• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Türk ve dünya tesettür gelinlerinden örnekler

0a8248f4f07e3910a781f85f6281c3c6.jpg
15047.jpg
15048.jpg
15049.jpg
15046.jpg
15045.jpg

Eklentiler

• dabec5417ed52dea75694d1e8830016f.jpg
    dabec5417ed52dea75694d1e8830016f.jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 142
Arjadaslar agustosta evlendim. Gelinligimi diktirdim ozel. Tesettur gelinlik. Eger dusunen varsa duyrmak istedim. Cok guzel ve şık 36 beden

Ay Allahım ne kafası karışık insanlar var, kapalı ama sokak ortasında öpüşmekten imtina etmiyen şu 33 deki kız. Hayır hepsini geçtim aile büyükleri yanlarında.

Türk tessetür gelinlikler %95 offsayt. Sanki kapalılığı telafi etmek istercesine, boncuk şatafat, abartılı gelinbaşları. Çok komik duruyor.

bu resimler yabancı bir paylaşım sitesinde vardı arkadaşlar.
o yüzden konu açmakta sakınca görmedim.
alıntı kısacası.
orada olunca burada da olmasında sakınca yok elbette.
Merhaba Ben 1 ay önce dolasmak için ANKARA KIZILAY And carşıına gıttım pek cok showruma gırdım ama ılgı alaka goremedım . Asma kattı dolasıp gıtmketı fıkrım ama asma kattakı Show gelınlık gozume carptı gelınlıklerı guzel , calısanları da o kadar ilgili gelınlıgımı anlatmam ıle bana cızımle anlatması bır oldu. fazıl bey ve serp hanım gercekten işlerinde ustalar tabıkı atolye de calısanlarda aynı sekılde . gelınlıgımı anlattık kafam da tam anlamıyla olustu dantel sectık dantellerı 100den fazla sectık ve provalara basladık ve benım calısma saatlerıme uygun provaları yaydık. Gelınlıgım bıtmek uzere kasım ayında dugunum vr ve ben gelınlıgımı bıtmıs sekılde gıydım gonul rahatlıgı ile SHOW GELINLIGE gelınlıgınız dıktırebılırsınız . fıyat aralıgı gayet ıyı ben gelınlıgımı 1600 aldım ve dantele gore degısıyoır cunku kendı arkadasım kı dantel farklı oldugu için degısıklık oldu fıyatta .. tekrar Tesekkur ederımm:):)

Back