TÜRK KAHVESİ MAKİNESİ

23393

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2023
88
132
31
Merhaba Hanımlar,
Kullanıp memnun kaldığınız, metal cezveli türk kahve makinesi var mı acaba ?
Arzum Okka Minio Pro almayı düşünüyorum ama, sizlere de sormak istedim :)

2'li olanı bi düşündüm ama çok büyük, gereksiz yer kaplayacak diye vazgeçtim. Küçük, tekli bir makine düşünüyorum.
Ben yıllarca ikili gri olan eski tipini kullandım sorun yasamadım sonra şu yeni tip olan modelini aldık.Aldıgım günden beri sorunları bitmedi.Kopüksüz acı kahvesi mi dersin habire alttan su akıtması mı.Arzum alanlar çevremde hep memnunlar.

İyiki vazgeçmişim o halde, teşekkür ederim :)
Alalı iki hafta oldu anneme, çok memnun fiyatı da iyi
Evet, fiyatı da çok uygun geldi. Memnun kalmazsam da üzülmem fiyatından dolayı diye düşündüm.

Su akıtma olayını bilmiyorum ama köpüksüz yapma sorununu bn de çok yaşadım. Cezveyi koyduğunuz yerin tavan kısmı var ya, orayı arada bir silmeniz (hafifce ve ıslak bir bez ile) gerekiyor. Sildiginiz zaman sorun çözülüyor. Bir de cezveyi sadece su ile yıkamalısınız, deterjan kesinlikle değmemeli

Merhaba Hanımlar,
6-7 senedir arzum türk kahve makinesi kullanıyorum cok memnunum( hergün kullanıyorum)

Annemde de Arçelik var biz çok memnunuz harika köpük yapıyor haznenin üst kısmını sildiniz mi?

Benim de Arzum Okka sanırım 2 yıl oldu memnunum ama annemin Arçelik'i daha çok beğeniyorum ne yalan söyleyim

Memnun kalacaksın hayatım gayet iyi köpüklü bir Türk kahvesi yapıyor içerisinde ki ölçeğe göre yapıyoruz

6-7 senedir arzum türk kahve makinesi kullanıyorum cok memnunum( hergün kullanıyorum)
Teşekkür ederim hanımlar, sanırım alacağım :) <3

Benim de Arzum Okka sanırım 2 yıl oldu memnunum ama annemin Arçelik'i daha çok beğeniyorum ne yalan söyleyim
Arçeliği boyutundan dolayı eledim aslında, çok yer kaplayan şeyleri sevmiyorum. Bu tarz şeyler indir kaldır da yapılmıyor. Yerim olsaydı onu düşünüyordum.

2'li olanı bi düşündüm ama çok büyük, gereksiz yer kaplayacak diye vazgeçtim. Küçük, tekli bir makine düşünüyorum.
İş yerinde var arçeliğin cidden çok kötü kahvesi. Benim evde tefalin var tekli olanı. Bol köpüklü çok güzel oluyor ben çok memnunum, başka yerde kahve içemiyorum hatta artık

İş yerinde var arçeliğin cidden çok kötü kahvesi. Benim evde tefalin var tekli olanı. Bol köpüklü çok güzel oluyor ben çok memnunum, başka yerde kahve içemiyorum hatta artık
Tefale de baktım ama sanki memnuniyet Arzumda daha çokmuş gibi geldi. Teşekkür ederim fikriniz için :)
Kardeşim de Karaca'nın hatır olanını çok beğeniyor. Ben cezveciyim
Eski makinem karaca hatır :) kırdım cezvesini yeni başka marka kullanmak istedim. Bende cezveciyim aslında ama ocağım elektrikli, ateş görmeyince tadı güzel olmuyormuş gibi geliyor ondan makine kullanıyorum :)

Merhaba Hanımlar,
Ben anneme arzum mokka minio rich almıştım,
Köz, sütlü gibi modları var. Alalı 2 sene olmuştur maşallah gayet taş gibi çok memnun. İçinde spin de var kendisi karıştırıyor gayet de köpüklü kahve de yapıyo öneririm.

Bakır cezvem var yavaş yavaş pişiriyorum kokusu tadı gayet güzel. Alışkanlık benimki o yüzden makine düşünmedim ama düşünebilirim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…