Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Akp kötü kaka dediniz en olmadık en olmayacak işe yaramayacak partiye muhalefetlere oy verdiniz. Sonuç ortada. Ben iyiki mhp oy vermedim, yoksa vicdan azabindan gece gözüme uyku girmezdi. Allahım sonumuzu hayr et.

Mhpye oy versen dr farketmeyecekti. Ama annen babandan duyduklarınla yakın tarihi yorumu yapma sen

sempatik selonuzla yeni türkiyeye pardon kürdistanda mutluluklar bakalım katillerle yanyana olunca onlarla böyle uzaktan atıp tutttuğunuz kadar sevgi dolu olacak mısınız ?
yazıklar olsun
Allah fırsat vermesin onlara

Joleli cark etmis, olasi koalisyon ortaklari MHP ve HDP'ye tebriklere baslamis bile..

Chp'lilerin bir çoğu hdpye dönmedi mi? Burda bile "chp" partizanligi yapanlar "oyum tatlis selo başkana" demedi mi?

Hayır foxu izlersen kimlerin oyları gitmiş hdpye açıkça görürsün. Chpliler de verdi hdpye sol parti ihtiyacından. Ama çok bir fark yok chp oranlarında.

Chp'lilerin bir çoğu hdpye dönmedi mi? Burda bile "chp" partizanligi yapanlar "oyum tatlis selo başkana" demedi mi?
Çoğunuz akpli olmayan herkesi cehapeli zannettiğiniz için öyle geliyor.
Chpnin oylarında fazla düşüş yok, asıl düşüş akpde.
Daha önceden anti akpli olup daşimdi hdp ye oy veren ayalperestler( burada da görüyoruz) sayıları çok da fazla değil.

Tek tek basiyorum muhru hepsine ama ilk defa baska bir partiye de verebilirim. Dusunmekteyim. Oy kullanmaya gidince belli olacak neyse ben cikayim artik. Hadi selametle
Bilgece sen akp li degilmiydin ?
Nasil gecersiz oy kullandigini anlamadim.

07.06.2015 20:24 Karakter boyutu :

AKP hükümetine yakınlığıyla bilinen gazetecilerden Mehmet Barlas, AKP'nin oy oranının düşmesini, “3 dönem kuralı yanlışmış” ifadeleriyle değerlendirdi.

NTV yayınında seçim sonuçlarını değerlendiren Barlas, “İktidar yıpranması olabilir. AK Parti’de 3 dönem kuralı yanlış bir kararmış. Yerleşik kadroların değişmesi doğru değil. Ancak AK Parti yine birinci parti ve ülkede ciddi bir muhalefet sorunu var” dedi.

Aynı yayında değerlendirmelerde bulunan gazeteci Mehmet Tezkan ise “Bu tablodan erken seçim çıkar. AKP kendi seçmenini yüzde 45’lere çıkarmak için çalışacaktır. Burada belirleyici olacak isim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Başbakan Ahmet Davutoğlu partisini geriletmiş konumda. İktidar partisine yüzde 50 ağır geldi, taşıyamadı. Erdoğan Türkiye'yi başka bir rejime götürmek istedi. Bunun da sonucunu AK Parti bu seçimle gördü” dedi.

BAŞKANLIK SEÇİME RAFA KALKMALI

Tezkan'ın değerlendirmelerine "erken seçim" dışında onay veren Barlas, Erdoğan'ın başkanlık sistemi isteğini rafa kaldırması gerektiğini, başka da bir çaresinin olmadığını vurguladı. Barlas, Erdoğan'ın bu talebinin halktan da bu seçimle destek görmediğini söyledi.

Barlas, erken seçim kararı almanınise kolay olmadığını vurguladı. Barlas, "Erken seçime gitmektense bu partilerden bazıları anlaşacaktır" ifadesini kullandı.

Tek korkum su tabloda akp-hdp koalisyonu.

Ama akp ve chp olursa guzel olur.

Chp secmeni ve chp killik edip onlarla calismam diye ergen edebiyati yapmamali zira hdp ile koalisyon olmalari cok sikintili olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…