- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.117
Durumun benimkine benziyor. Ben yaklaşık 11 yıldır ABD'de yaşıyorum. Kaç senedir İstanbul İstanbul diye ölüyordum. Burada bile bilenler vardır yani. Eski konularıma da bakabilirsin, bu konuda topiklerim var. Valla arkadaşım, Türkiye zaten iyiye giden bir ülke değildi. Şimdi bir de bombalarımız başladı. İnsanlar can korkusundan iş için bile evden çıkmaya çekinirken, böyle güvenli ülkelerden keyfi olarak Türkiye'ye taşınmak delilik. Tek kelimeyle delilik gerçekten. Ben içim acıya acıya vazgeçmek zorunda kaldım. Can güvenliği içinde, özgürce yaşamaktan daha önemli bir şey yok çünkü.
Ha sen bakma Türkiye cennet bilmemne diyene. Türkiye'nin yarısı kafasını kuma gömmüş bir şekilde yaşıyor. Diğer yarısı ise düzeltemediği için kaçmaya çalışıyor zaten. Bakma sen, vize verilse kimse kalmaz orada, vatan millet sakarya edebiyatı yapanlar da dahil. Çünkü can korkusu başka bir şey.
Ha sen bakma Türkiye cennet bilmemne diyene. Türkiye'nin yarısı kafasını kuma gömmüş bir şekilde yaşıyor. Diğer yarısı ise düzeltemediği için kaçmaya çalışıyor zaten. Bakma sen, vize verilse kimse kalmaz orada, vatan millet sakarya edebiyatı yapanlar da dahil. Çünkü can korkusu başka bir şey.