How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gelinlik Modelleri Türk ve dünya tesettür gelinlerinden örnekler

Kapalilar ama makyajdan eksik kalmamislar hic birde merak ettiğim bi konu var o kocaman kafayla nasil geziyorlar acaba :KK14:

ömür de bir kere oluyor ne bulursak takalım demişler herhalde.. hiiiç beğenmedim..

kaldı ki allah aşkına cami de, elinde kuran ile poz vermeyin sevgili arkadaşlar.. şirin, sevimli falan olmuyorsunuz.. bir şey moda oluyor, hobbaaaa herkesler aynısını yapma derdinde..

bende tesetturluyum ama bu kadar abartili gelinlikler hiiiiic yakismamis masaallah bi ben yokum ustlerinde gelinliklerin ... ne var ne yok tas,incik,boncuk hepsini serpistirmisler ...

Yine başlamış bazıları tesettürlü gelinlerin makyajından süsüne kadar laf etmeye.
Çok abartı olmadığı müddetçe makyaj yapmaya, süslü ve güzel hissetmeye tesettürlü gelinlerin de hakkı vardır bayanlar.

Benim zevkime uymuyor çok fazla şatafatlı dersiniz anlarım.

Ama herkesin zevki başkadır.
Tesettüre yakışacak kadar makyaj bu gelinlerin de hakkıdır.
Açık, kapalı güzel hissetmek her gelinin hakkı..

Herkes kendini eleştirsin. Bırakın da tesettür notunu Allah versin.
Hayırlı akşamlar..

c09d3245f6b69dc008e1f7767ccfd6e1.jpg

Bu modelin sadece baş kısmı sade ve şık çok hoşuma gitti, sadece duvak düz olsa sanki daha hoş olacak gibime geldi. Gelin kardeşimde çok güzel olmuş Rabbim nazardan korusun.

98d6aee99b3afef02b21ee61ec96a2ff.jpg

Sanırım ben sade modelleri seviyorum :KK68:

Belki zevk meselesi ama bu kadar abartılı taşlar vs hoş görünmüyo gözüme.
Abartıdan uzak, sade modeller daha güzel. Ama görüyorum ki çoğu taşlarla bezenmiş. Ben gelinliğimi sade tasarlamaya çalıştım. Sadeydi ama yine de daha sade de olabilirdi dedim. Ona da çevrem kızdı. Beyaz çarşafla evlen istersen dediler hehe.

Fotodaki de benm gelinliğim

Eklentiler

• PicsArt_1412382939641.jpg
    PicsArt_1412382939641.jpg
    328,8 KB · Görüntüleme: 350
Back