Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A içki falan çok ayıp ama !!
Ne yazık ki burada özgürlükler genelde dini vecibelerin yerine getirilmesi boyutunda. Yani cuma namaz saati her yer kapanırsa bu özgürlük ama ergin bir insan içmek isterse taşlar hale gelindi ne yazık ki.
Ben bu yaşıma kadar İstanbulda ve Ankarada yaşadım hiç görmemiştim şimdi Konya'da alkol almak imkansız.
Mesela Metro markette var bir de tek bir migrosta var koca şehirde onlarda da alkolleri saklamışlar. Dünyanın en büyük suçunu işler gibi arkada depoların orda saklanmış alkolleri alıyoruz.
Karı koca yıldönümünde doğumgününde iki kadeh şarap içip canlı müzik dinleyemiyoruz ama erkekler pavyona gidip zıkkımlanabiliyor.
O boş şişeleri de annemlerin aman kızım sizden bilmesinler tembihleriyle üç sokak ötedeki konteynıra atıyoruz.
Neden çünkü biz özgürlükçü ve modern bir ülke olduk. Yeni Türkiye böyle artık.
Swarmda Metro Konya için yazılan her yorum yok içki satılıyor gelmeyin, yok noel ağacı satılıyor gelmeyin. Ciddi ciddi Konyada tek m Migroslar da alkol yok. Bu alkollü biricik migrosta aralıkta açılmış ve marketin içinde değil reyon. Migrosun turuncusundan oluşan tabelasız minik bir tekel yapmışlar yanda oradan alıyorsun yine gizlenmiş.evet bir çok tanıdığım alkol satılıyor diye migrosu boykot ediyor.
ama ülkemiz dışındaki terör örgütlerinden birine destek verdiği kanıtlanmış marketlerden alışveriş yapmayı bırakmıyor.
bende danimarka dogma buyumeyim aklin varsa memleketine donersin simdi bu turkler avrupayi bi sey saniyor sende biliyosun yok aklin varsa gelmezsin felen YALAN.
TR evet parlak biryer degil almanya danimarka hollanda daha mi parlak sen bilirsin ama turkiyemdeki nimet bereket avrupada yok:))
güzeligine güzel tabiki ama istanbul cok daha güzel ona bakarsan. ben dogma buyume buraliYim güzel ama abartilcak kadarda degil...:)Bizim burdan oraya giden türk arkadaşlar gayet memnunlar hayatlarından. Hatta iki sene için giden arkadaş dönmesine yakın sırf dönmemek için iş değiştirdi. Çok güzel bir şehir hamburg, ben çok sevdim. Siz içinde bulunduğunuz için farkına varamıyorsunuz elinizdeki imkanların.
ah merak merak merak etmeNeye dayanarak yorum yapıyorsun? Senin yaşın kaç, hayat tecrüben ne, hayatında iş hayatın oldu mu, kaç yıl Tr'de yaşadın, ne gördün, ne yaşadın mesela? Şu an nerede yaşıyorsun sorsam? Yorumunun içini doldurursan daha inandırıcı olursun.
Ne oldu Az önce pek bir emin konuşuyordun? Alt yapı yok sanırım? İşte bunun adı işkembeden atmak oluyor çocuk. Bir daha beylik laflar etmeden önce düşünürsün.ah merak merak merak etme
senin gibilere kezban safinas kendini bi b.k sanan diye tabir ediyoruz burada ama tuvalettekinden bile daha degersizsin benim yasadigim hayati sen kednini satsan yasayamazsin nokta. ha konuyu acan turkiyede boyle gorgusuz ayilarda vardir dikkat et hadi bb.Ne oldu? Az önce pek bir emin konuşuyordun. Alt yapı yok sanırım? İşte bunun adı işkembeden atmak oluyor çocuk. Bir daha beylik laflar etmeden önce düşünürsün.
Kib'lendin. Hadi okuluna. Büyü de gel çocuk . :))senin gibilere kezban safinas kendini bi b.k sanan diye tabir ediyoruz burada ama tuvalettekinden bile daha degersizsin benim yasadigim hayati sen kednini satsan yasayamazsin nokta. ha konuyu acan turkiyede boyle gorgusuz ayilarda vardir dikkat et hadi bb.
peki morukkKib'lendin. Hadi okuluna. Büyü de gel çocuk . :))
15 yaşında, henüz Türkiye'de toplasan 1 yılını geçirmemiş, yapılan eleştiriye bile küfürsüz cevap veremeyen, yolda görse çekineceği insanlara moruk diye hitap edebilen, yaşadığı hayattan kastının ne olduğunu bile açıklayamayan, kısacası kendini ifade etme sorunu olduğu için ülkemizin güzide alışkanlıklarından biri olan direkt namusa laf uzatan biri olarak Türkiye'deki yaşam tarzı hakkında felsefe yapmaya çalışan birisi. Bak bu konuda bizim ülkemize cuk oturuyor. Çünkü büyük bir çoğunluğun davranışları böyle zaten.Ne oldu Az önce pek bir emin konuşuyordun? Alt yapı yok sanırım? İşte bunun adı işkembeden atmak oluyor çocuk. Bir daha beylik laflar etmeden önce düşünürsün.
güzeligine güzel tabiki ama istanbul cok daha güzel ona bakarsan. ben dogma buyume buraliYim güzel ama abartilcak kadarda degil...:)