- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
Akp kötü kaka dediniz en olmadık en olmayacak işe yaramayacak partiye muhalefetlere oy verdiniz. Sonuç ortada. Ben iyiki mhp oy vermedim, yoksa vicdan azabindan gece gözüme uyku girmezdi. Allahım sonumuzu hayr et.
Akp'ye vermedim oyumu. Mhpliyim ben.akpye oy verip terörden apodan falan bahsetmek ehe ehe. şakacılaar.
Chp'lilerin bir çoğu hdpye dönmedi mi? Burda bile "chp" partizanligi yapanlar "oyum tatlis selo başkana" demedi mi?
Akp'ye vermedim oyumu. Mhpliyim ben.
Chp'lilerin bir çoğu hdpye dönmedi mi? Burda bile "chp" partizanligi yapanlar "oyum tatlis selo başkana" demedi mi?
Son dakika : Soma'da AKP önde !!!
Pess...
Foxu izliyorum suan chpden de çok oy gitti. En cok chpliler hdpnin reklamini yapti. Forumda bile chpli uyeler hdp propagandası yaptı.Hayır foxu izlersen kimlerin oyları gitmiş hdpye açıkça görürsün. Chpliler de verdi hdpye sol parti ihtiyacından. Ama çok bir fark yok chp oranlarında.
Bakalım ne kadar sempatik, göreceğiz hep birlikte..sempatik selonuzla yeni türkiyeye pardon kürdistanda mutluluklar bakalım katillerle yanyana olunca onlarla böyle uzaktan atıp tutttuğunuz kadar sevgi dolu olacak mısınız ?
yazıklar olsun
Allah fırsat vermesin onlara
Çoğunuz akpli olmayan herkesi cehapeli zannettiğiniz için öyle geliyor.Chp'lilerin bir çoğu hdpye dönmedi mi? Burda bile "chp" partizanligi yapanlar "oyum tatlis selo başkana" demedi mi?
akpye oy verip terörden apodan falan bahsetmek ehe ehe. şakacılaar.
Bilgece sen akp li degilmiydin ?Tek tek basiyorum muhru hepsine ama ilk defa baska bir partiye de verebilirim. Dusunmekteyim. Oy kullanmaya gidince belli olacakneyse ben cikayim artik. Hadi selametle