• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkçe olmayan harflerin kullanıldığı konu başlıkları

Amacımız buradaki alıntılara hiç yorum yapmamak,tartışma istemiyoruz.Türkçeyi temiz ve doğru kullanmak istiyoruz.Lütfen sadece hatalı mesajları alıntılayıp link verelim ve mesaj sahibine buranın linkini özelden bildirelim.

:D gülüyom ha valla bide sürtünme cikmis :) bide bazi arkadaslar gayyett normal karsilio ya ona sasiyorum biz muslumaniz diosunuz sonrada muslumanlikta bu varmi ya evlenmeden once iliski surtunme :)) allah islah etsin yaa... evlenin sonra yapin ister surtunun iste oksatin allaa allaaa :) yapiolar yapiolar sonra tutusuo totolari napcam hamilemiyim sumuyum bumuyum zar yirtildimi cart curt yuuh ya.
sürtünün sürtünün allah size 4düzler versin.... Bide burda sadece bilgi almak istedim deme yani ne oldugu ortada :))
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...i-bi-sorum-var-cvplarinizi-bekliyorumm-9.html

Son düzenleme:
Slm kızlar,
Ben henuz 3,5haftalık evliyim.. Evimiz kayınvalideme yuruyerek 2 dakıkalık mesafede.. Kayınvalidem ısrarla eşimden de benden de evimizin anahtarını istiyo gerekce olarakta işte bişe olur anahtarınızı evde unutursunuz bosuna cilingire para vermeyin falan diyo.. Bende oyalayıp durdum tamam anne veririz die.. Ama ben asla istemiorum hatta daha oncede esimle bu konuyu konusup aramızda halletmiştik. Sonucta benim evimin anahtarı nie onda dursunki cocukmuyuzda biz anahtarı zırt pırt evde unutcaz yada kaybetcez? Nyse esimlede konusup hallettik fakat dun yemekten sonra bana anneme evin anahtarını vercem haberin olsun dedi bana gayet pişkin bi şekilde bende kavga ettim bir suru.. Neymiş efendlim annesi oglum siz bana guvenmiomusunuz kac kere anahtarı istedim nie vermiosnz işte sizden habersiz ben eve girersem bnm olum cıksın falan demiş snra işte abininde ablanında anahtarı var bnde sor bakalım kac kez girmişim demiş beyimizde bişe diememis bu lafın ustune :@

Kızlar varmı bole biişe yaa anormal deilmi bu yoksa benmi cok abartıorum??

......................

kardşleri surekli bizdeler butun isleri tek basıma yapıyorum onlar nobetlese pc deler.ne dedımse duymamazlıktan gelıyo bunun ailesı baska şehirde kardeslerı burada okuyolar halbuki onların yasadıgı yerdede war nednse bızım başımıza yıktılar esımde onlar bana emanet dıye her isteklerıne evet diyo o kadar para sıkıntısına ragmen her ıstedklerını alyo aylar ne kendıme ne ogluma bısey alamıyorum onlara karsı hissettigi sorumlulugu bana we oglumuza karsı hıssetmıyo ekonomık ozgurlugum olsa belkıde katlanmazdım

.....

öncelıkle sunu söylıyım daha ewlı degılım sadece sözluyum kesınlıkle tarafsız olarak anlatıcagım olaya tarafsız yorumlarınızı beklıyorum;

dün aksam küçük görumce aradı bız senı ıstemıyoruz oguz harıc aıleden kımse senı ıstemıyor sen ahlaksız bır kızsın agza gelmıycek hakaretler burda yazamıycagım adı kelımeler kullandı bana bende bır sustum ıkı sustum karsılık verdım en sonunda dengesızsın dedım polis ablası var bı tane oda gelmıs tatıle yanlarına aldı telefonu sen nasıl benım kardesıme dengesız dersın falan dedım onun soyledıklerının yanında benım dengesız demem devede pire kalır sonra ablası basladı yok sen o..... falan neye ugradıgımı sasırdım şok gecırdım sankı bunlar benı onceden berı ıstemıyolardı bılıyorum ama bu kadar gerızekalı olduklarınıda bılmıyodum işte bız kardesımıze baska bırnı bulduk falan offf kızlar napıcagımı sasırdım bu iş olmıycak ewlenmıyceksınız falan senağlama
.................

ya cnm bak benımkısı de oyle cok fasla telefonla bıle konuşmuyorus beyfendı sayesınde ama 6.cı yılımısa gırıces bu ayn 16sında ve ınan cok kavgalar cıkardım cok ona laf soyledım cok ayrılmaya kalktım fakat adam yogun ve aılesıyle calısıyor ee dolayısıylada bana pek fasla saman ayıramaması normal.Sen davranışlarından anlarsın eger gercekten hıc ama hıc 4 ay boyunca ılgılenmemişse haklısın ama hepımıs ınsanıs bır sorunu veya x bırseyı olabılır 2 kısı hakkında dusunurken empatı kurmaya calıs.

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/375136-cok-seviyorum-diyor-hic-benimle-zaman-gecirmiyor-3.html

ya napim işte bian daha ii konumda başlıcağım diye anlatılmıştı birden kara verdik eşimle ama öle değilmiş yinede tabiki çabuk kara vermek istemniyorum deneyeceğim bakıcam bir ortama 3 gün çok erken ama bide şöle düşünüyorum.patron daha fazla banaburda çalışamya devam etcek die bana güvenip işini, ona gmre ayralamasındansa o bana ben ona çok fazla emek vermeden kararınmı vermek istiyorum.evli b,ir kadın olarak eve geç g,tmek okadar zor oluyorki.hiç sosyal bişey yapamyız böle giderse

http://www.kadinlarkulubu.com/is-kariyer/381745-hata-yaptim-yardim-edin.html

buna bende katılıyorum da sana bunu soyleten ne? sevgılım bız evlenınce para kontrolunu kendı elıne alıcakms neymıs cok alısverıs yapıomusumkaydirigubbakcemile. Yapmıorm bikere! Ayrıca para kontrolu ikimizde olmalı.. olmuosa da bende:umursamaz:.. sora gitsin ailesine harcasın parası kalmasın.. cok var ole erkek.. Tabii bn ona bişi demedim ama evlenmeye cok war evlenince yaparım cadılıgımı:roflol:

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/382246-demek-gerekirki-basliga.html

Back