Dürüst olmak gerekirse bir kaç şehir ve semt hariç Türkiye'de huzurla yaşanmaz ki...Taksimin dibinde Tophane'de sanat galerini taşla bastılar, hangi huzur? Sebep ama alkol alıyorlardı. Adamların resimlere bakıp içki içmesi mi huzur kaçırıyor Tekbiiiirr diye çivili sopalarla sanatçı kovalayanlar mı?
Yada turistik yerlerde sır iç kelime İngilizcesiyle kadınları taciz etmeye gidenlere ne demeli?Benim sarışın bir arkadaşım Antalyaya o azgın güruh yüzünden gidemiyor mesela.
Ya da yabancı olduğunu anlayınca direkt kazıklayan esnaf mı çok sıcakkanlı ve süper misfairperver acaba?
Hangi Güleryüz ve sıcakkanlılık acaba ben hiç görmüyorum da onu?
Benim taşınmamda nikahımı sorgulayanlar alt komşumun ayda en az bir kere dayak yemesine ses etmiyor mesela. Avrupa da sıkıyorsa karına kızına bir tokat at bakalım yada taciz et de görelim bakalım. En azından hukuk var. Bizde her gün bir sürü kadın öldürülüyor rızası var deniyor. Sevgiliyse tecavüz değildir, dar kot giydiyse hafiftir, bira içtiyse kaşınmıştır falan.
Kuzenimin yanına her gittiğimde yaşıyorlar bee diyor geri dönüyorum. Minicik nehirde her öğle arasında bisikletli kızlar tekbaşına sandviç yiyip iki yüzüyor giyinip işe gidiyor. A soyundu kesin aranıyor denmiyor çünkü devlet kadınını koruyor. Bizimkiler tecavüzü bir seferliğine mazur görüyor.
O kadar da değil diyen cidden pollyannadır gözümde. Zira bu ülke artık yaşanmaz
hepsine katılıyorum
yok bizim insanımız gibi bulunmaz yok biz şöyle misafirperveriz yok biz şöyle ahlaklıyız yok sofrasını herkese açan Anadolu insanı safsatalarına masallarına karnımız baya doydu
Türk insanın misafirperverliğini kazıklanmaktan bıkan yıllar önce gelen turistlere sorun
tatil yörelerinde turistler artık her şey dahil otellerde burunları dışarı çıkarmadan tatil yapıyorlardı ki artık onlar da toptan gelmeyecek sanırım
bikinili kadın görse tecavüz edip öldürecek yada aralarına girip kendilerini patlatacak adamlar var
misafirpervermiş
insanlar sıcakkanlıymış ben neden metrobüslerde otobüslerde asık suratla bakan en ufak şeyden birazdan birbirine girecek en iyisi yumruklaşacak insanlar görüyorum
komşular bile birbirine selam vermez oldu bunun tek açıklaması siteleşen evler mi
biz böyle ahlaklıyız batı milleti gibi değiliz gülüyorum ve geçiyorum
bizim ülkemizin ahlakı 30 yaşında birbirini seven iki kişinin aynı eve çıkmasından bozulur rahatsız oluruz ev vermeyiz en olmadı daha da kötü yerlerde adamı bir yere sıkıştırır bir güzel döver kadına Allah bilir neler yaparız
ama git şurda bilmem ne adam ikinci kuma almış desek kimsenin sesi çıkmaz
git orada 32 sinde bir adam 15 inde kızla evlenmiş imam nikahıyla de kimsenin sesi çıkmaz
hem korkar hem içten içe hak verir adama
elbette ki insan her yerde aynı insan kötüsü iyisi her yerde
tecavüzcüsü sapığı katili hep var
ister ABD olsun ister burası ister bambaşka ülke ama o dediğiniz Avrupa kültürlerinde kimse tecavüzcünün sırtını sıvazlayıp masumu suçlamaz karım sözümü dinlemiyordu deyip öldürürsen indirimi kapıp üç sene yatıp çıkmazsın