Teşekkür ederim, bugün karar verip alacağım sanırım :)Ben anneme arzum mokka minio rich almıştım,
Köz, sütlü gibi modları var. Alalı 2 sene olmuştur maşallah gayet taş gibi çok memnun. İçinde spin de var kendisi karıştırıyor gayet de köpüklü kahve de yapıyoöneririm.
Evet evet hele bakır cezvede ayrı güzel oluyor tadı :) bir de misafir olunca makine çok pratik oluyor zaman açısından :)Bakır cezvem var yavaş yavaş pişiriyorum kokusu tadı gayet güzel. Alışkanlık benimki o yüzden makine düşünmedim ama düşünebilirim de
Arçelik telve küçük ama fincan sayısı az evet 3 fincan benim Arzum okka 4 fincan alıyorTeşekkür ederim hanımlar, sanırım alacağım :) <3
Arçeliği boyutundan dolayı eledim aslında, çok yer kaplayan şeyleri sevmiyorum. Bu tarz şeyler indir kaldır da yapılmıyor. Yerim olsaydı onu düşünüyordum.
Hayır Arçelik telveBu makine mi ?
Korkmaz markada güzel tavsiye ederimMerhaba Hanımlar,
Kullanıp memnun kaldığınız, metal cezveli türk kahve makinesi var mı acaba ?
Arzum Okka Minio Pro almayı düşünüyorum ama, sizlere de sormak istedim :)
Korkmaz tavsiye ederim bende araştırdım 1 seneye yaklaştım hiç sknti yaşamadımMerhaba Hanımlar,
Kullanıp memnun kaldığınız, metal cezveli türk kahve makinesi var mı acaba ?
Arzum Okka Minio Pro almayı düşünüyorum ama, sizlere de sormak istedim :)
Korkmaz markada güzel tavsiye ederim
Korkmaz marka kahve makinesini iş yerinde kullanıyorduk ve ben pek sevmiyordum açıkçası. O sebeple onu düşünmedim hiç :)Korkmaz tavsiye ederim bende araştırdım 1 seneye yaklaştım hiç sknti yaşamadım
O zaman önceki telvesi gri olan annedekiHayır Arçelik telve
Anneminki bundan cezvenin değdiği tavan var ya orayı arada bir silmek gerekiyor silinmez ise hiç köpük yapmıyor ama fincan sayısı az bunun 3 tane bir tane cezvede yapmak zorunda kalıyoruzO zaman önceki telvesi gri olan annedekio efsane.Bu yeni cıkan meret beter.Görüntüsüne aldandım türk kahvesinden soğutacak beni namıssız
Korkmaz eltimde var o da güzel ben beğendim ama gereksiz pahalı onu almaktansa ben okkayı almıştım fiyat performans ürünüKorkmaz marka kahve makinesini iş yerinde kullanıyorduk ve ben pek sevmiyordum açıkçası. O sebeple onu düşünmedim hiç :)
İyi günlerde kullanın ferah kahveleriniz olsunHanımlar hepinize teşekkür ederim :)
Arzum Okka Minio aldım dün <3 Bende memnun kalırım inşallah
Çok teşekkür ederimmmİyi günlerde kullanın ferah kahveleriniz olsun