- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
Partiyi bırakmış gibi mi sanki diyorum ben de.Ne alaka ? ben ne yazmışım alıntı yaptıgını okudun mu ? cumhurbaşkanı olduğu için millet hala oy istemesine gıcık gitti demekki diyorum
Hı hı,iyi yapmışlar şimdi o çıkışın sonunun akpnin başkanlık sistemi olduğunu görmüşlerdir.aynen katılıyorum kesınlıkle desteklemıyorum oy da vermedım ama ınsanlar akp nın dayatmasından mhp nın ve chp nın kotu muhalefetınden bıktı ve bir çıkıs olarak gordu
yine aynı oldu o zaman ne yapacak , bence bu tablo yine değişmez gibi tabi millet kriz gelir vs. diye korkarsa belki diycem ama milletin dünya umrunda değil.Erdoğan hiç bi şekilde koalisyon istemez. Nasil cakas atacak yoksa. Erken seçim ufukta gibi.
Baraj hikayesi kalksa ilk oy vereceğim insan kendisi...Dilek Öcalan'ı meclise sokan Türkiye Osman Pamukoğlu'nu sokamadı.
işte orası ne olacak muallak ben chp liyim ama ben bile artık oy vermek ıstemıyorum gercekten muhalefetın durumu cok kotuHı hı,iyi yapmışlar şimdi o çıkışın sonunun akpnin başkanlık sistemi olduğunu görmüşlerdir.
'Tünelin ucu bomb.k bir yere çıktı...'
Aynen benimde öyle. Pişmanım bölgemi değiştirmedigimeBaraj hikayesi kalksa ilk oy vereceğim insan kendisi...
O günleri görecek mi bu ülke...Akp az daha %40in altina düşecekti durumları vahim gercekten.
ben yüzde 40 bekliyordum zaten hdpnin barajı geçiceği belliydi buda akpnin oyunun düşmesi demektiAkp az daha %40in altina düşecekti durumları vahim gercekten.
Özalın akıbetine ugradı işte anlatamıyorum galiba ilk seçimde özal gibi alaşağı oldu işte anlıycağınPartiyi bırakmış gibi mi sanki diyorum ben de.
Yazdığını pek idrak ederek yazmadın galiba.