Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

aynen katılıyorum kesınlıkle desteklemıyorum oy da vermedım ama ınsanlar akp nın dayatmasından mhp nın ve chp nın kotu muhalefetınden bıktı ve bir çıkıs olarak gordu
Hı hı,iyi yapmışlar şimdi o çıkışın sonunun akpnin başkanlık sistemi olduğunu görmüşlerdir.
'Tünelin ucu bomb.k bir yere çıktı...'

Erken seçim olsa ne degisecek ki? Halk verdigi oy kararini ne yonde ve neden degistirecek?

Erdoğan hiç bi şekilde koalisyon istemez. Nasil cakas atacak yoksa. Erken seçim ufukta gibi.
yine aynı oldu o zaman ne yapacak , bence bu tablo yine değişmez gibi tabi millet kriz gelir vs. diye korkarsa belki diycem ama milletin dünya umrunda değil.

öncelikle oyumu hdp ye vermedim ama adamlara dağdan inin siyasete girin dediler onlar da girdi
iyi oldu bence
terörden köklerini kurutarak kurtulacağımızı düşünmüyorduk değil mi?
demokrasinin gerçekten yaşandığı ülkelerde olduğu gibi mecliste farklı renklerin de sesini duymalıyız. farkındaysanız bu ülkede milyonlarca kürt yaşıyor ve bir şekilde temail edilmeliler.

Hı hı,iyi yapmışlar şimdi o çıkışın sonunun akpnin başkanlık sistemi olduğunu görmüşlerdir.
'Tünelin ucu bomb.k bir yere çıktı...'
işte orası ne olacak muallak ben chp liyim ama ben bile artık oy vermek ıstemıyorum gercekten muhalefetın durumu cok kotu

Bebek katili ve hırsızlar el ele!!! Aziz nesini haklı cıkaran cehaletin kazandığı memleketim ne yedinizde durdu kafanız bukadar acaba??? Bebek katilinim heykelini diktireceksiniz. Hırsızlar daha cok calıp ulkeyı tamamen satacak. Hey gidiiii hey!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…