- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 47
bilmem bizim istediğimiz bu inşallah böyle olur canımTayyip beyin chpyle koalisyon yapacagini hiç sanmıyorum tatlim. Hdpyle yaparsa bu kadar şaşırmycam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmem bizim istediğimiz bu inşallah böyle olur canımTayyip beyin chpyle koalisyon yapacagini hiç sanmıyorum tatlim. Hdpyle yaparsa bu kadar şaşırmycam
zaten hdpyle yaparsa şaşırmaman lazım akpliler takmışlar hdpye siz oy attınız biz değil size oy atan kürt vatandaşlar size atmadı hdp ye attı bukadar basitTayyip beyin chpyle koalisyon yapacagini hiç sanmıyorum tatlim. Hdpyle yaparsa bu kadar şaşırmycam
Meclise sokan belli davulla zurnayla karşılayan belli, çözüm süreci adı altında Ocalanla anlasmalar yapan belli, oyun kimden kaydığı belli ama hala nasıl oluyorda fatura başkasına kesiliyor ben anlamıyorumne olursa ihale solcuya kalıyo haha. akplilere vatan haini falan diyince davalık oluyoruz tabi vurun abalıya.
Gicik olunmasi gereken durum c.b. olmasimi. Yoksa bir c.b 'nin bir partiyi desteklemesimiydi bilemedim !!Cumhurbaşkanı olduğu için millet gıcık gitti hem sen partiyi bıraktın gittin hemde oy istiyorsun diye bir gıcıklık durumu oldu yani.
hdp yi meclise sız soktunuz
Çok üzgünüzCanım ne emanet oyundan bahsediyorsun.
Teröriste oy mu emanet edeceğiz.
Sırf akp almasın diye hdp ye vermek nedir.
Mantıksız bir işlem çıkıyor.
CHP, yine verseydi kendi partisine HDP ye verince Akp çökmüyor burada bir bilgi yanlışlığı var. CHP oy artırması gerekirken nerdeyse %2 lik bir oy oranı kazandırdı birilerine.
Yahu bu mantıkta gidip oy veren ben adamım demesin.
Oy namustur.
Namuslarını satmışlardır.
Evet,günün sorusu bu olmali. Bekliyoruz! O kadar eminlerdi ki kendilerinden,görelim istifalarini da.Ahmet Davutoğlu;
Tek basima iktidar olmazsam ISTIFA edecegini soyluyordu. Edecekmi acabaa ???
aynen katılıyorum kesınlıkle desteklemıyorum oy da vermedım ama ınsanlar akp nın dayatmasından mhp nın ve chp nın kotu muhalefetınden bıktı ve bir çıkıs olarak gorduarkadaşlar kusura bakmayın ama erdoğanın başkanlık diye tutturmasının sonucu bu, eğer tarafsız bir cumhurbaşkanı olsa belki akp oylarını korurdu antipati kazandı kendi taraftarlarından bile
hiç sanmam kim söylediğini yapıyor kiAhmet Davutoğlu;
Tek basima iktidar olmazsam ISTIFA edecegini soyluyordu. Edecekmi acabaa ???
Selamlar.
Oylari teslim ettim.Cipsimi kolami aldim geldim.
Sizlere cevabi 7 haziranda vereceyizciler onlayn mi ?
Batman'da, Siirt'te elinde Kuran ile akpye oy isteyen kimdi?Cumhurbaşkanı olduğu için millet gıcık gitti hem sen partiyi bıraktın gittin hemde oy istiyorsun diye bir gıcıklık durumu oldu yani.
aynen katılıyorum kesınlıkle desteklemıyorum oy da vermedım ama ınsanlar akp nın dayatmasından mhp nın ve chp nın kotu muhalefetınden bıktı ve bir çıkıs olarak gordu
Ne alaka ? ben ne yazmışım alıntı yaptıgını okudun mu ? cumhurbaşkanı olduğu için millet hala oy istemesine gıcık gitti demekki diyorumBatman'da, Siirt'te elinde Kuran ile akpye oy isteyen kimdi?
kendisi akp yüzde 54 diyip erken sevinç çığlıklarıyla ayaklar totoya vura vura koşuyodu.
Erdoğan hiç bi şekilde koalisyon istemez. Nasil cakas atacak yoksa. Erken seçim ufukta gibi.Yarın Erdoğan hükümet kurmak için kimi çağırıcak :) erken seçim geliyor gibi ya
Canım onların istediği de o zaten. Burası bizim diyolar. Pardon da siz kimsiniz? Derler adama.Şu seçim haritasında mor Kısım var ya, oraya bi set örelim.
evet bencedezaten hdpyle yaparsa şaşırmaman lazım akpliler takmışlar hdpye siz oy attınız biz değil size oy atan kürt vatandaşlar size atmadı hdp ye attı bukadar basit