Kesinlikle..Akp nin oyları düştü diye sevindiğiniz kadar hdp olayına da üzülseniz keşke..
Akp nin oyları düştü diye sevindiğiniz kadar hdp olayına da üzülseniz keşke..
ALLAH kahru perişan eylesin aminsinirden başıma ağrı girdi... mersinde hdp şölenleri başladı nasil mi? Her yerden silah sesleri geliyor! Her yerden pompalı tüfek sesleri geliyor! Eglenceleri bile vahşice!! sonumuz hayrolsun...
sinirden başıma ağrı girdi... mersinde hdp şölenleri başladı nasil mi? Her yerden silah sesleri geliyor! Her yerden pompalı tüfek sesleri geliyor! Eglenceleri bile vahşice!! sonumuz hayrolsun...
Ben de kabus diyorum ama inanmıyolar.. hem de büyük bi kabus çok büyük.. Yarın da devilasyon olur dolar 2 katina cikar enflasyon uçar
Az çok biliyorum okudum araştırdım. Ailem oy kullanmiyor ama onlar bile çok telaşlandı ne olacak bu Diye. Anlattiklarina göre karmasa karmasa ve karmasa.
Ben de hala inanamıyorum bu duruma.. Dediğin gibi sonumuz hayrolsun..sinirden başıma ağrı girdi... mersinde hdp şölenleri başladı nasil mi? Her yerden silah sesleri geliyor! Her yerden pompalı tüfek sesleri geliyor! Eglenceleri bile vahşice!! sonumuz hayrolsun...
Onu da yaparlar utanmazlar..katiller geldi diye utanmasalar alkış tutacaklar
vicdan SIFIR
Chp'lilerin bir çoğu hdpye dönmedi mi? Burda bile "chp" partizanligi yapanlar "oyum tatlis selo başkana" demedi mi?Chp mi soktu meclise?
Yok artık daha neler..
Meclise kimlerin soktuğunu bir daha bi araştırın siz..Hani şu davullarla zurnalarla şehre indirildikleri dönemden bahsediyorum.
Chp'lilerin bir çoğu hdpye dönmedi mi? Burda bile "chp" partizanligi yapanlar "oyum tatlis selo başkana" demedi mi?