Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

[QUOTEoshh, post: 41295761, member: 616377"]Ben de kabus diyorum ama inanmıyolar.. hem de büyük bi kabus çok büyük.. Yarın da devilasyon olur dolar 2 katina cikar enflasyon uçar[/QUOTE]
Dolar zaten uçtu. Sadece son bir senede ne kadar artmış gördünüz mü hiç? Nerde yaşıyorsunuz siz Allah aşkına

Cok pis seyler dönüyor.
Sinirlerim bozuldu

sinirden başıma ağrı girdi... mersinde hdp şölenleri başladı nasil mi? Her yerden silah sesleri geliyor! Her yerden pompalı tüfek sesleri geliyor! Eglenceleri bile vahşice!! sonumuz hayrolsun...

Chp mi soktu meclise?
Yok artık daha neler..
Meclise kimlerin soktuğunu bir daha bi araştırın siz..Hani şu davullarla zurnalarla şehre indirildikleri dönemden bahsediyorum.

Benim vicdanım rahat çünkü ne bebek katiline oy verdim ne de hırsıza. Ama burası Türkiye, tek başına iktidardan kurtulduk derken daha kötüsünü yaşamayız umarım. Umarım ülkemizi güzel yarınlar bekliyordur.

ya cihanın sayfası aksamdan beri error verıyo delı oldum burda ya

Az çok biliyorum okudum araştırdım. Ailem oy kullanmiyor ama onlar bile çok telaşlandı ne olacak bu Diye. Anlattiklarina göre karmasa karmasa ve karmasa.

Vallahi benim bildiğim, 99 koalisyonunda Öcalan yakalandı, terör azaldı herşeyden önce. Akp'nin övündüğü kalkınma yine 99 koalisyonunun getirdiği Kemal Derviş planlarının eseri. Aynı şekilde Kıbrıs harekatı da koalisyonun eseri. Milliyetçi duyguları güçlü olan ve toplumsal kaos sevmeyen insanların koalisyonu AKP'den daha korkutucu bulmasını anlayamıyorum bu nedenle. Pkk'yla anlaşmış ya da toplumun ciddi bir bölümünü günlerce sokaklara dökmüş değiller sonuçta.

sinirden başıma ağrı girdi... mersinde hdp şölenleri başladı nasil mi? Her yerden silah sesleri geliyor! Her yerden pompalı tüfek sesleri geliyor! Eglenceleri bile vahşice!! sonumuz hayrolsun...
Ben de hala inanamıyorum bu duruma.. Dediğin gibi sonumuz hayrolsun..

katiller geldi diye utanmasalar alkış tutacaklar
vicdan SIFIR
Onu da yaparlar utanmazlar..

Chp mi soktu meclise?
Yok artık daha neler..
Meclise kimlerin soktuğunu bir daha bi araştırın siz..Hani şu davullarla zurnalarla şehre indirildikleri dönemden bahsediyorum.
Chp'lilerin bir çoğu hdpye dönmedi mi? Burda bile "chp" partizanligi yapanlar "oyum tatlis selo başkana" demedi mi?

Ailecek Halk Tv'den izliyoruz. Uzun zamandır TV izlemiyordum ben de.

OTE="Tikkabilla, post: 41295788, member: 170770"]Akp nin oyları düştü diye sevindiğiniz kadar hdp olayına da üzülseniz keşke..[/QUOTE]
Ben gerçekten üzülüyorum ama yapacak bişi yok bu sefer de alsaydı başkanlık gelseydi neler olurdu acaba. Tek adamken bilmiyorum. Tamam adamlar katil keşke başka yolu olsa. Ama hükümetin de içinde ne olduğunu iki günde değişik söylediği nr olduğunu açıklayamadıpı tırları var. Kimse masum değil anlayacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…