hayır yazında ne varda sana kızdı anlamadım.
ahada yazdığından farklı birşey yokki burada.
TEKMELERLE DÖVÜLDÜM
AK Partili Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nun gelini Zehra Develioğlu, darp raporuyla, Çağlayan Adalet Sarayı’nda görevli Cumhuriyet Savcısı Nihat Karpınar’a suç duyurusunda bulunmuştu. Aynı gün de Star Gazetesi’nden Elif Çakır’a yaşadıklarını anlatmıştı: “Ne olduğunu anlayamadığım bir anda üzerleri çıplak, elleri deri eldivenli, başları bantlı 70-100 kadar adamın ortasında kaldım. Bir kadın ‘Ne geldiyse bu ülkenin başına bunların başörtüsü üzerinden geldi, vurun şuna’ deyince, bir adam arkamdan tekme tokat vurmaya başladı. Bir taraftan ‘Bu ülkenin gerçek sahibi biziz anladınız mı ulan’ diye bağırıyorlar, bir taraftan tekmeliyorlardı. Kendime geldiğimde üzerim idrar kokuyordu. Kalktım bebeğimi bulmaya çalıştım.”
Gazeteci Balçiçek İlter de Develioğlu ile görüşüp izlenimlerini yazdı: “Cesur bir kadın tanıdım o gün... Kalabalık bir grup tarafından darp edilen, tacize uğrayan, bebeği ve kendisi için ölümüne korkan, olur da şikayette bulunursa sokakta tekrar başına bir şey gelir mi kabusu gören... Morluklarını da gördüm.”