TÜRK KAHVESİ MAKİNESİ

Teşekkür ederim, bugün karar verip alacağım sanırım :)
Bakır cezvem var yavaş yavaş pişiriyorum kokusu tadı gayet güzel. Alışkanlık benimki o yüzden makine düşünmedim ama düşünebilirim de
Evet evet hele bakır cezvede ayrı güzel oluyor tadı :) bir de misafir olunca makine çok pratik oluyor zaman açısından :)

Arçelik telve küçük ama fincan sayısı az evet 3 fincan benim Arzum okka 4 fincan alıyor

Merhaba Hanımlar,
Kullanıp memnun kaldığınız, metal cezveli türk kahve makinesi var mı acaba ?
Arzum Okka Minio Pro almayı düşünüyorum ama, sizlere de sormak istedim :)
Korkmaz tavsiye ederim bende araştırdım 1 seneye yaklaştım hiç sknti yaşamadım

O zaman önceki telvesi gri olan annedeki o efsane.Bu yeni cıkan meret beter.Görüntüsüne aldandım türk kahvesinden soğutacak beni namıssız
Anneminki bundan cezvenin değdiği tavan var ya orayı arada bir silmek gerekiyor silinmez ise hiç köpük yapmıyor ama fincan sayısı az bunun 3 tane bir tane cezvede yapmak zorunda kalıyoruz benim okka 4 fincan alıyor hazne de önemli aslında

Eklentiler

• 1000038422.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 5
Korkmaz marka kahve makinesini iş yerinde kullanıyorduk ve ben pek sevmiyordum açıkçası. O sebeple onu düşünmedim hiç :)
Korkmaz eltimde var o da güzel ben beğendim ama gereksiz pahalı onu almaktansa ben okkayı almıştım fiyat performans ürünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…