merhaba arkadaşlar kayınvalide meselesi bisdede bi sorun ama biraz karısık..biz eşimle 1 senedir evliyiz ve birkaç hafta sonra Allah'ın izniyle bebeğimiz dünyaya gelicek ..babamı 1,5 sene önce kaybettk kaybettkden snra toplu bir para gecti elimize ve annem o parayı bise vererek evlenmemize yardım etti çnkü eşimn ailesnn durumu iyi deildi nikahta bile hiçbişi takılmadı..çok istedimiz için annem bizim a dan z ye herseyimizi aldı ..ve evlendk ..tabi eşim kompleksli bir insan bunun stresnı yasadı aramızzda çogu kez sorunlar oldu ..nese hersey yolunda giderken eşimin iş düsennde sorun oldu ve bnm hamile olduğumu öğrendik.biraz daha idare etmeye çalıştık annem yine desteğini cekmedi üstümüzden..daha sonra hamileliğin 4.ayında ameliyat geçirmek zorunda kaldım ve annemin zor gun parasını aldık maddi durumumuz sarsıldı artı eşimin kompleksli tavırları kavgalar olmaya basladı borclar attı ..annem bise teklif sundu cocugun doğumu fln olsun durmunuzu toplarlayana kadaar birlikte oturalım ben eve bakayım sizde maasınız kenara atın dedi ..eşim istemeye istemeye kabul etti şimdi birlikte oturuyoruz..eşimin ailesinn yardımcı olamamsınında stresı oluyor tabi eşimde...şimdi bebek telasımız war kaynanamlar gelip gidiyorlar bebek için bişiler alıyorlar saolsunlar..ama anneme karsı tavırları hoşuma gitmiyor böle küçümsemeye calışır gibi tavırlar sergiliyorlar bişi alınca sürekli abarta abarta anlatıyorlar kaynanam eşimide etkiliyor ki eşim annesine çok düşkün..ve eşim anneme ters davranmaya baslıyor kaynanamla ilgili bişi söliyince senn annen bnm annem oluyor..benmde zoruma gidiyor annemn okadar yardımcı olmasına minnet duucana böle bi havalar laf carpıtmalar fln yasanıyor ve eşimle terss düşüyoruz ..kaynanamın eşimi etkilememsi için napmam lasım
yanlız kalmaya görsunler..eşim yanımdayken annesnden uzakta iyiyiz ama kaynanamla zaman geçirince weya yanımızda olunca bnm gergnlik baslıo napmalıyım sizce ??bilmiyorumkismile