum dediklri inandirici gelmiyo turbanli kisilere orumcek kafali muamelesi yapan zihniyetler benim yasantima uymuyo istedigim gb istedigim yere girebiliyorum okuyabiliyorum calisabiliyorum ozgurum diyebiliyorum o yuzden oyumu veriyorum... akp den sonra mhp ye oy verebilirim mesela ama ondada o guc yok yada yeni bir parti ciksin herkezin ozgurce yasayabilcene beni ikna etsin ben holigan gb bagli degilim iyilerinide kotulerinide goruyorum onu demek istedim.
- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
ben aynını düşünseydim oyumu verirdim,ama çıkan yolsuzluk haberleri,ve hazinenin saray ,dinezor,reisi cumhurun seçim kampanyasına iştiraki vs gibi şeyler için kullanılması bunu yanında işçi ve emekliye 50,60 tlyi reva görüp alım güçlerini arrtrdık dedikleri için oy vermedimcikicaktim ama sormussun yazayim, siz kabul edin yada etmeyin bunu akp tek basina Turkiye icin dunyaya meydan okuyan bir partiydi.daha iyisi olsada ona oy versek yok.muhalefetlerin durumu vahim.burada sirf akp iktidar olamiyor diye butun olumsuzluklari hice sayanlari anlamak zor.%12 azimsanacak bir rakam degil...
- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
kimse koalisyona gitmiyor hükümetsizmi kalıcazBen hic bir koalisyonda yokum Erken secim yapin dedi. Ne anlamaliyim baska?
- 8 Ocak 2015
- 1.183
- 1.488
- 63
Akp izin verdi peki o zaman tmm pkk meclise girebilir. Ne alakası var arkadaşım? Akp chp mhp hiçbiri için hiçbirşey söylemiyorum. Ama hdp dilek öcalanı, dolayısı ile abdullah soysuzunu Türkiye Büyük Millet Meclisine sokan partimsi örgüt. Kim buna destek olduysa ona da yazıklar olsun tabiiki, ama bu benim hdp ye olan kinimi, ve evet şehitlerin acısını söylememe engel değil. Evet bak demokrasi, fikrim zikrim bu. Ama sen sırf akp buna neden oluyor hdpye neden kızılıyor dersen olmaaaaaz. Benim anlattığım şey hadi akp bunlara yol açtı, nasıl bir kan, bir İNSAN ona, çocuk katiline, öğretmen katiline oy verebildi ? Benim tüm sorunum, tüm düşüncem bu. Umarım asıl sorunu anlatabilmişimdir artık.bende yazmamak için zor tutuyorum kendimi face de, bikaç şey hşissettirdim sadece, özellikle şu şehitlerin kemikleri sızladı paylaşımlarına. e buna akpaliler neden olmadı mı zaten, bunca tavizi kim verdi, halkın gözünde onları kim normalleştirdi, eskiden büyük bir öfke varken daha bir içimiz almaya başlamadımı, habur sınr kapısı olsun, diyarbakırda şivan Peverle el ele tutuşmalar olsun. bu yükselişe akp izin vermişken, şimdi nasıl oluyorda başkalarını suçlayabiliyor.
Bunu twitterinde gördüm, yaptığım yorumdan, düşüncemden, öfkemden utandım resmen, insan olduğumuzu hatırlatan insan olduğunu hiç unutmayan biri... Saygım sonsuz kendisine...Özgür Özel: "AKP %39 ile 1. diye Somalılara laf eden karşısında beni bulur.
Seçmenin %6 sı madenci.
Soma'da oy için değil vicdan için çalışıyoruz."
- 27 Mart 2014
- 1.292
- 1.985
- 63
Hey allahim anlamaniz gereken sey adam ben akpnin hukument projesine gripte hirsizliklari resmilestirmem demesi. Adam sen zaten basindan beri hdpyle gorustun ortaktin beni yanina alamazsin diyo. Kafalar hayrolsunBen hic bir koalisyonda yokum Erken secim yapin dedi. Ne anlamaliyim baska?
- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
Elimi taşın altına falan sokmam demek istemedi ki. Zaten o kadar zıt olduğu iki partiyle koalisyon kursa seçmeni küser. Diğer yandan da tayyip i haklı çıkaracak çıkıp bunlar anlaşamaz tek çare biziz falan diyecek. Aslında muhalefet bu olayı lehine çevirmeli. Neyse ama bahçeli dürüst bir adam akıllı da bunları kullansa yeterBen hic bir koalisyonda yokum Erken secim yapin dedi. Ne anlamaliyim baska?
- 21 Ocak 2012
- 6.954
- 19.360
- 498
Simdilik koalisyondan kesinlikle uzak kaldigini soyleyen tek parti MHP. Yani AKP ile koalisyon yapmadigi gibi diger hic bir parti ile depmiyor ve acikca secime gidin kardesim, ben muhalefette kalirim, o kadar.. diyor. Cozumun parcasi olmayan sorunun parcasidir. Koalisyon hukumetlerini cokca gormus biri olarak bu tarz davranan partiler tutulmaz, oylari erir gider.kimse koalisyona gitmiyor hükümetsizmi kalıcaz
- 21 Ocak 2012
- 6.954
- 19.360
- 498
Ayni sey canim, muhalefet icraat yapma yeri degildir, muhalefette durmak isteyenleri bu ulke her zaman meclis disina atmistir.Elimi taşın altına falan sokmam demek istemedi ki. Zaten o kadar zıt olduğu iki partiyle koalisyon kursa seçmeni küser. Diğer yandan da tayyip i haklı çıkaracak çıkıp bunlar anlaşamaz tek çare biziz falan diyecek. Aslında muhalefet bu olayı lehine çevirmeli. Neyse ama bahçeli dürüst bir adam akıllı da bunları kullansa yeter
- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
bence seçmeninin düşüncesine saygı duyduğu için girişmiyor. kolay değil o ülkücülerin oyuyla kürt açılımı yapan akp ile koalisyon yapmak. chp akp ile koalisyon yapsa tü kaka deyip mhp'ye veririm mesela.Neresi onurlu yav? Kacak guresiyor resmen.. Erken secim olursa o koalisyon istemiyor diye, saniyor musun ki kimse yeniden oy verecek ona? Hedefi muhalefet olan biri sonucta.