- 19 Temmuz 2013
- 144
- 43
- 98
- Konu Sahibi kutsaltoprak
-
İş ilanları sitelerinde turkcellin ilanları var başvur mutlaka dönerler.Ooo iyiymiş hiç haberim yoktu boyle birseyden.
4 sene boyunca operatorlerde çalıştım .ikna kabiliyetim kuvvetlidir ama nasil olacak nereye başvuru yapicaz ki acaba
Teşekkür ederim canım. cok guzel bi firsat vallahiİş ilanları sitelerinde turkcellin ilanları var başvur mutlaka dönerler.
Benide aramışlardı sana telefon bilgisayar vs vs veriyorlar tek fark işte değil evde aynı işi yapıyorsun pazarlama-satış yani arayıp kampanyalardan bahsediyorsun. Ben ikna kabiliyetim yok teşekkürler demiştim çünkü insanlarla uğraşmak zor.
Ben yaparım diyorsan başarılar dilerim.
Ooo iyiymiş hiç haberim yoktu boyle birseyden.
4 sene boyunca operatorlerde çalıştım .ikna kabiliyetim kuvvetlidir ama nasil olacak nereye başvuru yapicaz ki acaba
Bana bu iş çok enteresan ve kimileri için fırsat olarak görünüyo. çok duyuyorum inşallah yaygınlaştırı diğer operatörlerde. evden çıkamayan kadınlar için çok iyi fırsat
Evet orası düşündürüyor beni Can'ım doğru dıyorsan hayırlısı olsun.Evde calisma olayi gercekten guzel, ama zorda. Ciddi bir disiplin gerektiriyor, aksi halde evde verimli calisma mumkun olmuyor.
Aslinda teklif guzel ev ortami.. lakin surekli musterileri arayip kampanyalardan bahsetmek bana gore degil ama benim su anki isimdede azda olsa var.. musterileri arayip ikna etmek lazim.. ben deneyin derim ..
Nerden başvuruluyor acaba. Direk aramakla oluyor mu? Yıllarca telefonda günde 100-200 kişiyi arayarak geçti iş hayatım. Program yapar o porgrama insamların farklı aktivitelerini ayarlardım. Belli bi sürede kısıtlıydım üstelik. Gayette iyiydim. Bu işide yapabilirim herhalde
Turkcell home agent pozisyona başvuru yapıcaksın Can'ım hayırlısı olsun.
Yarın eşime sorayım da yapayım bunu. Yani işi gücü olan meşgul 300e yakın kişinin farklı partnerlerle girdikleri farklı aktivitelerini hiçbirini diğeriyle çakıştırmadan 5günlük zamanda ayarlayabiliyorsam bunuda yapabilirim:)))O zaman bunu da rahatlıkla yapabilirsin Kariyer .netten turkcele başvuru yapın home agent onlar size dönüş sağlıcaktır
Ben operator olarak degil de grafiker olarak evde calisiyorum. Evde is disiplini vs daha zor. Nasil olsa evdesin diye misafirlige gelen bitmeyebilir. Bunun icin ben bastan onlemimi aldim, geleceklere calisiyorum diyorum. Bir sureden sonra evde daral gelmeye basliyor cunku iki muhabbet edecegin biri yok yaninda.
Iyi yonleri de var tabii ki. Her sabah uzun uzun hazirlanmak zorunda kalmiyorum. Yolda gecirecegim vakti uyuyarak degerlendiriyorum. Trafik stresi vs. yok. Her gun farkli kiyafet gerekmediginden giyim harcamam dustu. Ayagimda pofuduk terlikler, kafamda goz bandi, sirket mudurleri ve patronlarla ciddi bir sekilde is konusuyoruz. Hanimlar beyler havada ucuyor. Bir de o halimi gorseler[/QUOTE
Doğru diyorsun canımm ne güzel hayırlı işlerin olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?