Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mesajın yeri burası değil.Arjadaslar agustosta evlendim. Gelinligimi diktirdim ozel. Tesettur gelinlik. Eger dusunen varsa duyrmak istedim. Cok guzel ve şık 36 beden
Merhaba Ben 1 ay önce dolasmak için ANKARA KIZILAY And carşıına gıttım pek cok showruma gırdım ama ılgı alaka goremedım . Asma kattı dolasıp gıtmketı fıkrım ama asma kattakı Show gelınlık gozume carptı gelınlıklerı guzel , calısanları da o kadar ilgili gelınlıgımı anlatmam ıle bana cızımle anlatması bır oldu. fazıl bey ve serp hanım gercekten işlerinde ustalar tabıkı atolye de calısanlarda aynı sekılde . gelınlıgımı anlattık kafam da tam anlamıyla olustu dantel sectık dantellerı 100den fazla sectık ve provalara basladık ve benım calısma saatlerıme uygun provaları yaydık. Gelınlıgım bıtmek uzere kasım ayında dugunum vr ve ben gelınlıgımı bıtmıs sekılde gıydım gonul rahatlıgı ile SHOW GELINLIGE gelınlıgınız dıktırebılırsınız . fıyat aralıgı gayet ıyı ben gelınlıgımı 1600 aldım ve dantele gore degısıyoır cunku kendı arkadasım kı dantel farklı oldugu için degısıklık oldu fıyatta .. tekrar Tesekkur ederımm:):)bu resimler yabancı bir paylaşım sitesinde vardı arkadaşlar.
o yüzden konu açmakta sakınca görmedim.
alıntı kısacası.
orada olunca burada da olmasında sakınca yok elbette.